XXL týdny MPLA179769

Recenze Hama anténní koaxiální 1.5m 120dB bílý

Zobrazit katalog
Hama anténní koaxiální 1.5m 120dB bílý - Koaxiální kabel

Recenze Hama anténní koaxiální 1.5m 120dB bílý

Zajímají Vás názory a recenze na Hama anténní koaxiální 1.5m 120dB bílý? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 61 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hama anténní koaxiální 1.5m 120dB bílý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hama anténní koaxiální 1.5m 120dB bílý i vy.
349,-
Skladem > 10 ks
4,6
Hodnotilo 61 zákazníků
Napsat recenzi
5 44 ×
4 13 ×
3 0 ×
2 3 ×
1 1 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
93 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 04.08.2013
Výměnou kabelu se podařilo odstranit problémy s kvalitou obrazu i zvuku.
Jiří, Olomouc 27.10.2015
Obraz na televizoru je daleko kvalitnější než při použití levnějšího kabelu, čtverečkování na některých programech zmizelo, doporučuji
Zákazník 07.06.2015
Výrazne menšia strata kvality signálu. Kábel vyriešil moje problémy so signálom.
Zákazník 18.01.2014
Good
 
Zakaznik, Kladno - Kročehlavy 09.10.2015
Po zapojení je patrné určité zlepšení, kvalitní zpracování Poměrně nepoddajný, hodila by se varianta se zahnutými konektory
Veronika, Děčín 7 18.12.2020
Kabel opravdu překvapil, 1,5 m ze zásuvky ze zdi do Android TV a dříve kostičkující programy (kvalita na 30-60%) pozemního vysílání běží hladce na 100% signálu i kvality signálu !!
rozhodně DOPORUČUJI kvalitní stíněný kabel vše ve 100% signálu v porovnání s levným kabelem za 50-100 Kč nejsou
Marián, Kroměříž 04.12.2020
Kvalitní zpracování Nic
Michal, Kladno 13.02.2020
Velmi solidně zpracovaný kabel Elegantní vzhled Možná o chlup lepší obraz, než u kabelu za 50 korun
Dominik, Králův Dvůr 01.12.2019
Opravdu skvělý kabel neváhejte kupovat!!! Zlepší o dost celkovou kvalitu sledování co se týče signálu,kvality obrazu a zvuku. Na cenu nehleďte!! Vřele doporučuji!!!
Je to skvělý kvalitní kabel Čtyřnásobné stínění se jen tak nevidí Zlepší mnohonásobné kvalitu sledování TV Je trošku málo ohebný ale tím se netrapte Má maličko širší konektory oproti našemu starému kabelu ale to vůbec nevadí ,jde tam krásné zašoupnout :D
Karel, Postřižín 02.12.2018
To vyborne chyta dvb-t i dvb-t2 Doporucujte Nic
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi