Léto s Alzou Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Recenze Hama gelová, černá

Zobrazit katalog
Hama gelová, černá - Podložka pod myš

Recenze Hama gelová, černá

Zajímají Vás názory a recenze na Hama gelová, černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 861 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hama gelová, černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hama gelová, černá i vy.
169,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 861 zákazníků
Napsat recenzi
5 556 ×
4 198 ×
3 74 ×
2 21 ×
1 12 ×
20 000+ zákazníků již zakoupilo
87 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 11.01.2014
Běžná silikonová podložka s polštářkem zápěstí pokrytá syntetickou tkaninou Spodní plocha drží na stole díky lepkavému povrchu Nenaučila mého otce používat myš :) (To očekával on, ne já.)
Zákazník 26.12.2013
Doporučuji všem těm, kdo musí dlouho používat myš a nechtějí si přivodit problémy s rukou
Perfektní ergonomická podložka Již osvědčila dlouhou životnost
Michal, Kralupy nad Vltavou 13.11.2013
Nízká cena Měkký povrch Dobrá tuhost Zatím nic
Libor, Liberec XI - Růžodol 1 26.06.2017
pohodlná jako podpora pod ruku - pracuji s ní během 12ti hodinové směny příjemný materiál
Martin, Praha 13 - Stodůlky 16.02.2015
Gelová část pro zápěstí. Je příjemně měkká a "paměťová", tj. chvíli udrží vymáčklý tvar podle Vaší ruky. Spodní část je pokryta igelitem, pod nímž je po odlepení protiskluzový povrh, který se "přilepí" na sklo. Skvělý nápad. Za mě DOPORUČUJI
Pavel, České Budějovice 5 11.12.2013
Pohodlný gelový polštářek potěší každého hráče, či při dlouhé práci.
Kateřina, Breclav 12.12.2012
Velmi příjemná textilní podložka. Polštářek pod zápěstí je příjemně měkký, aby se vytvaroval dle potřeby zápěstí, ale zároveň je dostatečnou oporou zápěstí. Podložka se nelepí ke stolu, ale je možno s ní pohybovat.
Velmi příjemná Kvalitní textilní povrch Po stole se hýbe bez problémů - nelepí se Idelání pomocník pro celodenní práci na PC
Karel, Tučapy u Soběslavě 11.12.2012
Nejlepší co mohli vymyslet.. doporučuji každému..
Hana, Krásná Hora nad Vltavou 13.04.2012
Gelová výplň je úžasná, příjemná.Velikostně akorát, větší bych nechtěla. Skvěle přilne ke stolu.
Zákazník 23.01.2012
jsem spokojený
 
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB28
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi