Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Nebojte se změny krmiva

Recenze Hama Premium Pulsar 9.7"

Zobrazit katalog
Hama Premium Pulsar 9.7"

Digitální fotorámeček LED 1024x768, interní paměť 2GB, kontrast 350:1, jas 200 cd/m2, přehrávání videa, USB, čtečka paměťových karet, hodiny, kalendář, budík, reproduktory, dálkové ovládání, VESA pro zavěšení na zeď, CZ/SK menu

4,5
Hodnotilo 60 uživatelů
5 37x
4 15x
3 7x
2 1x
1 0x
500+ zákazníků již zakoupilo
86 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Miroslava, Praha 10 - Vršovice 21.10.2013
vše co je v popisu: ovladač, video, auto uprava obrazu na výšku, šířku, vnitřní paměť musí být připojen k síti, tichý zvuk (ale možná jsme něco neudělali správně), plast. podpěrka snad vydrží (?)
Jan, Praha - Vinoř 12.02.2019
Mnoho nastavení Přehrávání i náhodně, ale pouze z kořenového adresáře, nebo ze zvoleného adresáře, ne všechny fotografie
Petr, Prostějov 26.11.2013
Vzhled Obraz Přehlednost menu Musí být neustále na nabijení
Zákazník 28.06.2014
Produkt, vyhovoval všem požadovaným parametrům a byl ihned dostupný.
 
Zákazník 08.11.2013
Snadné ovládání. Dobrý design.
Solidní přístroj za dobrou cenu. Nemá baterii.
Zákazník 31.10.2013
ok
viz seznam parametrů výrobku musí být připojen k síti, plastový opěrný trn (zatím není problém, ale co když se zlomí), tichý zvuk
Petr, Brandýs nad Labem 04.02.2014
Dobrá cena, výborné funkce. Snadné ovládání. Z úhlu je obraz bohužel nevyhovující. Musíte stát opravdu před fotorámečkem.
Michal, Liberec 11.09.2017
Snadné ovládání i pro starší generace Na dnešní dobu již velmi zastaralý a nekvalitní displej
David, Beroun 08.01.2014
  z jedne strany je obraz spatne videt
Vladka, Praha 28.12.2013
hezke provedeni, fajn displej, neumí funkci Random (náhodně přehrávání fotek)
Milan, Benešov u Semil 20.12.2013
  po rozbalení byl vadný
Tomáš, Kolín 5 25.12.2018
vzhled Mohl by být lepší display
Zákazník 22.06.2014
Funguje, obraz čistý,doporučuji. Cena - výkon odpovídá.
 
Zákazník 27.12.2013
spokojenost
jednoduchost ovládání, česká lokace nic
Firma, Lupenice 21.12.2013
Super,naprostá spokojenost..........
Firma, Frýdek-Místek 20.12.2013
Cena, kvalitni zpracovani Zatim zadne
Zákazník 31.10.2013
kvalita výrobku/ dobrá cena
 
Zákazník 02.01.2014
OK
 
Kateřina, Mělník 13.03.2014
kupovala jsem pro babičku,snadné ovládání,vpořádku
Zákazník 31.12.2013
dárek že musí být stále připojeno k síti
Milan, Kamenice 24.12.2013
Slusny pomer cena/vykon Plastova nozicka
Zákazník 08.11.2013
Je to přinejmenším hezká dekorace
Velikost fotek +Zom
peter 09.02.2014
fotoramik hama 15.1
  nedaju sa prehravat ziadne videa random funguje len na jeden subor a nie na vsetky je velmi polmaly v menu
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB8
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi