Nakupování budoucnosti Cestování s dětmi

Recenze Hama průhledná s možností vložení fota či obrázku

Zobrazit katalog
Hama průhledná s možností vložení fota či obrázku - Podložka pod myš

Recenze Hama průhledná s možností vložení fota či obrázku

Zajímají Vás názory a recenze na Hama průhledná s možností vložení fota či obrázku? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 158 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hama průhledná s možností vložení fota či obrázku. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hama průhledná s možností vložení fota či obrázku i vy.
159,-
Skladem > 10 ks
4,6
Hodnotilo 158 zákazníků
Napsat recenzi
5 105 ×
4 39 ×
3 9 ×
2 3 ×
1 2 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 20.12.2012
Dobře dostupné, dobře plní funkci neodpovídá cenně, kus plastu za 100 kč
Monika, Praha 4 11.04.2012
je super ,že si tam mohu vložit jakej chci obrázek
Firma, Jeseník 22.01.2013
výborné na vložení firemního loga nebo fotky
Firma, Praha 4- Kunratice 29.10.2012
Je super dobře se na ní jezdí myší!! líbí se mi, že do ní lze vložit vlastní fotografii nebo něco podobného. Nic.
Dita 01.10.2012
možnost vložit jakýkoliv obrázek je super nevím
Kateřina, Dívčice 15.04.2012
Jakýkoliv motiv, to je velké plus.
Pavel, Staré Město u Moravské Třebové 15.04.2013
poměr cena : zpracování myš na ní skvěle klouže nápad a možnosti variace průhledný plast z vrchní strany by mohl být bez toho vzoru, aby byl pohled na fotku/obrázek ničím nerušen
Ludmila, Kostelec nad Vltavou 03.02.2013
možnost dát si jakýkoliv obrázek pro běžného uživatele dostačující pro náročnější uživatele (hráče a dlouho vysedávájící lidi u pc) nejspíše ne moc vhodná podložka
Jana, Praha 3 23.01.2013
Možnost prohodit fotky a motivy uvnitř když omrzí. Dobře se požívá a vypadá, že vydrží víc než ty klasické látkové na které se dělají potisky Mohla by být levnější
Firma, Praha 5 22.10.2012
Vše OK. Dobře drží na stole. Pokud po delší době začne klouzat, stačí ji umýt. Odolný povrch. Nic.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi