Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

6 tipů, jak ušetřit AlzaCafé

Recenze Hama - set vidlicí do zásuvek v cizích zemích

Zobrazit katalog
Hama - set vidlicí do zásuvek v cizích zemích - Cestovní adaptér

Recenze Hama - set vidlicí do zásuvek v cizích zemích

Zajímají Vás názory a recenze na Hama - set vidlicí do zásuvek v cizích zemích? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 124 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hama - set vidlicí do zásuvek v cizích zemích. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hama - set vidlicí do zásuvek v cizích zemích i vy.
139,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Praha 21.08.2013
svuj ucel plni jen aby nekdo "nahodou" nechtel pripojit zastrcku i s ochrannym vodicem (treti kolik na zastrcce), je v redukci umelohmotny vycnelek... Vysledkem je, ze bez bez fyzickeho zniceni - v mem pripade upilovani - se kuprikladu klasickou "roztrojku" s kulatym profilem zastrcky pripojit nepodari...
Zákazník 17.07.2014
Zatím spolehlivě funguje. Podivné plastové výčnělky, které zásuvka obsahuje brání jejímu použití pro kulaté profily. Je nutné je doma uříznout nebo upilovat.
Marek 15.07.2015
set všetkých adaptérov kúpené primárne pre použitie v Taliansku, fungoval OK, dala sa však do zásuviek v hoteli použiť aj EURO vidlica, má len mierne inú šírku prečo máme v EU 3 druhy zásuviek ???
Zákazník 22.08.2012
lze zapojit například nabíječka mobilu nejde mi doadaptéru v Anglii zapojit kulatá koncovka od notebooku, doporučuji vyzkoušet zda Vám dosáhne vidlice kvůli vnitřnímu řešení adaptéru
Šárka, Praha 19.06.2014
jeden z adapterů nefungoval jen na ploché zástrčky, ale jde upilovat
Firma, Vlachovo Březí 09.07.2022
Cena Kombatibilní v Itálii
Zakaznik 27.11.2019
V Anglii dobry😂
Zakaznik, Ústí nad Labem 27.06.2019
Vyzkoušeno v Anglii Cena
Oldřich, Mělník 15.07.2018
zasuvka v Italii fungovala ale.. akorat se museli odstipnout zarazky ale to je jednoduchy
Miluše, Ústí nad Labem 19 11.07.2018
Funguje to Nic
123
 
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací