Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Doprava zdarma právě teď! Nepropásněte šanci ušetřit na vánočních dárcích.

Recenze Hama - set vidlicí do zásuvek v cizích zemích

Zobrazit katalog
Hama - set vidlicí do zásuvek v cizích zemích

Cestovní adaptér - max. 10A/ 13A/ 15A/ 250V (celkem 4 adaptéry v setu)

Skladem > 10 ks
a na 5 prodejnách
Cena s DPH 179,-
4,2
Hodnotilo 92 uživatelů
5 45x
4 27x
3 12x
2 4x
1 4x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
78 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Marek 15.07.2015
set všetkých adaptérov kúpené primárne pre použitie v Taliansku, fungoval OK, dala sa však do zásuviek v hoteli použiť aj EURO vidlica, má len mierne inú šírku prečo máme v EU 3 druhy zásuviek ???
Firma, Praha 10 21.08.2013
svuj ucel plni jen aby nekdo "nahodou" nechtel pripojit zastrcku i s ochrannym vodicem (treti kolik na zastrcce), je v redukci umelohmotny vycnelek... Vysledkem je, ze bez bez fyzickeho zniceni - v mem pripade upilovani - se kuprikladu klasickou "roztrojku" s kulatym profilem zastrcky pripojit nepodari...
Zákazník 22.08.2012
lze zapojit například nabíječka mobilu nejde mi doadaptéru v Anglii zapojit kulatá koncovka od notebooku, doporučuji vyzkoušet zda Vám dosáhne vidlice kvůli vnitřnímu řešení adaptéru
Zákazník 17.07.2014
Zatím spolehlivě funguje. Podivné plastové výčnělky, které zásuvka obsahuje brání jejímu použití pro kulaté profily. Je nutné je doma uříznout nebo upilovat.
Šárka, Praha 19.06.2014
jeden z adapterů nefungoval jen na ploché zástrčky, ale jde upilovat
Oldřich, Mělník 15.07.2018
zasuvka v Italii fungovala ale.. akorat se museli odstipnout zarazky ale to je jednoduchy
Miluše, Ústí nad Labem 19 11.07.2018
Funguje to Nic
Vladimír, Bavorov 11.02.2018
v USA funkční. Pro kulatě zástrčky je nutno doma upravit-odstranit vnitřní plastové nálitky což není problém. Stačí k tomu kleště :-)
Ondřej, Praha 4 - Michle 11.09.2016
adaptéry pro celý svět v praktické sadě
Firma, Praha 9 - Vysočany 14.04.2014
Ergonomie, funkčnost. Zatím žádné
Firma, Zlin 02.04.2013
variabilita cena
Michaela, České Budějovice 01.04.2013
rychle dodani, solidni cena
Filip, Praha 9 01.08.2012
Jednoduché, funkční a lehoučké
Firma, Jablonec nad Nisou 07.11.2015
Vyzkoušeno v Irsku, funguje Větší rozměr
Květoslava, Praha 5 - Zličín 04.08.2014
Skvělý pomocník do zahraničí, který mi už mnohokrát pomohl Křehčí provedení
Zákazník 04.06.2014
hezky řešený a univerzální adaptér
univerzální set do všech světových sítí
Marek, Praha 10 - Strašnice 15.06.2015
cena jednoduché, nemá se co rozbít pouze pro ploché zástrčky nemá zemění
Zákazník 05.05.2015
cena americka vydlica je iba pre male spotrebice ako tel.nabijacka aleb holiaci strojcek, laptop cez nu nepripojite, lebo ma okruhlu elektricku koncovku a proti tomu je adapter chraneny a neda sa to tam strcit.
Martin, Buštěhrad 01.03.2016
  radeji nekupovat, neda se poradne pouzit trikolik, napriklad adapter od notebooku apod
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB12
Váš osobní asistent
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Nová konverzace
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi