Nakupování budoucnosti MPLA179769

Recenze Hama USB 2.0 bus-powered 4 port černý

Zobrazit katalog
Hama USB 2.0 bus-powered 4 port černý - USB Hub

Recenze Hama USB 2.0 bus-powered 4 port černý

Zajímají Vás názory a recenze na Hama USB 2.0 bus-powered 4 port černý? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 186 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hama USB 2.0 bus-powered 4 port černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hama USB 2.0 bus-powered 4 port černý i vy.
159,-
Skladem 4 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 186 zákazníků
Napsat recenzi
5 117 ×
4 53 ×
3 11 ×
2 2 ×
1 3 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jaroslav, Lučany nad Nisou 28.01.2013
Na Win7 bez problémů. Porty jsou poměrně blízko u sebe. Někdo psal, že má extrémě dlouhý kabel...pozor je to jen cca 0,5m. Moje představa, že to vyjde od PC skříně na zemi pěkně na stůl se mi rozplynula. Bylo by dobré délku kabelu uvádět ve specifikaci produktu.
Tomáš, Mělník 22.01.2014
4 porty, dostatečně dlouhý kabel připojená myš v HUBU občas nefunguje, po rozpojení a opětovném zapojení jede
Stanislav, Březovice u Mladé Boleslavě 15.03.2013
  zařízení v hubu se velice často odpojují a je nutné je z hubu vyndat a zandat aby je system znovu detekoval.
Zákazník 23.12.2014
Používám jako rozbočovač u televize připojené k PC. Mám stabilně připojené dva drátové gamepady a jednu bezdrátovou klávesnici. Funguje skvěle, jsem velice spokojem. Nicméně pozor - rozhodně nemůžete počítat s tím, že do rozbočovače budete připojovat externí harddisky, nebo větší počet bezdrátových zařízení. Někdo tady psal, že je kabel dlouhý - pozor, je to jen 30 cm!
Design
Milan, Blansko 27.06.2013
Dělá to,co má. nic
Jan, Hranice VII. 05.03.2013
Konečně nemusím odpojovat tiskárnu nebo myš, když chci zapojit např. flashku :) USB rozbočovač vše vyřešil :)
Firma, Praha 13.02.2013
dlouhý kabel rozestupy mezi porty zpracování
Zákazník 27.11.2012
Funguje bezproblémověRychlýCenově přijatelnýVypadá elegantněDost dlouhý kabel
Tomáš, Brno 11.01.2014
Rychlost dodání. Funkčnost. Design. Komunikace ze strany prodejce na výbornou. Jsem velice spokojen. Alza je dle mého nejlepší a rád zde nakupuji. Hub jsem začal používat okamžitě a funguje naprosto perfektně. Přeci jenom trošku kratší kabel.
Vojtěch, Praha 7 - Holešovice 10.09.2020
Spokojenost, krátký kabel, funguje jak má
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi