Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Velký soutěžní úlet

Recenze House of Marley Smile Jamaica - rasta

Zobrazit katalog
House of Marley Smile Jamaica - rasta

Sluchátka do uší, s jednotlačítkovým ovladačem a mikrofonem, oplétaný kabel

Skladem > 10 ks
a na 5 prodejnách
Cena s DPH 549,-
4,6
Hodnotilo 89 uživatelů
5 65x
4 15x
3 4x
2 4x
1 1x
500+ zákazníků již zakoupilo
89 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

václav 21.01.2017
super atak akorát dlouhé čistý zvuk dobrý mikrofon dvoje špunty v balení jen jedno tlačítko byl bych rád i ovládání hlasitosti
Lucie, Horoušany 03.01.2017
originální vzhled dlouhý kabel dve velikosti ,,špuntů" celkem dobré basy a příjemý zvuk jen jedno tlačítko na ovládání
Martin 10.02.2018
Sluchátka mám asi půl roku.Koupil jsem si je proto, že na starých se mi překlesalo spojení jak jsem nosil mobilní telefon v kapse. Tato sluchátka jsem si vybral právě proto, že svůj jack mají zařízený tak , aby se nepovedlo takto lehce překlesat spojení. Dále mě také zaujal krásný design a uživatelské recenze. Sluchátka skvěle hrají a krásně tlumí okolní zvuky. Poslech hudby nebo čehokoliv jiného si s nimi velmi užívám. Sluchátka mohou zaujmout též velmi dobrým mikrofonem, dal by se za tu cenu nazvat i výborným. Díky tomuto mikrofonu se dají použít i na telefonování s přáteli, dorozumívání se v počítačových hrách či při natáčení videí. Mám s mikrofonem velikou zkušenost a je výborný. Design se opravdu povedl Dřevěná sluchátka s motivem jamajské vlajky na jacku jsou opravdu originální a jde vidět, že výrobce si s nimi dal opravdu záležet. DOPORUČUJI koupi. Jediný problém co se za celou dobu vyskytl bylo to, že při vyndavání pravého sluchátka z ucha se rozpojovala část s dřevem a část se špuntem. Pro opravu stačilo jen slepit tyto dvě části vteřinovým lepidlem. Na funkci těchto sluchátek se tato porucha nijak nepodepsala.
design jack zvuk mikrofon cena
Milan, Praha 13 25.05.2016
Pro mne mají výbornou dynamiku a pohodlné ovládání jedním tlačítkem. Mohlo by být více velikostí ušních adaptérů
Anna, Poděbrady 1 05.06.2019
zajímavý design kvalitní zvuk eko balení
Zákazník, Praha 27.05.2019
Cena -víkon
Iva, Libochovice 17.05.2019
Skvělé zpracování Parádní zvuk
Michaela R. 16.01.2019
naprosto skvělé :-)
všechno super hlavně design ! nic
Tomáš, Čakovičky 25.11.2018
Skvělé basy Pohodlné špunty Kvalitní pletený kabel Skvělý design Tlačítko na kabelu Dobrá cena Po půl roce používání jsem žádné nenašel
Přemysl, Praha 3 - Vinohrady 02.10.2018
tkaný kabel "eko" kvůli použitým materiálů je samotné sluchátko větší než je obvyklé, ale na to si člověk zvykne
Firma, Praha 6 - Dejvice 25.08.2018
Příjemné materiály, hezké na pohled Dobrá kvalita hudby Ekologické balení Snadno se dají rozmotat Zatím žádné
Martina, Šternberk 20.07.2018
Dlouhá výdrž
Tomáš, Česká Lípa 13.07.2018
Design Mechanická výdrž Čistý zvuk Hluboké basy Ne uplně zřetelné výšky
Eva 06.04.2018
malá, lehká sluchátka dobře padnou, netlačí 2 velikosti nástavců stylový vzhled, skutečné dřevo skvěle splňují vše, co jsem od nich čekala dle popisu zboží
Jan, Česká Lípa 1 14.03.2018
Hrají dost nahlas Neslyším okolí Kvalitní zvuk
Ivan, Jablonec nad Nisou 16.02.2018
Dobře se rozmotávají Kvalitní zvuk Odolné provedení Největší špunty pořád dost malý
Jan, Česká Lípa 1 25.07.2017
Hrají dost nahlas Neslyším okolí Kvalitní zvuk
Daniel, Kutná Hora 27.01.2018
Zvuk Oplétaný kabel Mikrofon Chybí ovládání hlasitosti
Firma, Chomutov 30.12.2017
Zpracování kabelu náhradní špunty "ohlučnení"
Richard, Světlá nad Sázavou 26.05.2019
kvalitní zpracování sluchátek a kabelu délka kabelu luxusní vzhled sluchátek i krabičky zvuk hrozný, bez basů
David 25.04.2019
  Nedrží v uších
Zákazník, Opava 28.10.2018
Skvělý zvuk Hezký design Zamotaná sluchátka se díky látkovému pokrytí dají lehce rozmotat Jeden maličký plast v celém obalu vyšší cena
Denisa, Žatec 1 14.03.2018
dřevěný design parádně hrajou nezamotávají se tolik nevidíme
Erika, Brno 16 04.11.2017
super vzhled dobrá kvalita zvuku díky dobrým drátkům se skoro nezamotávají žádné
Lenka, Praha 7 - Holešovice 24.01.2018
pekny dizajn zly zvuk, ziadne basy nepohodlnne
Martin, Nejdek 17.12.2018
po designové stránce jsou sluchátka dobré ale po zvukové stránce je to hrůza.
Design Hrozný zvuk, žádné basy přepálené výšky jednotvárný zvuk Cena Bolí po nich uši Tvrdé špunty do uší
Lucie, Praha 09.07.2016
čistý zvuk nejsou přebasované vzhled není slyšet vyzvánění ani budíky, pokud jsou v mobilu
Miroslava, Nová Ves nad Nisou 21.03.2018
Vzhled Vzhledem k ceně dobrý zvuk (na silnější basy se dá zvyknout, není to nic hrozného) Téměř žádné odhlučnění, hudbu narušují ruchy z ulice Tvrdé, neforemné špunty jen o dvou velikostech (ani jedny mi v uších nesedí)
Petr, Hradec Králové 02.02.2018
Pěkný design Špatný zvuk - plochý, zkreslený (např. v porovnání s Apple sluchátky je zde kategorický rozdíl)
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB7
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi