Všude vedro, doma ne

Recenze HP USB Keyboard - CZ

Zobrazit katalog
HP USB Keyboard - CZ - Klávesnice

Recenze HP USB Keyboard - CZ

Zajímají Vás názory a recenze na HP USB Keyboard - CZ? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 49 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HP USB Keyboard - CZ. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HP USB Keyboard - CZ i vy.
539,- 499,-
Na objednávku do 4 pracovních dnů
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,4
Hodnotilo 49 zákazníků
Napsat recenzi
5 30 ×
4 11 ×
3 5 ×
2 3 ×
1 0 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
83 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jaroslav, Praha 5 23.05.2016
Dlouho jsem hledal normální klávesnici, podle klasického rozložení kláves standartu Chicony/Mitsumi, na jaké jsme byli celý náš IT život, od prvních PC XT/AT, zvyklí. Místo toho nám výrobci nabízejí různé zrůdné pazgripy, vhodné leda na orání brambor. Až tato klávesnice splňuje základní požadavky a má normální rozložení kláves. Kdžy vyloupnete otravné logo HP, zůstane klávesnice, jak má být. Používám ji na psaní a též ke hraní her všeho druhu. Nic lepšího na trhu bohužel není.
jediná normální klávesnice na trhu. neúměrně vysoká cena.
Jaroslav, Smiřice 29.05.2015
Pěkné "masivní" zpracování Po cca půl roce mizí popisy kláves (mám tu samou v práci, a je to stejné)
Milan, Losiná 10.12.2019
Mezi tím, co je dnes vydáváno za kancelářské/programátorské klávesnice sice patří k tomu lepšímu, ale bohužel kvality kdysi běžně prodávaných klávesnic nedosahuje ani z daleka. Měla být náhradou za zažloutlou 25 let starou mechanickou klávesnici, kterou kdysi vyrobil Acer, ale bohužel - nestane se tak a skončí někde u serveru apod.. Ergonomií spotřebních výrobků se dnes asi už nikdo seriózně nezabývá. A tak mně po delším psaní na tomto produktu pobolívají bříška prstů a vlastně celé prsty i dlaně jsou unavené. Nehledám laciný výrobek. Dám za klávesnici klidně i 4x, 5x tolik než za tuto, ale bohužel není co koupit. :-( Takže zbývá hledání na eBay nebo klávesnice na míru z USA od WASD za hříšné peníze...
má jedno ze standardních rozložení neotravuje zbytečnými "multimediálními" klávesami design/vzhled učitě není špatný překvapivě je vybavena alespoň nějakým závažím a gumovými podpěrami, takže necestuje po stole vyrobena z laciného plastu mizerná hmatová odezva příliš plochý tvar kláves, celkově slabá ergonomie při mačkání funkčních kláves se vzadu viditelně prohýbá membrána sesazené plastové díly občas otravně vržou obtěžující silné modré indikační LED
Jindřich, Praha 25.09.2019
normální rozložení kláves žádné rádobymoderní vyfikundace
Jiří, Praha 8 - Libeň 23.12.2016
skvěle se na ní píše trošku obyčejnější vzhled, ale navadí to
Jindřich, Praha 30.10.2016
Normální obyčejná klávesnice bez žádných vyfik*ndací
Tomáš, Praha 4 - Komořany 13.09.2016
jedna z mala klavesnic s klasickym rozlozenim klaves dobre zpracovani, tlacitka se zdaji vhodna pro psani prakticke funkcni klavesy po tydnu pouzivani rozhodne nelituji nakupu na muj vkus vice hlucna predrazeny produkt nebyla jina volba
Josef, Brno 17 28.05.2016
Skvělá sklávesnice. Je trošku těžší, což nevadí. Krásně "sedí" na stole. Dobře se na ní píše, příjemný stisk kláves.
Radomír 07.10.2015
standardní rozložení kláves, hlavně velikost a umístění kláves šipek nahoru, dolů, vlevo a vpravo
Zakaznik 01.09.2015
Kvalitné prevedenie Moderný dizajn Príjemné pre prsty Dobré rozmery Ideálna pre prácu no i na hranie
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi