Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód ZAPLATIMONLINE při objednávce nad 2 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Nesem vám 15 000 Kč Smartphonová revoluce

Recenze HUAWEI P9 Lite (2017) White

Zobrazit katalog
HUAWEI P9 Lite (2017) White

Mobilní telefon 5.2" LTPS FHD 1920x1080, procesor Kirin 655 Octa Core, RAM 3GB, interní paměť 16GB, MicroSDXC až 128GB, Fotoaparát 12Mpx + 8Mpx, A-GPS/GLONASS, 3G/LTE, NFC, microUSB, baterie 3000mAh, Dual SIM (2x nano SIM), Android 7.0 + EMUI5.0

4,5
Hodnotilo 175 uživatelů
5 122x
4 35x
3 8x
2 3x
1 7x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
89 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Tomáš, Tichá 16.11.2017
výdrž baterie rychlý otisk prstů výborná čitelnost displeje lehký, tenký světlo ("baterka") po 1 měsíci zatím nic
Jana, Brno 06.07.2017
Po měsící užívání, zatím naprostá spokojenost. Subjektivně bílá verze vypadá lépe a tolik nejsou vidět otisky prstů (na druhou stranu, doporučuji sklo i pouzdro). Vybavení je v této třídě úžasné - mobil vydrží celý den velmi intenzivního pracovního užívání (večer má cca 20-30), co se týče her nemůžu soudit. Odezva a plynulost je také na jedničku, mobil se neseká a nezamzá. Skleněná záda - v kombinaci s velikostí neskutečně klouže v ruce a bez alespoň silikonového pouzdra je skoro nemožné ho užívat bez neustálé "ups, už to mohlo být na zemi" situace. Mikrofon je pouze v dolní části mobilu.
Marcel 01.11.2017
Bez obalu moc klouže. POZOR !! při použití 2 sim nelze vložit paměťovou kartu. Pokud vám stačí jen jedna sim připočtěte si jednu hvězdičku, pokud ne jednu si odečtěte, nebo začněte bastlit simku s microSD dohromady.
rychlý dlouhá výdrž RAM čtečka otisků funguje výtečně nevyjímatelná baterie hybridní slot na paměťovou kartu kartu bez olejofobní úpravy málo paměti
Antonín M 24.06.2018
Mám ho skoro rok, za tu cenu neskutečně skvělý telefon. 5.2" display je v kombinaci s FullHD rozlišením krásně ostrý, barevný, a na maximální jas skvěle čitelný i na přímém slunci. Fotoaparát se při dobrém světle vyrovná vlajkovým lodím jakékoli značky, a skvělé možnosti nastavení, to samé přední kamera,video je kvalitově dostatečné. Systém android 7.0 společně s EMUI je krásně plynulý v jakékoli situaci a dá se na něj spolehnout. Baterie s 3000mAh krásně vydrží, a i při častém používání s Wifi a GPS zároveň na konci dne skončí s min. 30% zbývajícími.
Fotoaparát, Video, Zvuk Display Systém Výdrž baterie S telefonem jsem dostal 16Ah powerbanku Žádné
Firma, Ostrov 28.02.2018
lehký, tenký, super paměť, bezvadné funkce, ideální velikost a kvalita displeje, slušná výdrž baterie
Michal, Praha 10 - Lipany 18.01.2018
za ty penize je to opravdu dobrý telefon
Petr, Šardice 06.01.2018
dobrá cena dlouhá výdrž (při nenáročném používání) rychlý bezproblémový zatím nic (mám ho od Vánoc)
Vít, Orlová 24.12.2017
Ideální poměr cena/schopnosti zařízení. Dobře umístěný snímač otisku prstu. Zdá se, že je poměrně odolný (už mi 2x spadl na podlahu a vše je OK). Nemá USB-C.
Marek Hlaváč 07.12.2017
Telefon se neseká a utáhne vše ci potřebuji.
Rychlý Rychlý touch silný zvuk skvělý fotoaparát pouze je zadní část trochu kluzká
Vít, Těškovice 03.12.2017
Velmi rychlý, super design Při použití dvou SIM nelze již do mobilu vložit micro SD kartu.
Zdeněk, Husinec 13.11.2017
Hezký štíhlý vzhled, úsporný a rychlý procesor, dlouhá výdrž baterie - až tři dny, výborná čitelnost displeje.
Lukáš, Pardubice 24.10.2017
Čtečka prstů, výkoný 2 SIM nebo SD karta
Mates 16.09.2017
Mobil mám 3 dny a sem naprosto 100% spokojen
Mobil má pěkný design, skvělá klávesnice, úžasný fotoaparát.
Josef, Horní Vilémovice 15.08.2017
Rychlost Pěkný desing Kvalita fotek Rychlá čtečka otisku Zatím nic
Ondřej 15.06.2017
Super telefon mám 2 měsíce a skoro si nestěžuji
Super FHD displej Rychlost Design (pořád si ho někdy jen tak prohlížím) Vnitřní paměť 16 gb nestačí
Adéla 18.01.2018
Dlouhodobá výdrž baterie Okamžité odemčení pomocí otisku prstu Dobrá čitelnost na slunci Krokoměr Firmware zabírá 7 GB Nízká externí paměť Extrémní škrábavost zadního plastového krytu Slowmotion pouze v hrozné kvalitě
Jaroslav, Praha 10 - Hostivař 17.07.2017
Dobrý poměr cena/kvalita-výkon
Firma, Praha 10 - Horní Měcholupy 09.01.2018
Opravdu jen dement mohl vymyslet tak kluzkou zadní stranu. I ze stolu mi pouhý ohyb nabíjecí kabelu stahuje telefon na zem. Telefon nelze nikam položit, okamžitě spadne. To beru jako obrovské mínus, druhým mínusem je výdrž baterie ... jinak spolehlivý telefon s potřebou restartu tak cca 14 dnů.
rychlý spolehlivý dobrý foťák kluzká zadní strana výdrž baterie
Karel, Osek u Duchcova 02.04.2018
Tento "Chuj bolavej" pro me znamena velke zklamani a neduveru do budoucna v tuto znacku. Prvni dny prevladalo nadseni, to ale velmi brzy vystridalo vztek a smutek. Mobil casto zamrza jiz po mesici pouzivani, kdy nepomaha ani factory reset. Mobil vlastnime s pritelkyni a problem mame oba.
cena Fotoaparat caste zamrzani slaby vykon v aplikacich řadový design 2Gb RAM ani nezaznamenate
Antinín 10.06.2018
Po půl roce používání je twlefon absolutně k ničemu, dělal sem 3x tovární nastavení, nepomůže nic, telefon má nadstavbu která zabere 60% uložiště, zahřívá se, soft někdy padá a rebootuje se sám od sebe
U mě asi nic telefon nap|ču Nejde kopírovat ani jedna apka na sd, systém absolutně nahowno, nejhorsi telefon co jsem kdy pořídil Sku®vený huawei
Jan, Opava 5 05.07.2018
Podle mě,supr telefon,mám ho v modré Display Fotoaparát Rychlá čtečka otisku prstů 3GB RAM Baterie,mě telefon vydrží dva dny Kvalitní zpracování Android 7.0 Nugát Folie na display již nalepena z výroby TELEFON MŮŽU DOPORUČIT POKUD MÍNUSY NEVADÍ Chybí USB-C Nabíjení baterie trvá dlouho
Jiří, Kladno 29.06.2018
Super cena Spolehlivý Výborný telefon pro nenáročného uživatele / uživatelku Lehký Neuspokojí náročného uživatele
Jan Ferdan 23.05.2018
Skvělý design,výkon,3GB,OPERAčNÍ paměti bohatě stačí,nehraji náročné hry,ale při aktualizacích s google play se stáhnou a nainstalují velmi rychle. výdrž při menším zatížení klidně 3 dny. V ruce strašně klouže,takže doporučuji zakoupit gumové pouzdro.
Petr, dobříš 09.04.2018
Krásný obraz Dobrá čtečka otisku prstu
Matyáš Baňka 06.04.2018
Mám mínil tři dny a zatím super
Rychlí Hezký Super funguje Touch ID Klalitní Rychle se nandavá SIM Karta Jednoduché ovládání Spadne z půl metru rozbije se zadní sklo
Jan 04.04.2018
Mám ho pár dnů a zatím naprostá spokojenost, super display a baterka v pohodě necelý dva dny což bohatě stačí :) za tu cenu super a dělai pěkný fotky
 
Luboš, Praha 9 - Horní Počernice 03.04.2018
pěkný displej rychlý čtečka otisků funguje bezchybně
Jiřina, Čemíny 01.04.2018
je přesně takový jaký jsem chtěla zatím jsem na žádné nepřišla
Matys 28.03.2018
Sami dobrý recenze Hezký desing Huawei Malá paměť
Ladislav, Kralupy nad Vltavou 24.03.2018
Foťák super Dlouhá výdrž baterie
Pavel, Krupka 1 18.03.2018
Dobrý poměr cena a výkon. Kvalitní materiál. Mobil i pro náročné uživatele. Dobré zpracování těla přístroje. Po osmy měsících zatím žádný problém.
Ondřej, Brno 3 17.03.2018
rychlost funkčnost vzhled barva úzkost fotoaparát (jak zadní, tak přední) pouze 16 GB vnitřní paměti senzor otisku prstů nesnímá vždy dobře
Dominik 07.03.2018
Strašně dobrý mobil doporučuji 100%
Rychlý Ram otisk prstu lehký+Tenký Výdrž baterie Zatím nic ají přesto že ho mám 5 měsíců
Michal 08.02.2018
Rozhodně doporučuji si k tomuto telefonu dokoupit pojištění proti rozbití telefonu. Protože telefon se Vám může po 14 dnech ohnout. A neuděláte nic.
 
Tomáš, Praha 21.01.2018
vyborny pomer cena vykon. srovnatelne telefony stoji od jinych vyrobcu 7,5 - 10k korun
Petr, Štětí 16.01.2018
super cena + výkon zadní část ze skla pěkná, ale nepraktická
Alexandr, Podbořany 09.01.2018
Výdrž Výkon Displej Reakce systému LTE 16Gb úložiště vyžaduje SD kartu - pokud potřebuejte 2x SIM, je to problém.
Firma, Kolín 28.12.2017
model 2017 je ještě lepší
Viktor, Praha 5 27.12.2017
Vše funguje bez problémů Velmi křehký
Petr 02.10.2018
Telefon je rychlý, praktický, podporuje volání VOLTE a jsem velmi spokojen. Bohaté funkce fotoaparátu. Je nutno rozšířit paměť telefonu o SD kartu. S nainstalovaným systémem + některé aplikace využiji 90% úložiště telefonu. Při částem volání, aktivované WiFi a práci vydrží baterie jeden den.
Fotoaparát VOLTE Vzhled Rychlost Micro SD do 128GB 4G Při plné zátěži vydrží baterie 1 den Malá kapacita paměti telefonu
Silvie 29.08.2018
Mobil mám pár dnů. Všechno klape v pohodě, krom baterie.
Rychlost Design Přehlednost Dobrá cena v poměru kvality Slabá výdrž baterie Čočka fotoaparátu nemá prakticky žádné krytí, takže je lepší koupit zadní kryt, taky je náchylná na poškrábání
Firma, Zdice 04.06.2018
Cena
Jiří, Ostrava - Hrabůvka 23.05.2018
  Víc na něm zůstávají otisky nic víc.
Miroslav 26.04.2018
Po měsíci používání spokojenost.
cena rychlost výdrž baterie RAM 16Gb paměti je málo
Klára, Most 27.02.2018
Je to již můj 4. telefon zn. Huawei. Váhala jsem mezi ním a Xiaomi Redmi Note 5A Prime, ale nakonec jsem sáhla po osvědčené značce. Po týdnu používání jsem s ním nadmíru spokojená.
svižný a rychlý telefon výdrž baterie pouze 16GB paměť
Erik, Pardubice 04.04.2017
Dobrý poměr cena výkon
3G RAM Dobrý displej Rychlá čtečka otisků Nevyčnívající foťák Displej se hrozně patlá a špatně čistí Nemá žádnou oleofobní vrstvu nebo nejhorší co jsem zažil Prozatím nevyladěné prostředí nad Nougatem.
Jiří, Pardubice 2 23.06.2018
  kdyz sem jej dostal , mnoho zakladnich aplikaci zbytecnych, zabiraji velmi nnoho pameti, sem nucen si ihned dokoupit jeste kartu
Radka 13.01.2018
skvělý telefon
rychlý,pěkné barvy nevyměnitelná baterka
Martin Steklý 29.06.2018
Mobil po dni užívání je v pohodě akorát nechápu proč když to mám ve 12:00 nabitý (100%) tak v 16:00 mám už jenom 66% a to jsem měl zapnuté jenom YouTube a messenger
Zatím nic Zatím nic
Tomáš, Benátky nad Jizerou 11.05.2018
Velky dobre citelny display s vybornym rozlisenim Vyborny fotoaparat Nizka hmotnost Rychly Android
Milan, Lázně Bohdaneč 26.04.2018
kvalita vs cena slabý reproduktor
Meggie 29.11.2017
S timto mobilem jsem pochopila co to je smart phone, neboli chytry telefon...Samsung mu nesaha ani po paty...chytry, intuitivni, proste uzasny. A design telefonu vas nadchne, je opravdu nadherny, to prave pro zensky... Bavi me delani fotek, můžete si vylepsovat fotky ruznymi filtry a upravovat selfie tak,ze to vypada jako z photoshopu...proste parada. Muzu si do neho vlozit sluzebni i soukromou SIMku. Proste genialni telefon.
Vydrzi nabity dva dny,dve noci...wau Nadherny design asi nic, jen to, ze jsem si ho nekoupila dřív
Filip 06.02.2018
Vše ok až na zápory uvedené v recenzi Kupoval jsem za 7k, za tu cenu malý výkon :-( interní paměť 16gb ale OS zabira 6gb takze moc místa nezbývá, chci vyměnit za nový p smart
Zakaznik, Praha 10 - Strašnice 19.04.2017
Příjemný design Kvalita displeje Hezká kamera Vypadá jako malý bratranec iPhone 7 Plus Jet Black Akumulátor 3000 mA ne drži celý den aktivního použití Prvni škrábance na zadní straně už na 3 den, doporučuji používat ochrannou folii nebo case 16Gb interní paměti už ne stačí, musím koupit Msd kartu Není oleofobni, až za 5 minut stane špinavý
Oldřich Bauer 05.01.2018
P9 _ špička s nedostatky
Design, váha, vykon Obrovský zápor: baterie. To je snad nějaký omyl. A zde již zmíněné klouzání je až magické.
Věra Růzhová 30.12.2017
bohužel nejde spojit se sportestrem Garmin forerunner 235. Vše jsme vyzkoušeli a prostě tenhle typ to neumí
 
Firma, Brno 26.01.2018
2 sim, na jedno nabitie vydrží pri bežnom používaní na telefonovanie a správy až 3 dni, pri plnom používaní s webom, aplikáciami, až 2 dni, krásny, pohodlný, rýchly, zadný foťák super, zaliaty, gorilla glass!!! predný fotoaparát jemne skresľuje tvar tvaré
Jaroslav, Brno 18 12.05.2017
RAM Dobře čitelný displej Výdrž baterie (zatím) První pád = prasklý zadní kryt
Firma, Velká Dobrá 02.02.2018
Při rozbalení vánočního dárku naprostá spokojenost, cca po 40 dnech užívání nebyla zjištěna žádná vizuální závada, ale telefon vyžadoval přihlášení PUK kódem. Po přihlášení byl následně vyžadován účet Google, a tam to skončilo. Přestože byl účet i heslo správné, telefon hlásil stálou chybu a nepustil mne do základního menu. V současnosti reklamace a data v pr..
  V případě chyby účtu Google můžete telefon vyhodit, protože se nedá k ničemu použít, nelze telefonovat ani cokoliv jiného dělat. A to ani po resetování do továrního nastavení.
Jan, Valašské meziříčí - Krhová 11.10.2017
za tu cenu dobry telefon presna GPS a kompas NFC OTG snimac otisku je rychly pres 1.5GB volne ram baterie vydrzi skoro cely den kvalitni selfie firmware sebere 6.44GB system sebere 3.09GB uz prvni den mi zbylo pouze 1.5GB mista velmi snadno se poskrabe a klouze sklo pred kamerou lze snadno poskrabat stupidni kalkulacka nemoznost presouvat aplikace na SD
Zuzana, Ostrava 29.11.2017
Telefon jsem zakoupila s aplikaci ochranne folie v cene 399,-Kc. "Ochranna folie" neni v zadnem pripade ochranna, kdyz NEKRYJE CELY DISPLEJ telefonu. Folie je mala, tenka jak papir a snadno odlepitelna. Jsem vlastnikem Huawei P8 lite a mam i aplikovanou folii (od jineho prodejce) a vypada to uplne jinak (mnohem kvalitneji, je pevna a kryje cely displej). Pri reklamaci jsme se dockali odpovedi "ono se to tak ale dela", chteli jsme vymenit telefon s tim, aby nam dali novy bez folie a za folii vratili penize, ale pry to tak nejde. Take nam rekli, ze pokud folii nechceme, mame si ji strhnout (tudiz vyhodit 4 stovky do kose). Telefon je to jiste skvely, ale sluzba a pristup k reklamaci ze strany Alzy (mimochodem aplikaci folie v tuhle chvili uz nenabizeji) stoji za prd.
  "Ochranna folie" zakoupena a aplikovana Alzou jako sluzba za 400 je asi ta nejlevnejsi mozna varianta folie na trhu, ktera na telefon nesedi - je mala (nekryje cely displej), tenka jak papir a snadno odlepitelna. Jini prodejci jsou v tomto poctivejsi. Sluzbu "aplikovat ochrannou folii za 399,-Kc" uz Alze NIKDY NEZAPLATIM! Vyhozene penize!
Firma, Praha 19.07.2017
kromě vyjmenovanéch nevýhod všechno v pořádku Malá interní paměť, která omezuje počet instalovaných aplikací (není možné přesnout na kartu). Pokud chci použít dvě SIM není možné použít SD kartu Display má ochrannou folii, která se velmi snadno poškrábe
Jakub, Hradec Kralove 23.07.2017
  Nekryje cely display
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB4
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi