Nakupování budoucnosti Zpátky do školy

Recenze Icy Box 168SK-B

Zobrazit katalog
Icy Box 168SK-B - Rámeček na HDD

Recenze Icy Box 168SK-B

Zajímají Vás názory a recenze na Icy Box 168SK-B? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 82 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Icy Box 168SK-B. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Icy Box 168SK-B i vy.
539,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 82 zákazníků
Napsat recenzi
5 54 ×
4 18 ×
3 9 ×
2 0 ×
1 1 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
87 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Lukáš, Karviná 30.01.2019
Kolejnice jsou odpružené, tudíž disk nepřenáší vibrace do skříně Příznivá cena Kvalita se zdá být dobrá, vše funguje jak má, disky se vysouvají a zasouvají zcela plynule Zamykací systém proti náhodnému otevření LED dioda možná trochu moc září
Jan, Praha 9 27.02.2017
Super, nemá žádnou elektroniku, která by mohla zlobit. :)
Jan, Praha 5 30.04.2016
funguje bez problémů nic
Firma, Plzeň 24.07.2013
cena provedení nemá žádnou elektroniku, tudíž nemá indikaci činnosti disku a disk se připojuje přes jakýsi mezičlánek přímo na kabel kontrolka je tam v podstatě na okrasu
Pavel, Děčín X. - Bělá 27.10.2020
Trochu jsem se bál nepříliš robusní konstrukce, ale zatím to funguje jak má. Škoda, že nemá vypínač - takhle se musí HDD vyndavat (při občasném používání např. pro zálohy).
Milan, Praha 2 24.11.2016
PERFEKTNÍ POMOCNÍK přední plast vypadá poměrně forově, doufám, že v provozu vydrží
Firma, Liberec 23 01.03.2016
plní vše, co má. Ale ve skutečnosti ho příliš často jako "šuplík nepoužívám"
Jiří, Praha 5 15.04.2014
Výborný! nejjednodušší a nejpraktičtější varianta rámečku! Navíc spolehlivý, nestalo se mi, že by vložený disk nebyl načten... což u jiných rámečků bylo docela béžné... zejména u ještě ATA periferie značky VIPER
Jan, Praha 4 06.04.2014
Toto je bezvadný pomocník!
Pavel, Praha 4 03.01.2014
vlozeni disku bez nutnosti sroubovani
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi