Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Expresní doručení Partnerská odběrná místa Doručení na adresu
0-1 den 0-1 den 1-3 dny 0-1 den 2-3 dny 2-3 dny

Upozorňujeme na podvodné SMS, které lákají na nevyzvednuté výhry ze slosování. Více zde. 

Mastercard Obchodník roku 2021 Do Vánoc zbývají 3 týdny

Recenze iFixit Pro Tech Toolkit

Zobrazit katalog
iFixit Pro Tech Toolkit - Sada na opravu elektroniky

Recenze iFixit Pro Tech Toolkit

Zajímají Vás názory a recenze na iFixit Pro Tech Toolkit? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 92 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s iFixit Pro Tech Toolkit. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na iFixit Pro Tech Toolkit i vy.
1 499,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Jakub, Ústí nad Labem 12.02.2019
Kompaktní rozměry Přehlednost nástavců Sada je vytvořená společností iFixit, to je klad sám od sebe Vyrobeno z kvalitních materiálů Možná jen příliš velká tvrdost přísavky, ale není to nic závažného Kvalita pinzet je velmi slušná, jen nejsou tak dokonale vybroušeny jak bych čekal, ale také to není nijak závažný problém
Martin, Praha 23.06.2019
Veškeré bity i vzácné Můžete rozebírat veškerou elektroniku Hned co přišla domů jsem opravil rádio v oktavce a iphone7 Zatím jsem žádný nenašel
Jakub, Praha 13.03.2019
Množství atypických bitů Kvalita zpracování
Ondřej, Stražisko 23.02.2021
Velmi pohodlné nástroje Precizně dělané bity Přenosné balení které je na suchý zip KRABIČKA S BITY JE UCHYCENÁ NA MAGNET Šroubovák je magnetický Kovová špachtle je užitečnější než vypadá Nenašel jsem využití pro prodlužovací nástavec na šroubovák snad jednou najdu :) Přísavka je na můj vkus moc vysoká. I když mám velké ruce pořád je pro mě práce s tím nepohodlná. JDE O ZVYK :)
Zakaznik 26.02.2019
Nejlepší nářadí jaké můžete mít
Firma, Praha 5 19.11.2021
super sada
Michal, České Budějovice 18.08.2021
V sadě je skoro všechno . Neřešil jsem zatím , že by mi něco chybělo 👍 Zahnutá pinzeta je dost měkká a snadno se ohne 🙁
Matouš, Nymburk 24.07.2021
Skvělá sada na vrtání se v počítačích a herním hardwaru. Zatím jsem nenarazil na bit, který by mi scházel. Páčící nástroje jsou navíc daleko šetrnější než nože a funkčnější než kytarová trsátka.
Dostatek správných bitů a nástrojů na otevření téměř všeho Vysoká kvalita Praktické balení S touhle sadou vypadáte daleko víc cool než s konvenčími šroubováky Větší hmotnost (na opravy k rodině a přátelům by možná stačila menší, lehčí a levnější základní sada)
Firma, Praha 8 20.10.2020
Rozsáhlá výbava pro rozebírání a opravy jemné elektroniky velké množství velikostí a typů bytů o systému 4mm a také redukce pro možnost upnutí do šroubováku 1/4" Byty vypadají že jsou z kvalitního materiálu. přehledné uložení v pouzdře. Rozumná cena.
Zakaznik, Koryčany 18.07.2020
velký výběr, kvalitní materiál, absolutní spokojenost !! žádné zápory
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Alza pro Firmy Jak nakoupit
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi