Alza Dny květen 2. týden Philips Alza dny Boost

Recenze Inferno

Zobrazit katalog
Inferno - Dan Brown

Recenze Inferno

Zajímají Vás názory a recenze na Inferno? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 166 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Inferno. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Inferno i vy.
299,-
Ihned ke stažení a poslechu
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Zbyněk, Hradišťko 1 - Veltrubyflag
Hodnoceno 27.04.2018, varianta Inferno
Ověřený nákup
ůžasně vyprávěné panem Táborským
0 ×Nahlásit
Denisa, Melnikflag
Hodnoceno 18.02.2018, varianta Inferno
Ověřený nákup
Velice napinavy pribeh, jak uz u Dana Browna byva zvykem.
Namluveni Miroslavem Taborskym hodnotim velmi kladne, krasny hlas.
0 ×Nahlásit
Marcela, Prostějov 1flag
Hodnoceno 06.06.2017, varianta Inferno
Ověřený nákup
Dan Brown opět nezklamal
čtivé od začátku až do konce
napínavé doslova od začátku do konce
nic
0 ×Nahlásit
Zákazník, Kostelec nad Labem,Jiřiceflag
Hodnoceno 06.01.2017, varianta Inferno
Ověřený nákup
Skvely, napinavy titul. Dan Brown nikdy nezklame.
Bez pripominek.
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Olomoucflag
Hodnoceno 08.07.2016, varianta Inferno
Ověřený nákup
Doporučuji dobrá kniha pěkně se poslouchá.
Nevim.
0 ×Nahlásit
Ondřej, Prahaflag
Hodnoceno 09.12.2015, varianta Inferno
Ověřený nákup
Hezký příběh který vydrží několik zimních večerů.
Kniha je dlouhá a snesla by kdyby jí četli dvě osoby - Táborský čte všechno stejně - (což po několika hodinách trochu omrzí).
Dan Brown je placený za počet slov, ne za kvalitu příběhu ==> za chvíli vám polezou neustále opakované jména včetně všech titulů na nervy.
Četl jsem více knih od Dana Browna a všechny jsou v podstatě podobné. Ale vlastní četba je u takto dlouhé knihy lepší než audio kniha ;-)
0 ×Nahlásit
Jitka, Vejprniceflag
Hodnoceno 06.11.2015, varianta Inferno
Ověřený nákup
Pěkně namluveno
0 ×Nahlásit
Josef, Praha 4flag
Hodnoceno 07.06.2015, varianta Inferno
Ověřený nákup
Táborský je bezvadnej
0 ×Nahlásit
Ing.Miroslav Křenek, Valašské Meziříčíflag
Hodnoceno 19.03.2015, varianta Inferno
Ověřený nákup
velmi dobré
vysoká cena
0 ×Nahlásit
Martin, Velešoviceflag
Hodnoceno 11.08.2014, varianta Inferno
Ověřený nákup
vynikájící thriller
příjemný hlas Miroslava Táborského
měl jsem problém vylézt z auta a přestat poslouchat po dlouhé služební cestě ;)
nic
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 30
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací