Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma Kafe na Alzáka!

Recenze Kingston DataTraveler SE9 G2 32GB Premium

Zobrazit katalog
Kingston DataTraveler SE9 G2 32GB Premium

Flash disk USB 3.0, rychlost čtení až 200MB/s, zápisu až 50MB/s, kovový povrch

Skladem > 10 ks
a na 3 prodejnách
Cena s DPH 329,-
4,8
Hodnotilo 1790 uživatelů
5 1475x
4 209x
3 57x
2 20x
1 29x
100+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje
99% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Zákazník 21.07.2015
Tento typ Kingstoňáckých flashek používáme již hodně dlouho. Minulý model již byl ale dost pomalý, tento i když neni žádný rychlík, tak to jde. Člověk si to dá na klíče, kde to nepřekáží a zároveň neomlátí. Díky absenci nějakého výčka o něj ani nepřijde a díky tomu, že z toho žádný konektor nečouhá, tak se ani neulomí. Jo, v jednoduchosti je síla a toto je optimální flashka za rozumnou cenu. Jen ta rychlost zápisu je tak na hraně. Ano dosáhl jsem i 20MB/s, ale většinou při kopírování videi to jede tak 8,5-12MB/s . No, za tu cenu se to dá přežít. Hlavní přednost této flashky, je ale konstrukce a cena....
Optimální velikost Odolnost (vypadá tak, nevrže, ale testy přejížděním autě a tak jsem nedělal) Cena Na to, že je to USB 3, tak ta reálná rychlost by mohla být vyšší
Vašek 12.03.2016
Ucházející poměr cena/výkon. Doporučuji přeformátovat na NTFS, přenos videí pak běží s průměrným zápisem 40MB/s. Data beží pomalu (zápis do deklarovaných 15MB/s) - pro větší přenosy dat není zrovna vhodná volba. Rád bych vyzkoušel Kingston DataTraveler R3.0 G2 32GB, který by měla být o poznání rychlejší za srovnatelnou cenu.
cena na USB 3.0 oproti konkurenci pomalý zápis za srovnatelnou cenu od stejného výrobce myslím že Kingston DataTraveler R3.0 G2 32GB by byla lepší volbou
Zákazník 08.08.2015
cena materiál rychlost zápisu dat
Safety, Neratovice 24.11.2015
pěkný vzhled nízká cena příšerný zápis, opravdu otřesný
Boris, Praha 5 - Zbraslav 01.05.2018
ideální velikost, díky kroužku se dá nosit na klíčích zkosení na jednu stranu vždy napoví kterým směrem je nutné USB zasunout do portu bez zbytečného bádání žádné
Zákazník, Praha 6 - Břevnov 23.12.2015
funguje bezvadne je vazne dost maly... ale na klicence to neztratite
Zákazník 16.09.2015
Perfektní, kovové pouzdro, velké oko - nosím na klíčence už podruhé mi přišel dotazník na recenzi.. :/
Vladimír 31.05.2015
1. Moje oblíbená značka Kingston. 2. Vzhled, zpracování, velikost a cena O.K. 3. Rychlost čtení a zápisu výborná. Zatím bez komentáře.
Ladislav 19.03.2015
cena/rychlost cena/kapacita je z jedneho kusu hlinika mozne zavesit na kluce zmesti sa do portu aj ked vo vedlajsom porte je nieco velke dizajn sa mi pacil viac na starej verzii pre usb 2.0
Zákazník 26.12.2014
splnila očekávání
hezká žádné
Pavel, Praha 4 19.10.2016
slušná cena vs. kapacita, usb3.0, kovové tělo. nic
Dušan 10.06.2015
malý - ihneď k dispozícii, neobmedzuje šírkou iné vstupy, cena adekvátna prehrieva sa pri dlhšom užívaní cca nad 1 hod.
Josef, Kralupy nad Vltavou 12.07.2019
Malý Štíhlý Odolné kovové pouzdro
Jiřina, Bohuslavice u Hlučína 27.06.2019
Funguje jak má
Tomáš, Frýdek-Mistek 17.06.2019
Super cena Rychlost čtení i zápisu Design Nic
Lukáš, Přišimasy 05.06.2019
Vzhled a zpracovani Drive pred x lety mi vypadl vnitrek flashky(noseno na klicich)
Jaroslav, Praha 5 02.05.2019
Rychlost kompatibilita s TV LG (málokterý jiny USB disk si s touto TV rozumí
Firma, Olomouc - Povel 02.05.2019
rychlost nic
Tomáš 01.05.2019
Kupoval jsem jako náhradu za již dosluhující a extrémně pomalou TDK. Ze začátku mě postrašily recenze od lidí, kteří si stěžovali na "velmi pomalý zápis". Nakonec jsem flešku ale zkusil a musím říct, že jsem nemohl vybrat lepší. Rychlost zápisu je pro mě naprosto dostačující a nechápu, co za tuto cenu chcete více.. Doporučuji :)
Značka Kingston USB 3.0 Rychlá, jak čtení tak zápis Cena Tyhle potvory se snadno ztrácí... :D
Adéla, Kladno 7 29.04.2019
Malinká a má hezký design Nejsou
Miroslava, Praha 10 - Vršovice 22.04.2019
maličká pevná
Michal, Mělník 22.04.2019
kovové tělo, tudíž nehrozí zlomení flešky. žádné
Eduard 07.04.2019
Rychlost čtení Průměrná rychlost zápisu rozměry material zpracování poutko na klíče žádné
Petr, Praha 10 31.03.2019
Rychlá a spolehlivá.
Firma, Praha 4 31.03.2019
Pevná konstrukce Nevím
Michal, Zdice 01.03.2019
Velikost Zpracovani Pevnost Neni
Vojta 01.03.2019
Stiznosti ohledne rychlosti je treba si uvedomit, ze usb3 je pouze standard a finalni rychlost je na danem produktu, nemusi byt maximalni co usb3 zvladne. Konkretne v tomto pripade Speed4 16GB: 100MB/s cteni 32GB–128GB: 100MB/s cteni, 15MB/s zapis https://www.kingston.com/datasheets/DTSE9G2_us.pdf
Za malo penez hodne muziky
Vojtěch, Střížovice 05.02.2019
velikost odolnost
Firma, Brno 25 20.01.2019
nezničitelná klasika
Lukáš, Praha 7 19.01.2019
cena a vzhled zadne
Michal, Mikulov na Moravě 15.01.2019
velice rychlé zapisování dat
Tomáš, Květnice 02.01.2019
Rychlost vyšší než např. u Sandisk Dobrý poměr cena / výkon Robustnost pouzdra
Zakaznik, Praha 8 - Libeň 27.12.2018
velikost rychlost celokovový žadný
Jiří, Praha 15.12.2018
Rychlost Odolnost Cena
Miloš, Mladá Boleslav 10.12.2018
Cena Kapacita Rychlost zápisu 10MB/s
Petr, Praha 3 - Žižkov 06.12.2018
skladná relativně rychlá dobrá cena
Firma, Ostrava - Vítkovice 01.12.2018
Malinké rozměry
Matěj, Praha 9 20.11.2018
kvalitní provedení z jednoho kusu kovu funguje v MacBooku i Philips TV rychlý přenos dat
Firma, Praha 10 - Malešice 15.11.2018
Dobrá cena Nic
Jan, Liberec 6 10.11.2018
cena rychlost malá a pevná
Martin, Praha 9 30.10.2018
odolný Flashdisk na klíče nic
Zakaznik 24.10.2018
Malý úsporný vhodný i na klíče doporučuji
Aleš, Praha 10 17.09.2018
malé krásné funkční nejsou
Veronika, Most 11.09.2018
Malá skladná a dostačující pro běžné uživatele. Rozumná cena. Super
Firma, Pardubice 9 11.09.2018
Prostě fleška Pokud ji ukopneš, ukopneš si i port v PC
Radovan, Otovice 11.08.2018
Skladnost Špatně se hledá :D
Pavel, Rudná 30.07.2018
funguje jak má nic
Vladimír, Hradec Králové 12 27.07.2018
Luxusní mám na klíčích a funguje doteď
Zakaznik, Malé Přítočno 15.07.2018
Dobrá cena
František, Železný Brod 12.07.2018
Rychlá Malá Na klíče
Jan, Frýdek-Místek 07.06.2018
rychlý přenos je malý levný
Vladimír, Žebrák 30.05.2018
malá. rychlá nic
Zuzana, Praha 4 28.05.2018
Male skladne kovove lze nosit na klicence
David, Dubí 09.05.2018
Na moje použití občasné přenášení souborů postačí. Jednoduchá a pevná konstrukce Nižší přenosová rychlost ale není to tak strašný
Firma, Praha 05.05.2018
Rychlá, skvělá velikost Ne
Ivo, Ostrava 10.04.2018
Zatím je lepší než podobný usb2.0. Taky je odolný.
Hana, Ostrava - Poruba 03.04.2018
pracuje dobře :-) žádné
Jan, Praha 11 03.04.2018
prověřené zboží, koupil jsem již vícekrát nevidím
Roman, Havířov 03.04.2018
Pevný, kovový, elegantní, rychlý.
Zbyšek, Desná v Jizerských horách 26.03.2018
Rychlost,cena a zdá se i odolnost.
Jakub, Praha 9 - Hloubětín 09.03.2018
Lze připnout na klíče, rychlý přenos
Petr, Praha 3 22.02.2018
malý, nenápadný trochu se hřeje při nahrávání více dat
Miroslav, Libouchec 06.02.2018
Malý rychlí kovový.
Martin, Karlovy Vary 05.02.2018
velikost rychlost tvar USB žádné jsem nezjistil
Petr, Kobeřice 29.01.2018
rychlost USB 3.0 Žádné
Jeroným, Sruby 17.01.2018
funguje bezvadne nic
Jaroslav, Třebíč 17.12.2017
Osvědčená kvalita Žádné
Firma, Praha 5 25.11.2017
Použivám už snad dva roky Pořád běží skvěle
Firma, Plzeň 17.10.2017
kovové tělo rychlost zatím nic
Vlastimil, Ostrava - Polanka 05.10.2017
Cteni velkych souboru 128-130MB/s Kovovy, maly a vhodny i na klice Kupovano s tim, ze je zapis pomaly, tedy spokojenost pro me vyuziti. Zapis velkych souboru 9-11MB/s
Tomáš, Liberec 05.10.2017
Funguje perfektně, používám pro přehrávání filmů bluray v televizi a rychlost je pro přehrávání dostačující. Doporučuji koupit 64 GB, jinak budete litovat
Jiří, Velké Bílovice 18.09.2017
vypadá normálně narozdíl od všech ostatních designových výstřelů čtení je rychlé je pomalejší zápis ale za ty prachy je to úplně v pohodě
Daniel, Praha 4 - Krč 14.09.2017
malé rozměry odolné provedení celkem rychlý
David, Praha 5 10.09.2017
Rychlost Design
Firma, Praha 6 08.09.2017
malá, skladná, odolná, výkonná
Lucie, Praha 6 - Dejvice 31.08.2017
rychlý zápis i čtení nic
Zakaznik, Praha 10 24.07.2017
Kovové tělo Nevím.
Firma, Ústí nad Labem 21.07.2017
velikost kapacity, skladnost, zatím žádné
Petr, Slavkov u Brna 04.07.2017
Funguje
Firma, Jaroměř 26.06.2017
malá, rychlá
Zakaznik 20.04.2017
Maly, rychly, sikovny, nie je co vytknut
Roman, Plzeň 18.04.2017
Dostatečně rychlá (použití v TV) Kapacita: 5-7 filmů (nahrávání z TV) Kompaktní rozměry Nezasahuje do vedlejšího USB slotu Elegantní vzhled
Firma, Praha 12.04.2017
konstrukce
Bronislav, Soběchleby 22.02.2017
pevnost rychlost nemá diodu zpočátku jde těžko zasunovat
Pavel, Kostice u Břeclavě 07.02.2017
kapacita nic
Milan, Praha 9 - Libeň 02.02.2017
moc hezké, malé a designové USB s velkou kapacitou
Radovan, Šenov 27.01.2017
kov, robustnost, na klíče, velikost nevím
Firma, Praha 11.01.2017
skvělá jednoduchá konstrukce a za tu cenu asi nejlepší. I když je to usb 3, tak to žádnej rychlik neni
Zakaznik 07.01.2017
Cena
Firma, Karlovy Vary 02.01.2017
Malá, rychlá, kovová :-) Nic
Zakaznik 29.12.2016
minimalne rozmery, odolny povrch, maximalna kapacita na dnesnu dobu uz by aj cena mohla byt nizsia
Jakub 29.11.2016
dobra cena kvalitne spracovanie nic
Bedřich, Most 1 21.11.2016
Vzhled, praktičnost, rychlost Nevím o nich
Jakub, Praha 9 - Kyje 16.11.2016
cca 20 ks se 100% spolehlivostí
Zakaznik 15.11.2016
Funguje ako má. zatiaľ žiadne.
Dagmar, Praha 9 07.11.2016
rychlý skladný
Jan, Loděnice u Berouna 01.11.2016
Jeho velikost je ideální na klíče. Na přenos dat po ruce úplně v pohodě. Když ztratím klíče, tak i flešku :-)
David, Praha 4 - Kamýk 25.10.2016
Vkusná. Rychlost OK. Lezce připneš na klíče.
Emil, Ostrava - Moravská Ostrava 25.10.2016
  nic, jen by mohl být trochu menší
Zakaznik 21.10.2016
DORÁ VELKOSŤ
Firma, Praha 13.10.2016
za tu cenu asi nejlepší. Super velikost a konstrukce
Firma, Praha 6 - Veleslavín 12.10.2016
malá, rychlá fleshka za rozumnou cenu
Firma, Polná 07.10.2016
malý, elegantní, velká kapacita, bezproblémový provoz nic
Jan, Praha 05.10.2016
kovový, odolný, USB3
Firma, Praha 4 - Nusle 02.10.2016
Na klíče ideální (nerozeznatelná na první pohled) Konstrukce z jednoho kusu je parádní Rychlost zápisu je teda žalostná (cca 18MB/s) Dost se zahřívá
Martin, Praha 4 01.10.2016
malý, oběmný nevím
Hana, Praha 4 - Braník 27.09.2016
Výborný
Jiří, Chyňava 24.09.2016
dobre jeto doporucuji zadne
Jakub, Popůvky, Brno - venkov 19.09.2016
Nízká cena Dostačujicí rychlost 10Mb/s Pěkný design Pevná konstrukce Praktická velikost (na klíče)
Zakaznik 17.09.2016
malý sikovný uchytenie na kluce na denné používanie zatial som nic nenasiel
Firma, Praha 4 16.09.2016
Kovový, malý, kvalitní. Nejlepší USB klíč, který jsem do teď našla. Třeba přefomatovat na NTFS. Zahřívá se opravdu hodně.
Dominik, Praha 9 - Kbely 03.09.2016
Dobrá rychlost Vyrobena z odolného materiálu
Aleš, Nový Bydžov 01.09.2016
Prostě fleška s rozumnou rychlostí přenosu, kapacitou a cenou.
Vojtěch, Střílky 30.08.2016
Malá Kovové tělo
Marek, Praha 4 28.08.2016
Pevná konstrukce, malá velikost, mechanická odolnost, dostatečně rychlý přenos, zatím spokojenost. Používám jej krátkou dobu, na nic jsem nepřišel.
Ondřej 27.08.2016
malá flashka pomalejší zápis
Miloslav, Plzeň 26.08.2016
malý,rychlý,slušná kapacita mohl by být levnější
Firma, Praha 6 - Břevnov 09.08.2016
Perfektní přívěsek na klíče
Jan, Javornice 08.08.2016
značka je prázdná, bez všelijakejch programů zpracování
Petr, Rudná u Prahy 03.08.2016
odolná konstrukce bez pohyblivých částí tak malý že jej pořád nemůžu najít
Luboš, Havlíčkův Brod 1 02.08.2016
Splňuje očekávání Malá velikost, lze ji nosit na přívěsku na klíče Nižší rychlost zápisu (ale vzhledem k očekávanému používání naprosto stačí)
Zakaznik 02.08.2016
Chová sa tak a robí to čo sa od takéhoto zariadenia očakáva.
Martin, Drahotuše 28.07.2016
Velmi spokojen,velikost, material,provedeni.. Žadne
Jiří, Žatec 27.07.2016
  trochu hůře se vytahuje z USB, je malá a má kluzké tělo :)
Martin, Praha 5 - Hlubočepy 23.07.2016
kompaktnost, pevnost nic
Zakaznik 23.07.2016
Veľkosť a, prevedenie Žiadne
Jaroslav, Jilemnice 16.07.2016
kovové tělo kompaktní velikost chybějící ochrana konektoru
Michal, Kralupy nad Vltavou 09.07.2016
Velmi malé rozměry, vhodné např. na klíče, rychlý. Na nic jsem zatím nenarazil
Martin, Krnov 02.07.2016
Zatím se jeví dobře
Ondřej, Kolín 28.06.2016
elegantní
Firma, Praha 4 - Nusle 13.06.2016
Na klíče ideální (neorzeznatelná na první pohled) Konstrukce z jednoho kusu parádní Rychlost zápisu je teda žalostná (cca 18MB/s) Dost se zahřívá
Michal, Tábor - Čekanice 10.06.2016
lehká malá bytelná dostatečně velká i rychlá cena nic
Zakaznik, Kolín 2 04.06.2016
CENA Po měsíci odešla
Zakaznik, Kutná Hora - Vrchlice 03.06.2016
Velikost disku a design CENA, Sorry ale zápis 15mb je fakt ubohý
František, Lochovice 01.06.2016
Malá, skladná Vhodná jako přívesek na klíče Nenašel jsem
Jiří, Praha 31.05.2016
Rychlost Odolnost Cena
Václav, Štětí 31.05.2016
nemá chybu
David, Příbram 1 28.05.2016
Kov Rychlost 3.0 USB až 25 MB/s
Tomáš, Brno 25 26.05.2016
super rychlost super prevedenie, tvar, rozmery
Ludvík, Praha 4 21.05.2016
Vzhled výrobku, ideální pro klíčenku, odolná konstrukce Nic
Rudolf, Plzeň 20.05.2016
Skvělé Mnouhem lepší než předchozí gen. Občas nejde bezpečně odebrat z usb 2.0
Ondřej, Praha 6 - Břevnov 20.05.2016
fajn design studí
Lukáš, Praha 5 18.05.2016
USB 3.0 Pevnost Jednoduchost Nic
Zákazník 14.05.2016
super
maly, rychly v USB3, kovove telo nic
Jiří, Frýdek-Místek 14.05.2016
Malá,praktická.
Tomáš, Brno 34 11.05.2016
design rychlost nic
Tomáš, Brno 34 09.05.2016
design velkost nic
Tomáš, Brno 25 03.05.2016
skvělá
Milan, Praha 4 02.05.2016
Kapacita Cena Funguje tak jak ma Zatim zadne
Michal, Lochovice 27.04.2016
rychlost spolehlivost malá velikost oko pro zavěšení např. přívěsku
Zákazník 21.04.2016
Předpokládám, že vše je jasné podle mých odpovědí na předchozí kolonky
výrobek splňuje mé očekávání nemám výhrad
Firma, Plzeň 12 08.04.2016
hezký a účelný flash disk nic
Pavel, Telč 4 07.04.2016
No zápis to není žádnej zázrak , ale čtení je slušné. Pro toho kdo si na ní přenese data ( ovladačě , filmy atd ... ) je to výborná volba. Za ty peníze super. Mám jí na klíčích a chvála veliká. asi nic podstatného
Firma, Lomnice nad Popelkou 07.04.2016
Jsem spokojený. pěkný tvar zatím nic
Iva, Hovorčovice 04.04.2016
malé skladné zařízení
Hynek, Praha 8 01.04.2016
Malý, skladný, pěkný
Ondřej, Obec Hořátev 29.03.2016
životnost už mam druhou
Zákazník 24.03.2016
malá velikost možnost připnutí na klíče kovové provedení nemá žádnou ochranu proti vodě
Veronika, Praha 5 21.03.2016
prijemna flashka na klice, dobra rychlost nejsou
Tomáš, Lužná v Čechách 20.03.2016
Rychlost
Milan, Praha 7 - Holešovice 20.03.2016
kvalita Kingston kovové tělo díky kovovému očku se neutrhne z kroužku na klíče
Bronislav, Soběchleby 16.03.2016
Zpracování Pevné tělo Rychlost Nemá krytku Zasunuje se ztuha Nemá kontrolní diodu
Zákazník 15.03.2016
Cena, spracovanie - nedá sa ľahko poškodiť Nič
Jiří, Praha 10.03.2016
Tento model i jeho předchůce s USB 2.0 jsou pevné, kvalitní, rychlé a spolehlivé.
cena kov pevnost velké oko (např na klíče) spolehlivost
Zákazník 22.02.2016
Malý, ničemu nezavazející :-) Rychlost nic moc :-(
Jiří 21.02.2016
Skladby, celokovovy
David, Volfířov 17.02.2016
Hezký design Rychlá
Zákazník 12.02.2016
Velikost a odolnost
 
Zákazník 11.02.2016
spokojnost
pracuje tak ako ma
Bronislav, Soběchleby 07.02.2016
Rozměry a vzhled Rychlost Nemá kontrolní diodu
Firma, Karlovy Vary 07.02.2016
krásná, elegantní, rychlá
Jan, Ostrava - Slezská Ostrava 06.02.2016
Kovové provedení Kapacita Rychlost Asi nic
Firma, Svitavy 02.02.2016
rychlost a cena
Fibertex Nonwovens a.s. 02.02.2016
velikost a rychlost nevím
Robert, Cheb 2 02.02.2016
Malý, pevný , bez problému
Zákazník 30.01.2016
Vše OK
Funguje nic
Kamil, Praha 9 30.01.2016
Přívěšek na klíče, nelze ztratit, vcelku rychlé kopírování souborů, všude sebou. Zatím nic
Pavel, Hostouň 29.01.2016
Kvalita zpracování
Filip, Praha 9 28.01.2016
rychlá bytelná celkem spokojenost zatím nic
Firma, Mikulov 22.01.2016
Kapacita,rychlost.
Helena 22.01.2016
malé rozměry, velká kapacita paměti
Martin 20.01.2016
Cena Dizajn Velkosť Pomer cena/kvalita skvelý Ideálny pre bežného uživateľa Pomalý prenos Neodporúčam na prenos väčších súborov
Zákazník 18.01.2016
doporučuji
 
Michal, Praha 14.01.2016
Nádherně malinká USB 3.0 Otvor do kterého se vejde i karabina Pravděpodobně odolnější konstrukce (monolit)
Pavel, Teplice 11.01.2016
Přes USB 3.0 prostě pecka 32GB Maličká Odolný materiál Vhodné na klíče Čekal bych větší rychlost v USB 2.0
Petr 10.01.2016
OK
Jan, Stříbro 05.01.2016
Měl jsem i verzi USB 2.0 ta se posléze velmi zpomalila, proto jsem přesdlal na tento upgradovaný model USB 3.0 opět jsem spokojený, jelikož hlavní prioritou byla odolnost, jelikož jí mám neustále na klíčích.
NEJVĚTŠÍ PLUS: Robusní, kovová konstrukce Velmi vysoká odolnost oproti konkurenčním produktům Menší rychlost
Zákazník 28.12.2015
Mám a používám jeden sám už asi dva roky k plné své spokojenosti a další tři jsem koupil dětem - studentům. Mohu jen doporučit.
Výborný skladný flash disk s dostatečnou rychlostí zápisu a čtení. Díky štíhlému tvaru je možné ho bez potíží zasunout i do USB konektoru vedle jiných zapojených kabelů.
Andrea, Chlumec 21.12.2015
Velká kapacita, skladná.
Zákazník 20.12.2015
Ok
 
Vojtěch, Liberec 7 13.12.2015
design rychlost nic
Zákazník 12.12.2015
Sháněl jsem flash disk a značka Kingston pro měl byla jasnou volbou. Flashka podporuje rozhraní USB 3.0, takže je opravdu rychlá. Má pěkný design a materiál není z plastu, takže by měla trochu hrubší zacházení vydržet. Bohužel se ale po nějaké době používání na krytu objevili nepatrné škrábance od USB portu, ale to je asi běžné a ničemu to nevadí. Pokud sháníte flash disk, tak Vám ho můžu jen doporučit.
USB 3.0 Zavedená značka Pěkný design Dobrá cena
Miloš, Mladá Boleslav 05.12.2015
Kingstone Cena Velmim dobrá rychlost i kvalita.
Zakaznik 01.12.2015
prakticky na klucoch zapis ~30MB/s citanie ~110MB/s
Petr, Chvaletice 26.11.2015
Rychlý, malý Nic
Tibor 23.11.2015
64GB na rozumnu cenu kovove telo s jednoduchym uchytenim na kluce/skobu/cokolvek pre mna dostatocna rychlost zatial ziadne
František, Praha 4 21.11.2015
  rychlost
David, Praha 9 - Miškovice 20.11.2015
Robustní provedení
Firma, Praha 19.11.2015
jednoduchost (nikde neztratím víčko, nikde neulomím nějaké poutko), vzhled a pevnost. Rychlost taky není špatná nevadilo by , kdyby měla stavovou diodu
Karel, Ostrov 17.11.2015
rychlý, šikovně malý tvar, spolehlivá
Karel, Karlovy Vary 17.11.2015
Rychlost Vzhled Velikost USB 3.0 Při dlouhodobějším kopírování se začne hřát. Cena
Zdeněk 14.11.2015
dela vse co má,rychlosti jsem zatim nezkoumal
Pavel, Roudnice nad Labem 13.11.2015
Rychlý, funkční..... nic
Zákazník 10.11.2015
žádná mechanická součást, pevná konstrukce, lehká trochu mi chybí kontrolní LED
Aleš, Hradec Králové 10.11.2015
Kovové provedení, rychlá. Nejsou
Jan, Soběslav 10.11.2015
Odolnost Ne
Zakaznik 05.11.2015
maly, skladny, viac podobnych klucov mam na tyci pouzivam viacej kusov a kovovy povrch sa zle popisuje
Zdeněk, Dobrá Voda u Českých Budějovic 02.11.2015
tradičně kvalita
Zakaznik 01.11.2015
Kvalitné spracovanie, (vydržal vypradie v pračke na 40° a fungoval) zatiaľ neobjavené
Lukáš, Rudná 27.10.2015
Design a zpracování Prakticky nezničitelné kovové tělo (lze nosit na klíčích) Rychlost zápisu dostačující Oproti starším modelům je o trochu delší
Zákazník 26.10.2015
Doporučují
Pekný design USB 3,0 Kovová konstrukce Pomala rychlost zapisu
Zakaznik, Praha 5 - Hlubočepy 26.10.2015
Working as expected
Juraj 23.10.2015
Malý, rýchly, lacný
Zákazník, Praha 7 22.10.2015
Rychlost Vzhled Velikost
Zákazník 21.10.2015
Malá kovová spolehlivá za tu cenu perfektní kup
Zakaznik 21.10.2015
Maly ľahký super
Firma, Třebusice 17.10.2015
USB 3, malý, kovový, odolný, dá se nosit na kroužku s klíči nic
Karel, Karlovy Vary 16.10.2015
Rychlá a pěkná
Zákazník 13.10.2015
Přesně to, co má podle recenzí dělat, dělá.
 
Michaela, Bystřice 13.10.2015
malé, kvalitní materiál, vždy po ruce(připevněné na klíčích) Nic. Dostal jsem to co jsem očekával
Josef, Dobřenice 11.10.2015
Vzhledově dokonalý
Jiří 10.10.2015
rychlost kovové tělo v jednom kuse (tuhle flashku manželka nezlomí :) štíhlý profil - vejde se i do natěsnaných konektorů na PC nic
Zakaznik 07.10.2015
jednoduchy dizajn ziadne
Ondřej, Vrané nad Vltavou 07.10.2015
rychlost cena velikost zpracování žádné
Zakaznik 07.10.2015
usb 3 rychly o nicom neviem
Aleš 06.10.2015
malé rozměry nic
Martin, Praha 06.10.2015
Velká kapacita paměti, rychlá zatím žádné
Zákazník 05.10.2015
Spokojen dle očekávání
 
Peter 02.10.2015
Maly ale vykonny
Václav, Olomouc 01.10.2015
kompaktní malá velikost tenké provedení USB 3.0
Firma, Jirny 30.09.2015
Perfektní.
Ondřej 30.09.2015
Celkem dobrá cena za to, co to umí a má.
Zákazník 28.09.2015
Zlatá střední cesta
 
Zuzana 25.09.2015
velikost rychlost kovové tělo bez krytky, která se muže ztratit nic
Josef, Křešice 19.09.2015
Perfektní na klíče Malá velikost
Karol 18.09.2015
Elegantný, rýchly a zatiaľ spoľahlivý už podobné modely používam a som snimi spokojný. No
Pavel, Brno 14.09.2015
cena rychlost
Matěj 13.09.2015
super, mála, pratická
Zakaznik 09.09.2015
veľkosť, rozmer, rýchlosť, cena
Modela, spol. s r.o. 07.09.2015
na klíče jako přívěšek, velká kapacita
Zakaznik, Praha 3 04.09.2015
funguje jak ma, a jeste rychleji
Petr, Želeč 04.09.2015
svůj účel plní
Lukáš, Hradištko 04.09.2015
malé rozměry hezký design a je z kovu až 128 GB kapacita rychlé čtení pomalejší zápis, ale za tu cenu si není na co stěžovat
Lukáš, Hradištko 04.09.2015
malé rozměry hezký design a je z kovu až 128 GB kapacita rychlé čtení pomalejší zápis, ale za tu cenu si není na co stěžovat
Leoš, Pardubice 3 03.09.2015
Slušná kapacita, maličká "fleška" do kapsy.
Jan, Praha 8 03.09.2015
robustní konstrukce spolehlivost nevím
Denisa, Praha 9 - Černý Most 31.08.2015
USB 3.0 Rozměry Kovový materiál Vzhled "Poutko" na klíče Nic
Martin 30.08.2015
moderní vzhled,kovové pouzdro..slušná rychlost a cena...
Firma, Šťáhlavy 29.08.2015
malý a rychlý nemá
Michal, Č. Budějovice 28.08.2015
Bez problémů. Nenačte jej audio v Toyotě.
Branislav 28.08.2015
sikovny
AVJ spol. s r.o. 26.08.2015
velkos a prevedenie pri vsuvani do tesneho portu sa trosku poskrabe, ale nic hrozneho
Firma, Praha 25.08.2015
rychlá, výhodná, pěkná zatím nic
Zákazník 22.08.2015
praktické
praktická ne
Zakaznik 22.08.2015
Cena a kapacita super
Roman, Plzeň 22.08.2015
Poměr cena / výkon Velmi praktické provedení Kvalitní materiál (hliník) Malé rozměry USB 3.0 (dnes by měl být již všude) Solidní rychlost zápisu (9-10 MB/s) Žádné
Adam, Velké Popovice 21.08.2015
Perfektní Nic
Jan 21.08.2015
Natolik úzký, aby nebránil další flešce ve vedlejším slotu. Chybí nějaká krytka, aby se zabránilo vniknutí špíny při přenášení v tašce, kapse apod.
Lukáš 19.08.2015
Líbí se mě a je rychlá, využívám pouze pro zálohu systému. Očekával jsem o trošku větší :D
Marek, Postoloprty - Skupice 19.08.2015
Malé provedení v kovu - bytelné. nenašel jsem
Jakub, Chotiměř 14.08.2015
5 let záruka Kovové tělo Poutko na klíče Rychlost - USB 3.0 Velikost Nemá krytku USB
Firma, Třebusice 14.08.2015
USB 3.0, rychlý, malý, odolný, hezký nic...
Zdeňka 07.08.2015
Rychlý, kovové tělo, dostatečně velká kapacita zatím žádné
Zákazník 06.08.2015
malý, kovové tělo, slušná rychlost, nebojím se že se mu něco stane při nošení na klíčích zatím nic
Miroslava 04.08.2015
rychlost čtení (ke 100 MB/s) robustní očko Rychlost zápisu (málokdy nad 10, běžně 2-8)
Tomáš, Praha 8 - Libeň 31.07.2015
Velikost Rychlost Kapacita
Zakaznik 31.07.2015
zatial kratke obdobie na hodnotenie ale jednoznacne sikovne maly, rychlost myslim v pohode a vyzera aj odolne
Firma, Praha 28.07.2015
výborná fleška příjemná do ruky, hned se chytne, žádný problém
Zákazník 26.07.2015
V podstate spoľahlivý USB kľúč
Kompaktný a spoľahlivý kľúčik Kapacita 29GB ale to je bežné
Firma, Praha 8 25.07.2015
USB 3.0 elegantní a malý - bezva na klíče
Marián 23.07.2015
Vzdy poruke.
Zakaznik 21.07.2015
maly rychly ok
Zakaznik, Praha 10 - Vršovice 16.07.2015
maly, prostorny, dost rychly zatim nic
Ing.Štefan Krchňák - Aquapro 11.07.2015
Malý Odolny
Miroslav 10.07.2015
Rozmery Rýchlosť Cena Nič
Juraj 08.07.2015
Malý Odolný Rýchly Spoľahlivý (zatiaľ) Žiadne
Zakaznik 06.07.2015
Nízká cena, kvalitní konstrukce. Rychlost zápisu je spíše nižší, ale ok.
Zákazník 05.07.2015
doporučuji
 
Zákazník 03.07.2015
Doporučuji.
Velikost Nic
Lukáš, Praha 10 - Strašnice 03.07.2015
rychlost odolnost rozměrově optimální škrábe se kov, pouze vizuální maličkost
František 02.07.2015
Kompaktní, spolehlivý, rychlý a vysoká kapacita za dobrou cenu nic
Zakaznik 01.07.2015
Splnil očakávania. Žiadne
Marcela, Podlešín 29.06.2015
malinká, skvělá žádné
Firma, Libiš 29.06.2015
Pohodová bleška :)
Firma, Praha 28.06.2015
funguje jak má zatím nic
Lukáš 26.06.2015
Ergonomický tvar, rychlost přenosu dat Hliníkový elox, bude brzy poškrábaný
Irena, Praha 8 26.06.2015
Mám ji teprve den a je bez chyby
Rychlost Velikost Cena Žádné
Josef, Praha 4 25.06.2015
Malá s velkou kapacitou. Je docela rychlá a mezi klíčema se neponičí a ani v nich nevyčuhuje.
Juraj 24.06.2015
kompaktnosť, spracovanie (hliník), kapacita, cena
Zákazník 14.06.2015
vzhled jednoduchost zahřívá se
Zákazník 09.06.2015
Dobrý poměr cena-výkon
Rychlý, spolehlivý, slušný design zatím nic, jedině snad, že nemá diodu, ale pro mě to nevýhoda není
Zákazník 09.06.2015
spokojenost,splnila vše k čemu byla koupena
 
Bohuslav 05.06.2015
Malé rozměry, pěkný design, dobrá rychlost, výrazně vyšší než jsem měl předtím. Zatím žádné.
Firma, Praha 9 03.06.2015
USB 3 za dobrou cenu, kovové tělo - mechanická odlonost, nemá víčko, které lze ztratit nic
Martin, Volárna 01.06.2015
male rozmery,rychlost
Petr, Ústí nad Labem 01.06.2015
super
Peter 29.05.2015
elegantny vzhlad, funkcne a rychle zatial ziadne
Branislav 29.05.2015
kovový, stabilný,odolný,pevný,pripnutie na klúče, odolný voči poškodeniu, odporúčam žiadne
Firma, Praha 5 - Stodůlky 26.05.2015
funguje tak ako ma maly lahky rychly
Vladimír 26.05.2015
super rychlý nehřeje se malý a skladný budí dojem,že vydrží odolný lehký nic
Firma, Praha 9 - Letňany 25.05.2015
Dostatečná kapacita v kovovém těle. Žádný kryt části pro zasunutí do PC
Zákazník 25.05.2015
Malý praktický na klíče s rozhraním 3.0 a dobrá cena
Jiří, Praha 24.05.2015
Opravdu pevný a vkusný flashdisk. Mám předchozí model s USB 2.0, který si nemůžu vynachválit. Volba při koupi další flashky padla jasně na tuto. Jsem maximálně spokojený. Doporučuji!
malý lehký pevný odolný adekvátní cena prozatím žádné, snad vydrží takové zacházení jako její předchůdce DTSE9
Dial sk, s r.o. 23.05.2015
velkost,kovove prevedenie,rychlost ziadne
Daniel 22.05.2015
praktické rýchle žiadne
Archforum s.r.o. 21.05.2015
maly, lahky kluc, jednoduchy AL povrch sa moze pri vkladani do portu jemne poskrabat
Zákazník 19.05.2015
naprostá profesionalita
naprostá profesionalita
Ondřej, Praha 4 19.05.2015
malý malý :-), protože mám velký "svazek" klíčů a třeba v TV by mi s těmi klíči nedržel, dal jsem si na něj, alespoň kroužek na klíče. Bez něj bych ho v tašce těžko hledal. Jinak naprosto bez problémů, dobrý poměr cena/výkon, dle mně.
Marek, pošta Čimelice 19.05.2015
Kompaktní tak, že je to nejmenší z klíčů a přívěsků v kapse a někdy musím zkontrolovat, že jsem ho neztratil.
Karel, Liberec 6 19.05.2015
dobrá cena,velikost provedení,odolnost-kovové provedení menší rychlost při kopírování a čtení dat
Zákazník 18.05.2015
Perfektní
Perfektní
Michal, Praha 4 16.05.2015
klasická flashka, dobrá na klíče nic
Branislav 14.05.2015
perfektný design
Zákazník 13.05.2015
malý, pevný, hezký, rychlé čtení pomalý zápis, ale za tu cenu pochopitelné
Firma, Praha 6 - Břevnov 03.05.2015
nezničitelný design
Pavel, Lukavec 29.04.2015
funguje jak má o ničem nevím
Zákazník 29.04.2015
Je správný. Minimalistický, praktický, rychlý a odolný.
Roman 28.04.2015
Malej ale šikovnej-rýchly žiadne
Vladimír 28.04.2015
Mala, kovove telo Nic
Jaroslav, Tábor 27.04.2015
USB 3.0 - opravdu rychlé kopírování a přesouvání souborů. Při zapojení do USB 3.0 je rychlost kopírování až 100 000 kB/s, běžně kolem 80 000 kB/s. Dobré mechanické zpracování, celokovové tělo. Žádné.
Firma, Veselí nad Lužnicí 1 24.04.2015
mala velikost kovove provedeni docela slusne rychlosti
Milena, Plzeň 22.04.2015
odolnost, rychlost
Miroslav 20.04.2015
rýchly odolný
Tomáš 18.04.2015
rozmer, rychlost, dobry design nic
Petr, Přelouč 13.04.2015
Materiál Vzhled Cena
Eliška 12.04.2015
Příjemně mne překvapilo, že je maličký nevím o ničem, mám jej krátce
Štefan 08.04.2015
kovový, odolný, rýchly, spoľahlivý, super cena ....
Ján 06.04.2015
kvalitný,rýchli bez problému 0 problém
Zákazník 06.04.2015
pevny,odolny,super cena, ziadne
Bohumil 01.04.2015
Pevný, kovový, idealny na klúce, rozmerovo idealny - neprekaza ak su porty usb tesne vedla seba. USB 3. Rýchlost cítania aj zápisu velmi dobrá. V tejto cenovej hladine nemá konkurenta. Kupim si ich viac aj ako darcek pre príbuzných. Priame zápory ziadne. Hodnota rýchlosti zápisu by mohla byt aj vyssia ale to uz by sa neudrzala cenová hladina. Bolo by dobre ak by výrobca vyrabal v tomto puzdre aj extremne rýchle flashky.
Firma, Praha 6 01.04.2015
Kvalitní ocelový celoplášťové provedení s masivním okem na kroužek , spolehlivé bezporuchové zařízení. Nemá žádnou krytku na zástrčku
Rostislav, Zlín Štípa 30.03.2015
fyzické rozměry zpracování
Petr, Ledeč nad Sázavou 28.03.2015
kvalita zpracování rychlost
Milan, Kralupy nad Vltavou 1 27.03.2015
pomerne rýchly ;)
Jan, Kutná Hora 26.03.2015
Supr
Hana, Loket 26.03.2015
super cena nemám
Zákazník 25.03.2015
rychlost a zabera malo miesta v usb
Michal, Jihlava 1 24.03.2015
USB 3.0 přenosová rychlost vhodná jako přívěsek na klíče
Tomáš 22.03.2015
Super
Jan, Brno 20.03.2015
velikost kapacita kovove pouzdro nema vicko - snad se necim nezanese
Firma, Nevězice 18.03.2015
Malý, skladný, bytelný, trvanlivý značkový flasdisk. Na žádné jsem nepřišel.
Zákazník 13.03.2015
splňuje všechna očekávání, funguje bez problémů, dobře se přenáší
splňuje všechna očekávání, funguje bez problémů, dobře se přenáší
Firma, Ostrava - Moravská Ostrava 09.03.2015
Rychlá
Martin, Ústí nad Labem 08.03.2015
kapacita, kovové tělo chrání proti poškození
Ladislav, Hrádek nad Nisou 05.03.2015
kovové tělo očko k připevnění na kroužek klíčů rozměry
Tomáš, Nymburk 04.03.2015
Fleška se mi líbí vzhledově, ale jinak funguje jako všechny ostatní. :-) Cena je dobrá a díky kovovému materiálu v USB zdířce dobře sedí a nepohybuje se, jako některé, např. plastové. Zápory nevidím.
Tomáš, Nový Knín 28.02.2015
malý, přenosný flash disk, praktický nic
Eva,zákazník 20.02.2015
Supr! :)) Nevím kde je problém, ale místo jedny objednávky ,mi přijdou dvě??? :((
Jakub 18.02.2015
Tento flashdisk mne velmi překvapil vysokou rychlostí s jakou pracuje. Při používání je sice na kovovém povrchu trochu patrné ohlazení od paciček usb vstupu ale to je u těchto povrchů normální. Krom vysoké rychlosti mne příjemně překvapila pracovní teplota, to jest že se vůbec nezahřívá. Dále je výhodou že nijak nepřekáží zasunutí jiných disků. Vynikající poměr výkon-cena. Mohu jen doporučit.
Vysoká rychlost přenosu Ultra kompaktní rozměry Nízká pracovní teplota Závěsné ouško
Zákazník 17.01.2015
rychlost vyšší než u větších modelů
cenavelikostšasi
Zákazník 29.12.2014
dobrý nákup
cena / kvalita nevím
Zákazník 26.12.2014
velká spokojenost
 
Zákazník 26.01.2016
spokojný
 
Zákazník 29.12.2015
je potřeba si pořádně hlídat pro svou malou váhu a velikost a to je dobře
malý, lehký a výkonný nic
Zákazník 02.12.2015
fajn kluc s moznostou pridania na klucenku
Cena prevedenie USB 3 nemá žiadne
Zákazník 06.11.2015
kapacita, dobrá cena doporučuji
malý s velkou kapacitou nevím
Zákazník 20.10.2015
vysoká kapacita, malá velikost, kvalita
vysoká kapacita, malá velikost, kvalita
Zákazník 23.08.2015
standardní zboží s klady i zápory.
funguje standardně v dobré rychlosti. Nebylo třeba formátovat. chybí krytka, např. gumová, na zdířku flešky proto zašpinění při uschování flešky v tašce nebo v kapse.
Zákazník 11.08.2015
Doporučuji, je odolný a skladný
pevný a odolný při prvním použití ho počítač nechtěl rozeznat
Zákazník 09.06.2015
OK
 
Zákazník 25.05.2015
Pro naši potřebu dostačující
 
Zákazník 15.05.2015
spokojenost
  nic jsem zatím nezjistil
Zákazník 30.12.2014
velmi praktický
praktický
Erik, Praha 10 - Vršovice 10.05.2019
rychlá a designová pokud si jí nedáte na klíčenku, tak se blbě vytahuje ze zařízení.
Martin, Most 19.04.2019
poměr cena / kvalita uchycení na klíče
Josef, Svitavy 10.04.2019
perfektní zpracování, které vydrží super poměr cena/velikost uložiště očko na klíče není zrovna nejrychlejší
Martin, České Budějovice 14.02.2019
Rychlost zapisu
Zakaznik 15.11.2018
Levny Kvalitní Rychlý Žádné
Martin, Velký Týnec 11.11.2018
Odolnost Kvalitní provedení Rychlost čtení a zápisu
Zdeněk, Dobrá Voda u Českých Budějovic 31.10.2018
Dobrá cena
Firma, Praha 6 05.10.2018
je menší než jsem čekala
Pavel, Ústí nad Labem 1 12.07.2018
Odolnost Cena Na to, že je to USB 3, tak ta reálná rychlost zápisu neodpovídá udávaným hodnotám
Lukáš, Praha 9 - Černý Most 23.06.2018
Dobrý zápis a čtení Na klíče Není ochrana zdířky
Zakaznik, Frýdek-Místek 1 13.06.2018
malá Pevná Rychlost
Tomáš, Plumlov 13.03.2018
pěkná Malinká praktická huře se dává do zařízení huře se vytahuje ze zařízení
Lukáš, Praha 10 - Vinohrady 18.02.2018
Poměr cena/výkon Nemám
Zakaznik 08.02.2018
funkcni v pozadovanem opravdu "traveler" AL kovovy funkci vzhled
Petr, Praha 15.12.2017
tenký, přesto vypadá poměrně bytelně pomalejší
Firma, Praha 2 11.12.2017
Skladná, pevná, luxusní provedení. v zimě mám občas v autě problém ji načíst, zřejmě díky kovu nesnese zimu.
Leoš, Roudnice nad Labem 05.11.2017
je to paměťovka, tak si pamatuje nevím, asi ji snadno můžu ztratit
Stanislav, Brno 20.10.2017
maly, dizajnovy rychlost zapisu do 10 MB/s, citania do 50MB/s
Martin, Sokolov 03.06.2017
Funguje jak ma, narizeni ji nacte, ne jak u jinych flashek. Za ty prachy sem spokojeny. U velkych soubory pri naformatovani na NTFS rychlost kopirovani 8900 kb/s U malych souboru je tato rychlost polovicni.
Marek, Černošice 15.03.2017
ideální na klíče hodně toho přežije rychlost čtení - 100+ MB/s mizerný zápis - 5 MB/s
Petr 10.02.2017
Rychlost velikost očko na připevnění na klíče nevyužívá plný potenciál USB 3.0
Martin, Rožnov pod Radhoštěm 1 02.12.2016
Funguje
Zakaznik 15.11.2016
pozadovane parametre za primeranu cenu ziadne
Jan, Bor u Tachova 10.08.2016
Rychlé Levné Velké Odolné
Firma, Praha 1 03.08.2016
Funkcni, rychly (samozrejme je potreba zapojit do USB3.0, jinak rychly neni)
Firma, Praha 9 - Hloubětín 20.07.2016
  Kluzký povrch
Radek, Třinec 01.07.2016
malé, skladné, svoji šířkou neomezuje USB vstupy, vypadá odolně pomalé při zápisu
Matěj, Praha 15.06.2016
pevná konstrukce zápis je trochu pomalejší
Jan, České Budějovice 5 02.06.2016
splňuje požadavky nic
Petra, Praha 10 - Vinohrady 01.04.2016
Lze zavěsit na klíče. Malý a lehký.
Václav, Praha 6 14.03.2016
splňuje vše co má + pěkný design + dobrá cena Zatím žádné, mám ji krátce
Firma, Liberec 23 01.03.2016
dárek. Přenosové vlastnosti asi dle parametrů. Do USB zásuvky jde ztuha.
Karel 12.02.2016
Splňuje moje představy. Příznivá cena. Chtělo by to krytku na kontakty. Jinak je O.K.
Petr, Chvaletice 30.01.2016
Rychlý Nic
Miloslav 26.01.2016
rýchly vďaka USB 3.1 dostatočná kapacita zatiaľ som nezistil žiadne
Firma, Brno 15.01.2016
Skladnost, pěkný dessign Vadí mi, že hodnocení je povinné.
Jan, Kostelec nad Vltavou 12.01.2016
Konstrukce Vzhled Cena Rychlost čtení až 300 mb/s (na SSD disk) Rychlost zápisu (do 15 mb/s)
Zakaznik 22.12.2015
malá veľkosť ťažko sa vyťahuje
Martin, Praha 9 25.11.2015
Funguje...
Zakaznik 21.11.2015
cena, výkon, veľkosť nezistila som
Zákazník 17.11.2015
Tohle je druhá flaska stejné značky. Ta první se pokazila asi po půl roce používání. Nijak zvlášť jsem jí ale nešetřil a než se pokazila, byl jsem s ní spokojen.
 
Jiří, Rychnov nad Kněžnou 16.11.2015
rychlá kvalitní kovová design když už USB 3, tak mohla být rychlejší :D
Zakaznik 11.11.2015
sikovny usb klucik hodila by sa snurka, na tu vsak nemysleli
Jan, Plzeň 11.11.2015
velká kapacita, rychlý přenos dat
Jiří, Praha 10.11.2015
Mala Pevna konstrukce Cena USB 3.0 Rychla i prez USB 2.0 Schazi krytka
Ladislav 04.11.2015
Pěkný vzhled. Kovové provedení. Dělá co má. Nic.
Jiří, Borek 04.11.2015
Rychlá Hezká Těžko se zasouvá do portů
Firma, Chřibská 03.11.2015
super mozna by to chtelo barevne kombinace
David, Ostrava - Michálkovice 22.10.2015
Vse funguje!!!
Zakaznik 20.10.2015
USB3 velmi pomaly zapis
Andrej 17.10.2015
odolna konstrukcia a cena
Zakaznik 12.10.2015
Bez potreby instalacie Zatial nic
Petr, Chodov 1 10.10.2015
velikost, kovové oko - nosím na klíčích asi nic
Jan, Praha 3 - Žižkov 10.10.2015
Malý, skladný, dobrý materiál Nic mě nenapadá
Matěj 29.09.2015
Líbivý design Malý rozměr Očko pro uchycení Malý rozměr (může to pro někoho být i zápor, snadno se ztratí) Flashka je vlastně konektorem, po opakovaných zasunutích začne protikus v PC flashku škrábat mechanismem jež flashku drží zasunutou v zařízení
Václav, Praha 10 24.09.2015
USB 3.0, kovové provedení je delší než starší model, nicméně ke klíčům dobré
Miroslav, Praha 6 17.09.2015
funguje normálně nelze použít v portu USB 3.0 pod Windows 10. Při zasunutí do portu W10 zatuhnou
Radim, Hradec Králové 16.09.2015
nízká cena malé rozměry vyzkoušel jsem 4 zařízení a všechna flash disk načetla odpovídá ceně jen pomalejší přenos dat
Lukáš, Dobřichovice 16.09.2015
perfektní.. vydrží USB 3.0, takže rychlost cena
Firma, Karlovy Vary 17 15.09.2015
rozměr, vzhled, cena
Zakaznik 09.09.2015
veľkosť, rozmer, rýchlosť, cena
Allegro a.s. 04.09.2015
Dobrá cena. Na nenáročné použití- vynikající Trochu pomalejší
Irena, Praha 9 - Horní Počernice 31.08.2015
Maly, skladny, vejde se tam hodne dat. Doporucuji.
ACTIVE Personnel Solutions, s.r.o. 14.08.2015
Malý skladný a funguje ako má Podpora USB 3.0 Veľmi dobrá cena Zo začiatku drhne v portoch, po čase OK
Zákazník 10.08.2015
Funguje ako má Zatiaľ žiadne
Zakaznik 31.07.2015
Metal case. USB 3.0
Firma, Prostějov 31.07.2015
Až moc malinká :-)...., ale pevná :-) řekl bych ,že se dosti hřeje, při uploadu dat
Tomáš 30.07.2015
Je dobře zpracovaná, výborné materiály, působí bytelně Možná jenom to, že je docela malá, což někdo může zase ocenit
Zakaznik 09.07.2015
rýchly azda nebudú
Zákazník 03.07.2015
pěkný vzhled,rychlost mohla by být silnější ,nedrží moc v usb.
Zákazník 22.06.2015
Splnilo očekávání
velikost, mobilita pomalejší zápis
Zákazník 17.06.2015
Hledal jsem spolehlivost
Slouží jak ma Nic
Zakaznik, Karlovy Vary 11.06.2015
hezký design - jednoduchý všeobecná spokojenost docela pomalý přenos
Zákazník 02.06.2015
Maly a rychly Nic
Zákazník 01.06.2015
Malá a elegantní klíčenka. U minulé flešky stejného typu se mi uvolnily a někde vypadly vnitřnosti, takže jsem přišel o data.
Zákazník 28.05.2015
dobý poměr výkon / cena
kovové tělo, dobrá rychlost čtení nízká rychlost zápisu, chybí LED indikace
Michal 28.05.2015
malá, prima do ruky, dělá co má nejsou
Libor 24.05.2015
kovové pouzdro a malé rozměry nižší rychlost zápisu chybí indikace ledkou
Adam, Heřmánkovice 09.05.2015
rozměr a spracování trochu horší vsunutí a následné vyndání-drhne
Martin 05.05.2015
Rychly Pevna konstrukcia elegantne prevedenie Tazsie sa vytahuje z USB koly zuzenemu koncu
Milan, Praha 3 20.04.2015
Ihned k použití Žádný problém.
Daniel 15.04.2015
Je mensi ako som cakal, rychly. ziadne
Aleš, Nová Paka 12.04.2015
Kovový "přívěšek na klíče" Hřeje se Na to, že se jedná o USB 3.0, pomalý zápis Oproti svému předchůdci větší rozměr
Zákazník 10.04.2015
Malá, uschovatelná, na klíčích nezavazí
aSyn s.r.o. 09.04.2015
Rychlé čtení, podle specifikace. Očekával jsem rychlejší zápis. Je pomalejší než je ve specifikaci.
Firma, Lužany 08.04.2015
Jsem spokojen
Spokojen Nic
Patrik 31.03.2015
cena vzhľad rýchlosť zápisu by mohla byť rýchlejšia
Zákazník 23.03.2015
malá a hezká žádné
Petr, Hlinsko 21.03.2015
rychlý, skladný, praktický předchozí dvojkový byl pevnější
Jakub, Praha 8 - Kobylisy 11.03.2015
maly, kovovy da sa hodit na kluce rychlost zapisu sa oproti usb2.0 verzii zvysila vacsie rozmery oproti starej verzii
Adam, 776 832 211 09.03.2015
skvělý přívěšek na klíče, vždy po ruce
Zákazník 31.07.2015
dobrý poměr mezi cenou a velikostí
 
Zákazník 07.06.2015
ok
praktické kovové provedení
Zákazník 17.01.2015
Rychlost by měla být mnohem vyšší.
kapacita rychlost
Stanislav, Plzeň 3 13.05.2017
Cena Design Velmi špatná "montáž/demontáž"
Zakaznik 07.12.2016
malé a přenosné
Martin, Synkov-Slemeno 29.08.2016
kapacita, velikost nevím, proč nekomunikuje s mým notebookem, ale jinak na všech ostatních PC šlape bez problémů
Bořek, Praha 24.07.2016
Jsem trochu zklamaný ze 128 Giga je pouze 115 Giga a rychlost na USB 3 to je bída . Černý Patriot Magnum 128 Giga zakoupený před lety s tímto může směle soupeřit .
Je to malé , vhodné na klíče . Kapacita ! Rychlost !
Zakaznik 20.07.2016
celokovový USB 3 rýchlosť čítania už po prvom zasunutí ostali niečo ako škrabance rýchlosť zápisu MAX 6MB/s OTRAS !!! neviem či všetky lacné usb majú taký zlý zápis, ale tento kingston mal s tým problém už v predošlej verzií USB 2
Jiří, Praha - Hrdložezy 01.07.2016
Cena Rychlost
Zakaznik 13.06.2016
  Pomalší zápis, ale inak v pohode.
Zdeněk, Praha 11 21.05.2016
Hezký Pomalý - zápis na USB 3.0 max. 7-9 MB/s.
Aleš, Ústí nad Labem 31.03.2016
Writing speed: 7.56 MByte/s Reading speed: 25.3 MByte/s
za ty prachy dostačující produk zápis je trochu brzda
Jiří, Květnice II. 27.03.2016
  Hladký povrch jde špatně vytáhnout z PC
Milan, Albrechtice nad Orlicí 09.02.2016
kapacita super rychlost nic moc, kdo čeká rychlíka ať hledá jinde
Martin 05.02.2016
Maly rozmer, hlinikve telo, dobra cena a rychly prenos neviem
Zákazník 21.01.2016
Rychlost Citania Dizajn Rychlost Zapisu
Kateřina 07.12.2015
dobrá cena žádné
Bohumil, Prostějov 20.11.2015
Koupil jsem 2 kusy, 1 kus chybný.
René, Ostrava 19.11.2015
pevné pouzdro malé rozměry příznivá cena
Michal, Ústí Nad Labem 29.10.2015
maly kovovy da sa pripnut na kluce pomaly, zapis iba 8(film) a dokumenty alebo fotky este zufalejsie velmi tesne vyrobeny, extremne tazko sa nasuva aj vysuva z portu
Jiří, Dolní Břežany 12.10.2015
precizni povedeni
ACTIVE Personnel Solutions, s.r.o. 24.07.2015
Funguje ako má. Je malý a skladný. Trochu ztuha sa zozačiatku zasúva do USB portov.
Zakaznik 14.07.2015
pre deti na mp3 do auta nic
Zákazník 05.07.2015
počáteční rychlost ukládání kolem 100 MB/s snižující se rychlost ukládání až na 20 MB/s při větších souborech např. video
Look up, spol. pro výrobu reklamy, s.r.o. 28.06.2015
malý, pevný nevím
Viktor 20.06.2015
kovový, vhodný ke klúčom dost drahý na kus pléšku
Peter 05.06.2015
robustné spracovanie cena
Karel, Praha 8 10.04.2015
funguje tak, jak se očekává hřeje se
Stanislav, kralupy nad Vltavou 07.04.2015