Recenze KONICA MINOLTA A0V306H žlutý

Zobrazit katalog
KONICA MINOLTA A0V306H žlutý - Toner

Recenze KONICA MINOLTA A0V306H žlutý

Zajímají Vás názory a recenze na KONICA MINOLTA A0V306H žlutý? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 124 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s KONICA MINOLTA A0V306H žlutý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na KONICA MINOLTA A0V306H žlutý i vy.

Uživatelské recenze

Vladimír, Blansko 1flag
Hodnoceno 16.05.2024, varianta KONICA MINOLTA A0V301H černý
Ověřený nákup
vadná originální tonerová kazeta
0 ×Nahlásit
Marek, Tesáreflag
Hodnoceno 22.04.2016, varianta KONICA MINOLTA A0V301H černý
Ověřený nákup
Slúži už dlhú dobu, super.
0 ×Nahlásit
David, Hlučínflag
Hodnoceno 14.09.2015, varianta KONICA MINOLTA A0V301H černý
Ověřený nákup
Tiskne bezchybně
Cena
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 08.04.2015, varianta KONICA MINOLTA A0V301H černý
Ověřený nákup
originál, nemaže se, funguje tak jak má, tisk je krásně lesklý, super
neúnosná cena (kopie ale nefungují, tak jak mají)
0 ×Nahlásit
Jozefflag
Hodnoceno 25.03.2015, varianta KONICA MINOLTA A0V301H černý
Ověřený nákup
Kúpil som už tretí čierny toner a som sním nadmieru spokojný. Vydrží tlačiť pri bežnom texte viac ako je v popise. Je to proste originál.
Okrem ceny žiadne výhrady je to proste originál.
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Ostravaflag
Hodnoceno 04.03.2015, varianta KONICA MINOLTA A0V301H černý
Ověřený nákup
Plní svoji funkci
nepřiměřeně drahé
0 ×Nahlásit
European Travel Partner s.r.o, Praha 2flag
Hodnoceno 14.11.2014, varianta KONICA MINOLTA A0V30HH azurový
Ověřený nákup
cena
0 ×Nahlásit
European Travel Partner s.r.o, Praha 2flag
Hodnoceno 14.11.2014, varianta KONICA MINOLTA A0V30CH purpurový
Ověřený nákup
cena
0 ×Nahlásit
Pavol, Žilinaflag
Hodnoceno 29.03.2014, varianta KONICA MINOLTA A0V301H černý
Ověřený nákup
Mám doma 2, navzájom odlišné tlačiarne, pri tomto tonere víťazí pomer ceny/počtu strán, takže radšej tlačím na tomto
Môžem IBA doporučit, je to super toner, kedysi som kúpil neoriginálny, tlačiareň ho hneď spoznala ako neoriginál , nechcelo sa jej moc tlačiť, výtlačky boli oničom, toner opadával z papiera, pri tomto tonere je to iné, tento originál vydží aj gumovanie a stále ostáva na papieri - DOPORUČUJEM IBA ORIGINÁL
Alza je super obchod s výbornou logistikou a službami
Tlačiarne KONICA MINOLTA majú úplne nanič riešené odpočítavanie vytlačených strán, jednoducho sa vám z čipu na tonere odráta toner ale náplň stále je, keď toner softwarovo akože dojde, stále je v ňom milión náplne, stačí potočiť valčekom
Akonáhle tlačiarni chýba nejaký toner/ je prázdny, tak odmieta tlačiť! Ani v servise KONICA MINOLTA mi nevedeli poradiť, sami priznali, že tie tlačiarne sú poriadne sprosto riešené
0 ×Nahlásit
Bohumír, Jamné u Jihlavyflag
Hodnoceno 30.01.2014, varianta KONICA MINOLTA A0V301H černý
Ověřený nákup
Tiskne jak má.
Cena.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 26
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací