Nakupování budoucnosti Týden kojení

Recenze Koss PORTCUSH (24 měsíců záruka)

Zobrazit katalog
Koss PORTCUSH (24 měsíců záruka) - Náhradní molitany

Recenze Koss PORTCUSH (24 měsíců záruka)

Zajímají Vás názory a recenze na Koss PORTCUSH (24 měsíců záruka)? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 590 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Koss PORTCUSH (24 měsíců záruka). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Koss PORTCUSH (24 měsíců záruka) i vy.
229,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 590 zákazníků
Napsat recenzi
5 412 ×
4 121 ×
3 49 ×
2 7 ×
1 1 ×
10 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 27.11.2012
vhodné pro sennheiser PX 100 cena hrozná, ale lepší než vyhodit kvalitní sluchátkahorší materiál než původní sennheiser
Zakaznik 09.04.2012
perfektně sedí na Sennheiser PX100 úplně ujetá cena - nákup jsem udělal jenom proto, že jsem neměl jinou možnost
Jiří, Jílové u Prahy 30.08.2013
originál, dokonale pasuje na Porta Pro cena nutnost koupit tři páry a ty potom někde x-let skladovat
Lukáš, Úherce 22.01.2015
zpracovanim je stejne na prd jako original, ale alespon je tu ta moznost
Tomáš, Praha 12.02.2014
Kvalitní, jen tak se neošoupou. Cena cca 150,- Kč je za 6 ks molitanu naprosto neodpovídající. Bohužel člověk je nucen zakoupit. Odpovídající náhradu jsem nenašel.
František, Bludov 21.02.2013
Fungují lépe, než staré roztrhané.
Jiří, Ostrava-Poruba 06.12.2012
Rychlé vyřízení.Příjemná obsluha na výdejním místě.Vysoká spokojenost.
Milan, Karlovy Vary 6 05.04.2012
Ačkoli nemám ani tu správnou značku sluchátek k tomu určenou, riskl jsem koupi naušníků KOSS i přes vyšší pořizovací cenu, protože vlastně není ani na výběr, jsou v nabídce jediné. Po rozbalení jsou o poznání užší a trochu průměrově menší než mé originál. Zato jsou naomak pevnější. Tím jsem zjistil, že se dají i trochu natáhnout a to bez známky poškození. Jen snad škoda, že se nedají koupit levněji, třeba jen v páru. Mini pohled: http://amdati-cz.blogspot.com/2012/04/nausniky-koss-portcush.html
pevné zpracování 3 páry v balení vysoká cena nemožnost koupit jen pár levněji není zde konkurence
Zákazník 17.05.2014
Po sedmi letech používání se mi původní náušníky rozpadly.
 
Martin, Praha 5 - Stodůlky 07.11.2011
Lze použít i pro Sennheiser PX100
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB27
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi