Léto s Alzou Stany Ratikon

Recenze Koss UR/18 (24 měsíců záruka)

Zobrazit katalog
Koss UR/18 (24 měsíců záruka) - Sluchátka

Recenze Koss UR/18 (24 měsíců záruka)

Zajímají Vás názory a recenze na Koss UR/18 (24 měsíců záruka)? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 45 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Koss UR/18 (24 měsíců záruka). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Koss UR/18 (24 měsíců záruka) i vy.
599,-
Skladem > 5 ks
4,3
Hodnotilo 45 zákazníků
Napsat recenzi
5 21 ×
4 16 ×
3 7 ×
2 1 ×
1 0 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
82 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Michal, Liberec 04.10.2017
lehký, netlačí i na větší uši :-) kabel je dost slabý
Miloš, Praha 8 28.12.2016
poměr cena kvalita pohodli tím nechci říci, že jsou pro super hi-fi geeky
Zákazník 12.04.2014
Pohodlne sluchatka ktere maji skvěly zvuk jak u filmu tak u hudby .Pro domáci poslech dostatečné
Supr zvuk skvělé basy . nic
Zákazník, Praha 03.04.2014
Veľmi dobré slúchatká, ktoré možno pripojiť aj k mobilu, alebo kindlu, majú slušný rozsah do basových tónov. Dokonalé pre pesničky, kde dominujú bubny, alebo klasická gitara. Nedokonalá priestorovosť zvuku, ide buď sprava, alebo zľava (nedokáže vytvoriť dojem akoby spevák prešiel priamo za vami, k takým nahrávkam treba drahšie modely) a nie celkom dokonalý rozsah frekvencií smerom k vyšším tónom (dudy na tom nepočúvajte, urvali by vám uši)
Šimon, Roztoky u Jilemnice 14.03.2014
  konstrukce sluchátek působí dost fórově
Radek, Brno 23.06.2012
Jsou lehká, to je pro mě největší přednost, protože ani po delší době nebolí uši. Se zvukem jsem také spokojený.
Bohuslava, Mělník 07.11.2020
dobrá kvalita zvuku. celkem dobrá cena. materiál vypadá chatrně. plastové spoje, nevím jak dlouho vydrží
Marie, Písek 30.11.2012
na první poslech sjou super zatím žádné , pouze jsem vyzkoušela, je to vánoční dárek :-)
Zákazník 17.10.2012
Vybrala jsem hlavně proto, že jsou velmi lehké. Zatím fungují dobře, nevadí ušim i při delším poslechu.
Dobře sedí na ušíchDobrý zvukDlouhý kabelVelmi lehké Kabel od obou sluchátek
Zákazník 18.05.2014
Se sluchátky jsem spokojen. Poslech hudby s nimi je daleko hodnotnější a zvuk plnější než z reproduktorů na jakémkoliv přehrávači. Sluchátka jsem si objednal na základě doporučení příbuzného. Sluchátka mohu každému jen doporučit, i když jsou jistě ještě daleko kvalitnější. Mě tyto plně postačují a splňují mé požadavky.
 
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi