Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny od pondělí do soboty jen pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 399 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny, od pondělí do soboty.

Milí zákazníci, velice nás těší váš velký zájem o nákupy ❤️. Prosíme vás o trpělivost při doručení objednávek, děláme vše pro to, abychom je doručili co nejdříve. Děkujeme, tým Alza.cz 👍🏻.

Všechny dárky vyřešíte HP, média Už se to nese

Recenze Kritické momenty kosmonautiky

Zobrazit katalog
Kritické momenty kosmonautiky -

Recenze Kritické momenty kosmonautiky

Zajímají Vás názory a recenze na Kritické momenty kosmonautiky? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 58 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Kritické momenty kosmonautiky. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Kritické momenty kosmonautiky i vy.

Uživatelské recenze

Dušan, Jihlava 13.09.2015
Čtivost jak pro odborníky, tak i laiky Zpracování unikátních informací Atraktivita tématu Skvělé fotky Neobjevil jsem žádné chyby
Firma, Zlín 09.10.2015
Kniha je velmi čtivá, spousta zajimavých informací. Přečetl jsem jim jedních dechem. Více takových knih!
dobře zpracované čtivé autor přesně vystihl hranici mezi odborností a čtivostí zatím jediná kniha od autora
hixaxon 29.09.2015
Skvěle zpracované a čtivé povídání o útrapách, které provázely první kroky, výzkum a objevování vesmíru. Docela světový unikát...
Jedním slověm skvělé Výborně zpracované Čtivé Plně v souladu s reálnými situacemi Vypadá super :) Drobnosti v sazbě (ale já jsem perfekcionista v tomto ohledu, obsah je bomba).
Michael 18.10.2015
Unikátní kniha jak v ČR tak na světě, která perfektně balancuje na hranici odborné, dokumentární a napínavé, čtivé tvorby. Je vhodná jak pro znalce, tak pro absolutní lajky. Povinná četba pro každého člověka, který se jen trochu zajímá o kosmické lety. Jednoznačně doporučuji.
napínavost a čtivost unikátní informace, které jinde nenajdete jedinečné, ucelené zpracování dané tématiky zajímavé fotografie klíčových detailů
Petra 06.10.2015
Spousta zajímavých informací podaných čtivou formou. Nádhera.
Miloslav Šebela 26.10.2015
Kvalitní kniha pro toho, kdo ji chce mít v knihovně, a nechce si články hledat na Internetu. Mohu jen potvrdit ostatní recenze.
velmi čtivě napsané spousta bežně nepublikovaných informací chtělo by to tvrdou vazbu a klasický formát
Zákazník 20.01.2016
pokud Vás zajímá vesmír a chcete se dozvědět podrobnosti o letech do vesmíru, pak vřele doporučuji. Autorův styl mi vyhovuje. V knize je místy více detailů a podrobností o jednotlivých misích, ale vzhledem k poutavému stylu nenudí.
zajímavé, čtivé, hezké fotografie, doposus jedinečná kniha o pilotovaných letech do vesmíru v češtině snad jen měkká vazba
Andy 05.01.2016
Doporučuji všem fanouškům kosmonautiky, tak i lidem, kteří o ní prozatím mnoho nevědí. Kniha je opravdu přecpaná vynikajícími informacemi a zajímavostmi. V českém jazyce něco naprosto unikátního. Doufám, že Ondřej brzy vydá i další svoje díla z Blogu Kosmonautix :-).
Vynikající obrazová dokumentace tvořená mnohdy nepřilíš známými kvalitními fotografiemi Unikátní informace, zvláště jejich zahuštění v každém tématu Maličké občasné nedostatky typografického rázu, ale opravdu sporadicky. Trochu mě mrzí vybraný formát a měkké desky, kniha by si zasloužila lepší vazbu
Petr Hájek 30.12.2015
Obsah knihy je unikátní množstvím informací podaných velmi příjemným i napínavým způsobem.
Jaroslav, Praha 9 17.07.2017
Moc hezky napsané A krásná knížka chtělo to pevnou vazbu ta kniha si to zaslouží
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
Tipy na vánoční dárky Zobrazit
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi