Den dětí Garance výhodné ceny

Recenze Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko

Zobrazit katalog
Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko - Automatický kávovar

Recenze Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko

Zajímají Vás názory a recenze na Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 211 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko i vy.
18 499,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Jitka 14.04.2021
Co víc říct. Jednoduchý, krásný a kvalitní. Hodně překvapil a moc doporučuji. Peněz opravdu nelituji.Kávovar nás baví celou rodinu.
 
Iva 14.04.2021
Dva roky jsme se trápily s kávovarem od jiné značky. Tento Krups je geniální ve všech směrech. Displej, chuť kávy, dva mléčné nápoje najednou. Čištění. Palce nahoru.
 
Honza 13.04.2021
Skvělý automatický kávovar , který se mi líbí designem, ovládáním a jednoduchou údržbou, vaří výbornou kávu, jsem moc spokojen
 
Zara 13.04.2021
Velmi povedený kávovar. Krasavec s jednoduchým nastavením v ČJ. Velká nabídka kávových receptů i čajů. Vzorně se proplachuje kávová i mléčná cesta. Preferujeme mléčné kávy, poctivě každý den se jednoduše vyloupne pěnící systém, propláchne a vrátí zpět. Odmění se nám krásnou mléčnou pěnou.
 
Zdenek 12.04.2021
Bál jsem se, jak ho nastavíme. Návod je úplně exeletní, rovnou na přístroji, bod po bodu. Připraví dve kávy i mléčné s velkou pěnou.
 
Aleš 12.04.2021
Kávovar má jednoduchý vzhled, a umí fantastickou kávu. První nastavení je maximálně jednoduché, přístroj mě celou dobu navigoval na display a celý manuál i s informacemi je také v menu. Pracuji s ním jako s chytrým telefonem. Jsem velmi spokojený.
 
Ilja 12.04.2021
Bezvadně vytuněná kavárna. Přehledný displej s jednoduchým nastavením v ČJ. Experimentujeme s kávičkama. A nehádáme se, kdo si udělá kávu první. Využíváme možnost dvou šálků najednou, a to i mléčných.
 
David 09.04.2021
Nejlepší kávovar. Krásný vzhled, jednoduché ovládání a ještě jednodušší údržba. Rychle jsme si na něj zvykli už by jsme neměnili.
 
Jiřinka 09.04.2021
Jako hospodyňka jsem měla tu čest vybrat kávovar podle dizajnu, a manžel na mne pěje každodenně chválu. Bezvadná a velmi příjemná obsluha. Kávičky chuťovky. A parádně nám k snídani vyrobí dvě capůča najednou.
 
Šáry 08.04.2021
Díky hravému a snadnému nastavení a obsluze se stal oblíbeným parťákem celé rodiny. Dospěláci si užívají z mnoha výběrů lahodných káviček černých i mléčných. Mládežníci jedou čajíky a mléčnou pěnu do kakaa.
 
123 ...
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací