Vyneseme. Zapojíme. Elitní výbava pro hráče

Recenze Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko

Zobrazit katalog
Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko - Automatický kávovar

Recenze Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko

Zajímají Vás názory a recenze na Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 211 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s nádobou na mléko i vy.
18 499,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Richard 07.04.2021
Kávovar je moc pěkný , líbí se mi jeho malé rozměry, dotekové ovládání funguje skvěle a velice přehledné, velmi se mi líbí uzavíratelná plastová doza na mléko, vaří výtečnou kávu
 
Dalibor 06.04.2021
Nezabere moc místa na lince, umí skvělou kávu a spoustu receptů s mlékem , kdy po použití jednoduše a velice rychle vyčistím, chválím také snadnou údržbu a čištění celého kávovaru , která nijak neotravuje a nezabere moc času, ovládání dotekově na displeji je přehledné
 
Malenka 01.04.2021
Super ovládání na dotykovém displeji. Velmi vychytané a povedené nastavování. Už jsme vyzkoušeli celou nabídku, a jsme nadšeni chutí káviček.
 
Radovan 01.04.2021
Kdo chce vynikající kávu a snadné ovládání, ať si koupí tento kávovar. Lehké ovládání jako na chytrém telefonu a navíc barevné podsvícení s několika funkcemi. Údržba se minimální a když si budete chtít vyrobit například cappuccino tak to dokáže i pro dva lidi naráz. Potom stačí jen propláchnout hadičku od mléka a pěnič. Opravdu snadné ovládání.
 
Renata 31.03.2021
Ještě jsem stále překvapená. Okouzlil mě svým vzhledem a svou jednoduchostí a tichostí. Vůbec nevím, co bych na kávovaru vytkla. Ráda ho doporučím všem, kdo chce jednoduchý kávovar
 
Sarza 31.03.2021
Černý elegán s luxusním displejem. Ultra jednoduché nastavení. Výborné kávičky. Bezvadná mléčná pěna.
 
Daniel 30.03.2021
Krása, dobře se obsluhuje, vše hezky zobrazeno na displeji, velká nádoba na vodu a pěkná uzaviratelná doza na mléko, mléčný system je jednoduchý a lehce se omývá , káva je z kávovaru skvělá
 
Jiřka 30.03.2021
Velmi jednoduché a jasné nastavení, kde jsou i návody, jak postupovat u jednotlivých nápojů. Výborná kávička. ČJ. Geniální.
 
Filip S 29.03.2021
Kávovar je parádní, umí spoustu kávových nápojů s mlékem, navíc uděláte například dvě latte najednou což je paráda a hlavně je neuvěřitelně jednoduché ho po použití mléčného systému vyčistit vše hotovo do dvou minut Ovládání přes dotekový displej funguje výborně
 
Lukáš 29.03.2021
Kávovar funguje bez problémů, káva má hezkou pěnu a je velmi dobrá. Má jednoduché a logické nastavení a ovládání. Navíc je na display i kompletní český návod, není třeba nikde listovat. Dokáže připravit naráz dvě kávy, ale i třeba latté. Jsem velmi spokojený.
 
1234 ...
 
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací