AlzaPlus+ Valentýnské TOPky

Recenze KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé

Zobrazit katalog
KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé - Kávovar na kapsle

Recenze KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé

Zajímají Vás názory a recenze na KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 270 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Hořovice 27.11.2015
Spolehlivost, jednoduchá obsluha, rychlost, skvělá chuť kafe... asi nic :-)
Jan, Praha 4 29.11.2019
velikost barva nastavení velikosti šálku automatické vypnutí
Jitka, Fryčovice 01.12.2018
Malý, moc pěkný design, veliký výběr druhů kapslí = vynikající káva Zatím jsem žádné nenašla
Aleš, Praha 5 - Stodůlky 20.09.2018
Rychlé kafíčko Mnoho druhů kávy na výběr Není potřeba žádná údržba Člověk by nejraději vypil 10 kafíček denně :-)
Firma, Praha 12.05.2017
stylový, kafe chutná skvěte přítelkyně je na něm závislá
Jana, Praha 8 06.01.2017
snadná obsluha naprosto splnilo očekávání páčka start se občas nevrátí do původní polohy chybí mi upozornění, že je málo vody v zásobníku
Michal, Majetín 29.12.2016
Dárek pro partnerku, celková spokojenost. Funkční, jednoduchá obsluha a údržba. Jedině nerecyklovatelnost kapslí, ale to je spíš problém výrobce kapslí a ne kávovaru.
Milan, Milevsko 1 01.12.2015
vzhled intuitivní a snadné ovládání už nemusím hlídat množství, jak tomu bylo u předešlého káva NESCAFÉ mi určitě chutná nejvíc ze všech kapslových systémů
David, Mladá Boleslav 27.11.2015
Doporučuji Kvalitý a lesklý Krups Nescafé Dolce Perfektní automatický kávovar Nic
Ivana, Most 1 21.07.2016
celková spokojenost červený kabel ke světlému provedení Dolce Gusta
123 ...
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací