Recenze KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé

Zobrazit katalog
KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé - Kávovar na kapsle

Recenze KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé

Zajímají Vás názory a recenze na KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 437 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bílé i vy.

Uživatelské recenze

Daniela, Praha 5flag
Hodnoceno 24.05.2024, varianta KRUPS KP120H31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me černé/červené
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
předchozí stejný jsem měla 10 let a byl permanetně v provozu, takže vydrží dlouho
nezabere moc místa
káva je z něj výborná, tlak je dostačující
nemá žádné digitální vychytávky, které jsou na nic
0 ×Nahlásit
Antonín, Praha 4 Michleflag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
sám vypíná
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Havířovflag
Hodnoceno 26.03.2024, varianta KRUPS KP120H31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me černé/červené
Ověřený nákup
velikost
nastavení množství vody s aut. vypnutím
cena na Alza.cz
nádoba na vodu se těžko oddělává
0 ×Nahlásit
Miroslav, Stará Turáflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje ako má
Trochu viac hlučný
0 ×Nahlásit
Simona, Malý Lapášflag
Hodnoceno 20.03.2024, varianta KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kávovar spĺňa popis, zatiaľ funguje všetko vporiadku, farba presne ako na obrázku.
produkt je zhodný s popisom
kompaktný a elegantný kávovar
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.03.2024, varianta KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me
Ověřený nákup
Mám již druhý přístroj. Pro velkou spokojenost jsme koupili i na chalupu.
cena
kvalitní káva
výborná chuť
mnoho druhů
lze i neoriginální kapsle
jednoduché použití
hlučnější
0 ×Nahlásit
Svatopluk, Praha 6flag
Hodnoceno 24.02.2024, varianta KRUPS KP123810 Nescafé Dolce Gusto Mini Me černá/antracitová
Ověřený nákup
Elegantní, dělá co má v popisu, žádný problém
škoda, že nebyl v akci se sníženou cenou jako jiné barevné provedení (ale to není tak hezké)
0 ×Nahlásit
Miroslava, České Budějoviceflag
Hodnoceno 31.01.2024, varianta KRUPS KP120H31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me černé/červené
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velká spokojenost s produktem.Malý,skladný.
Rychlé doručení,a zboží je zcela v pořádku.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 2 - Nové Městoflag
Hodnoceno 29.01.2024, varianta KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me
Ověřený nákup
design tučňáka mě prostě baví
velikost kapslí prima
vypíná se sám
hlučnější
na fotu hezčí, naživo víc "bakeliťák"
0 ×Nahlásit
David, Roudnice nad Labemflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me
Ověřený nákup
strašnej šmejd, po roce umřel, posláno na opravu kde ti odborníci napsali "zavápněno vyčištěno" a samozřejmě nefunguje ani potom, kompresor nevrčí a vůbec nefunguje, podle mě to ti odborníci ani nezkusili zapnout (podotýkám, že jsme ten kávovar celý rok odvápňovali jejich přípravkem a kdyby to bylo zavápněný tak kompresor vrčí)
15 letá záruka opravitelnosti je samozřejmě jedna velká lež, reklamujete nefungující přístroj a vrátí se vám nefungující přístroj
je to klasický odfláknutý výrobek určený na východ, tedy na chvíli a s nevymahatelnou a amatérskou reklamací kdy to vyhodíte do elektrošrotu a je na vás jestli jim ty peníze dáte znovu za nový šmejd
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 115
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací