XXL týdny Cestování s dětmi

Recenze LAICA MD6026

Zobrazit katalog
LAICA MD6026 - Inhalátor

Recenze LAICA MD6026

Zajímají Vás názory a recenze na LAICA MD6026? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 128 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LAICA MD6026. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LAICA MD6026 i vy.
1 399,-
Na cestě > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,3
Hodnotilo 128 zákazníků
Napsat recenzi
5 79 ×
4 27 ×
3 5 ×
2 3 ×
1 14 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
82 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Pavlína, Hradec Králové 16 05.04.2018
Spokojenost, tichy chod. Velka zasoba kalisku. Neni potreba hned vyhazovat, tak vystaci na dlouho. Dava hodne pary. A hodne mi to pomohlo s kaslem po par sezeni.. pri vyberu jsem dala na recenze a na doporuceni a jsem rada. Nic
Petr, Jablonec nad Nisou 2 12.06.2018
nízká hlučnost
Michal, Plzeň 02.04.2018
Tichý, v porovnání s předchozím kompresorovým inhalátorem vydává velké množství páry v konstantním množství, automaticky se vypne po vyinhalování inhalačního prostředku. Hadice kratší, nevadí. Zatím vše funguje dobře - druhý den po koupi.
 
Vlastimil, Plzeň 05.03.2016
Tichý, dává mnoho páry za cca 14 min nebo po spotřebování léku se sama vypne. Jednoduchý na ovládání. Mohl by být přiložen nějaký šikovný štěteček na čištění, ale dá se to zvládnout jinak. Trochu nestabilní, ale jen trochu.
xenie 09.02.2015
Tento inhalátor mám doma,zbytek rodiny ho využívá při nachlazení,ale já ho využívám pro mé onemocnění ,mám 1 stupeň chopnu,takže denně inhaluji 3x a plicní doktorka se nestačí divit, že bez kortikoidu jsem natom lépe jak ostatní pacienti.Vřele doporučuji každému.Tichý chod snadná manipulace.je vhodný i pro miminka když spí ,inhaluji aniž by věděly jelikož jim u nosánka přidržím nástavec.Kdo si ho koupí neprodělá a bude spokojen.Mám ho 3 roky a neměnila bych,jedině při poruše.Xenie
 
Ivan, Praha 10 21.09.2020
bezproblémová funkce a ovládání cena
Jan, Praha 3 - Žižkov 10.04.2021
rychlé a bezpečné nic
Radek, Písek 05.04.2021
Funguje to 👍
Zdeněk, Srubec 17.02.2021
  zatím žádné
Marek, Kladno 10.04.2020
Velmi tichý provoz Okamžitá úleva při zánětech průdušek
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi