Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Produkty ihned k odběru HP Doplňky stravy

Recenze Ledger Bitcoin Wallet Nano S

Zobrazit katalog
Ledger Bitcoin Wallet Nano S - Hardware peněženka

Recenze Ledger Bitcoin Wallet Nano S

Zajímají Vás názory a recenze na Ledger Bitcoin Wallet Nano S? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 76 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Ledger Bitcoin Wallet Nano S. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Ledger Bitcoin Wallet Nano S i vy.
1 899,- 1 590,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Karel 26.09.2017
S produktem jsem mimořádně spokojený, jedná se o top bezpečnostní řešení pro všechny příznivce a hlavně držitele kryptoměn. V popisu se píše: Podpora více měn – Bitcoin, Litecoin, Athereum a Altcoins Prosím opravit na Ethereum.
Top bezpečnost Podpora ERC20 tokenů Podpora dalších altcoinů Cena vs užitná hodnota Možnost nastavovat vyšší gwei než myethewallet Celosvětová nedostupnost Nutnost aktualizací
Firma, Praha 2 - Vinohrady 06.10.2017
Pěkná malá walletka s intuitivním rozhraním a možností instalace X altcoinů. Mezi podporované kryptoměny patří Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, Bitcoin Cash, Dogecoin, Komodo, Stratis, Ripple, Ark, Zcash, PoSW a další by měli brzy přidat. Možnost instalace pouze pěti měn. Pro Ethereum a Ripple nutno instalovat sw wallet přímo pro tu kterou kryptoměnu.
Tomas 15.01.2018
Koupil jsem na základě recenze https://qnb.cz/ledger-nano-s-recenze-a-navod/ a pod týdnu užívání jsem spokojen. Jediné co mi vadí, je že musím stáhnout více peněženek, aby mi šly další kryptoměny.
cena podpora měn jednoduchost
Jiří, Brno 02.01.2018
perfektni trezor, ted aktualne podpora 26 men, pristup pres plugin v chrome
jednoduchy zadny
Robin, Ostrava - Pustkovec 21.11.2017
vysoka bezpecnost (pri obnove z recovery seedu se slova zadavaji primo na zarizeni, stejne tak pin) velke mnozstvi kryptomen, penezenky jsou pomerne user-friendly nativni penezenky pouez pres Chrome u nekterych men (napr. Ripple) nejde zobrazit adresu na zarizeni pry omezena pamet- clovek musi vybrat z omezeneho mnozstvi cryptomen ktere muze na zarizeni v danem momente pouzivat - pro hodling ale neni problem penezenku po ulozeni tokenu odinstalovat, tkaze pohoda kovova "kryci" cast je trochu moc navolno, uvital bych kdyby otaceni bylo tuzsi u trezoru je vetsi displej a adresa se zobrazi najednou, tady se posunuje...
Miroslav, Bystrice pod Hostynem 29.09.2017
Zarizeni je docela povedene, ma kompaktni rozmer a je pomerne snadne na ovladani. Vyhodou je take secure chip takze nehrozi typy utoku cteni private klice tak jako u konkurencniho Trezoru. Pred prevodem vetsich castek urcite doporucuji nejdrive zkusit prevest mensi obnost, pote zarizeni resetovat a zkusit obnovit ze seedu. Dodavany SW jsem zkousel na W10 a Fedora, oboji bez problemu.
Kompaktni rozmer Secure chip Multiplatformni Moznost mnoha dalsich kryptomen ne jen BTC Bitcoin ledger wallet by chtelo trochu vylepsit - nema napriklad moznost prirazeni poznamek k jednotlivym transakcim Ledger Manager by mohl by inteligentnejsi, napriklad pri novem FW by mohl sam notifikovat, v soucasne dobe je treba kontrolovat primo na zarizeni jaka verze je instalovana a v pripade updatu instalovat
Jakub, Planá nad Lužnicí 30.11.2019
Jednoduchá a intuitivní nastavení Skoro všechny dostupné crypto měny Aplikace nemá cz rozhraní Na kovové krytce ulpívají otisky prstů
Jan, Praha 9 30.08.2018
Naprosto jednoduché ovládání. Příliš malej display, Trezor má větší.
Jakub, Praha 26.06.2018
hodne coinu Narozdil od trezoru mi prijde lepsi support i presto ze to neni tuzemsky vyrobce.
Zdeněk, Praha 8 20.11.2019
Bezpečí starší model
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi