Vyneseme. Zapojíme. Vyneseme. Zapojíme.

Recenze MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable

Zobrazit katalog
MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable  - Média

Recenze MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable

Zajímají Vás názory a recenze na MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable ? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 182 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable i vy.
539,- 479,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Firma, Hradec Králové 3 09.11.2017
Široká potiskovatelná plocha. Cena. "NoID" provedení. Malá mechanická odolnost obalu.
Firma, Hradec Králové 3 26.10.2016
Celkem sytá bílá, i kolem středu ujde (oproti novým CD-R Verbatim V43438 Made in China, u kterých je to mizerné). Potisk na Canon PIXMA iP7250 bez problémů. Vypalování zatím bez problémů. Cena. Nepotiskovatelný střed je průměru 25 mm, oproti deklarovaným 23 mm.
Zakaznik, Praha 01.05.2016
cena často nedostupné
Zákazník 09.03.2015
Doporučuji kdo rad tiskne na media
Potisk Kvalita je o něco horsi
Jakub, Poběžovice u Holic 20.12.2012
Při potisku tiskárnou canon pěkné podání barev na tisknutelné vrstvěInkoust na tisknutelné vrstvě rychle schne, nemaže se
Firma, Zlín 18.04.2012
kvalitní povrch pro potisk na inkJet tiskárnědobrá cena
Zákazník 03.10.2015
ok nic
Zákazník, Praha 20.05.2015
jsou dbré někdy jiný povrch - divné stejný výrobce
Firma, Frýdlant v Čechách 15.04.2014
  2až 3 CD z balení jsou vadná
Zákazník, Ostrava 11.04.2013
Tyto cd mají malý středový průměr,což je fajn. Tisk na tyto media se mi zdá málo brilantní,nevýrazné barvy.
123 ...
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací