Den dětí Každá koruna se počítá

Recenze MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable

Zobrazit katalog
MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable  - Média

Recenze MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable

Zajímají Vás názory a recenze na MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable ? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 182 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na MEDIARANGE CD-R 700MB 52x spindl 100ks Inkjet Printable i vy.
539,- 479,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Zákazník, Praha 14.02.2013
  někdy poškozený povrch
Zákazník, Praha 07.12.2012
pokud jsou tak je to lepší
Firma, Zlín 27.04.2012
Kvalitní povrch pro potiskDobrá cenaRychlost zápisu
Zákazník 18.09.2011
Slabší kvalita ale na krátkodobé zálohy stačí.
 
Zákazník 27.10.2015
pokud alza objena jsem spokojen občas z 50ks 1-2 vadné
Simona, Liberec 6 19.03.2015
dobrá cena špatný výsledek u potisku dělá mapy jakoby postříkaný přitom stejná tiskárna Canon stejný barvy ,u Verbatim bez chyby nedoporučuji
Firma, Praha 6 22.03.2012
  Potisk se maže i po několika hodinách po potisku. Používaný je originál Epson inkoust, na JVC médiích bezproblému.
Josef, PRAHA 30.09.2012
S tímto produktem jsem těžce nespokojen. Horší jsem ještě nikdy nekoupil. Potisk je v pohodě, ale to je druhořadé.
  Z 10ti vypálených kusů (s potiskem i bez potisku)ani jeden nešel přehrát ve starší věži oproti např. Verbatim nosičům (páleným ve stejných mechanikách), které jdou přečíst vždy a ve všem. Pro tuto značku palec dolů.
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací