Léto s Alzou Cestování s dětmi

Recenze Mediarange CD/DVD/Blu-ray etikety 41 mm - 118 mm

Zobrazit katalog
Mediarange CD/DVD/Blu-ray etikety 41 mm - 118 mm - Samolepka

Recenze Mediarange CD/DVD/Blu-ray etikety 41 mm - 118 mm

Zajímají Vás názory a recenze na Mediarange CD/DVD/Blu-ray etikety 41 mm - 118 mm? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Mediarange CD/DVD/Blu-ray etikety 41 mm - 118 mm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Mediarange CD/DVD/Blu-ray etikety 41 mm - 118 mm i vy.
149,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,4
Hodnotilo 42 zákazníků
Napsat recenzi
5 24 ×
4 14 ×
3 2 ×
2 0 ×
1 2 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Antonín, Praha 10 - Strašnice 18.04.2013
Výborný materiál pro potisk barevnou inkoustovou tiskárnou.
Lumír, Kroměříž 1 18.07.2013
Jsou dobré, DVD s tím vypadá podstatně lépe. Hlavně jsem to pořídil když někumu chci dát DVD jako dárek.
Sára, Jesenice 22.06.2013
Super kvalita papíru a výborně drží na CD/DVD Špatně se centruje vzor při tisku, použil jsem NeroCover, asi tři papíry během toho zničeny.
Petr, Bechyně 20.03.2016
Výborná přilnavost Snadná aplikace Správné zarovnání s velikostí CD/DVD Některé programy pro tisk potisků neznají tento formát
Kateřina, Praha 10 - Strašnice 30.12.2013
Super cena, bezva kvalita
Zákazník 07.12.2013
Bezkonkurenční cena oproti jiným shopům
super cena a kvalita papíru
Igor 19.03.2015
pomocou šablóny od výrobcu je možné presne vytlačiť po nalepení je už ťažšie CD
Marek, Praha 9 - Běchovice 18.02.2015
dá se na ně tisknout i na laseru drží slušně (uvidíme za pár let...) zatím jsem na nic nepřišel...
Marek, Praha 9 - Běchovice 16.01.2015
drží dobře, otázkou je, co to udělá za pár let... tisk se nerozmazává zatím jsem nezjistil...
Zakaznik 20.09.2016
  co kus, to unikat.listy maju rozne vycentrovany vyrez, je teda nutne nastavit tlac pre kazdy list zvlast.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB29
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi