Recenze Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm

Zobrazit katalog
Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm - Samolepka

Recenze Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm

Zajímají Vás názory a recenze na Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm i vy.
169,-
Skladem 4 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jiří, Světlá nad Sázavouflag
Hodnoceno 07.05.2023, varianta Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm
Ověřený nákup
Před prvním tiskem se doporučuje vycentrovat šablonu a seřídit šířku na tiskárně. Díky středovému otvoru 15 mm se dobře centruje pomocí krabičky od balení disků. Lepení je jednoduché, bezpečné a rychlé.
Dobrá kvalita za dobrou cenu
Dobře se lepí na disk
Šířka archu není 210, ale 208 mm
0 ×Nahlásit
Michal, Karlovy Vary 1flag
Hodnoceno 02.08.2016, varianta Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm
Ověřený nákup
Skvěle vypadají, jednoduchá aplikace
NEJSOU symetrické, je potřeba dávat pozor, jakou stranou se dávají do tiskárny (jeden okraj je o cca. 8 mm delší, pokud máte potisk přesně na okraj DVD, rozhodí se to)
0 ×Nahlásit
Marek, Pardubiceflag
Hodnoceno 15.06.2016, varianta Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm
Ověřený nákup
kvalitní inkoustový tisk v této cenové relaci
nejsou
0 ×Nahlásit
Václavflag
Hodnoceno 30.09.2015, varianta Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm
Ověřený nákup
dvd vypadají moc hezky
levné
dobře drží
0 ×Nahlásit
Stanislav, Hustopeče nad Bečvouflag
Hodnoceno 18.05.2015, varianta Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm
Ověřený nákup
Výborná kvalita
CD a DVD vypadají velmi profesionálně
0 ×Nahlásit
LION Slovakia Studio s.r.o, Oravský Podzámokflag
Hodnoceno 25.10.2014, varianta Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm
Ověřený nákup
Efektivita, kvalita a super cena na 1ks
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 8flag
Hodnoceno 03.02.2014, varianta Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm
Ověřený nákup
cena, provedení
zatím nejsou
0 ×Nahlásit
Michal, Karlovy Vary 1flag
Hodnoceno 15.11.2013, varianta Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm
Ověřený nákup
Skvělý povrch, lesk, při kvalitním potisku vypadá DVD zcela profesionálně - lépe než na matných printable discích
0 ×Nahlásit
Ladislav, Borotínflag
Hodnoceno 31.10.2013, varianta Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm
Ověřený nákup
Opravdu kvalitní,lesklý papír,nalepuje se snadno
co mě trochu zklamalo, že se mi tiskárna netrefí přímo do středu šablony,ale ujede od 1mm do 1cm což může být i tiskárnou,nemám možnost zkusit jinou,proto 5 hvězd
0 ×Nahlásit
Antonín, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnoceno 18.04.2013, varianta Mediarange CD/DVD/Blu-ray High-Glossy etikety 15 mm - 118 mm
Ověřený nákup
Funguje to jak má.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací