Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód DOPRAVACZ při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Pošli vedro k ledu

Recenze Meizu M6 Note 32GB zlatá

Zobrazit katalog
Meizu M6 Note 32GB zlatá

Mobilní telefon 5,5" IPS 1920 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 625 8-jádrový, RAM 3 GB, interní paměť 32 GB, Micro SDXC až 128 GB, zadní fotoaparát 12 Mpx + 5 Mpx, přední fotoaparát 16 Mpx, GPS, Glonass, LTE, Jack (3,5mm) a USB micro, čtečka otisků, dual SIM, neblokovaný, baterie 4000 mAh, Android 7.0 Nougat

4,8
Hodnotilo 26 uživatelů
5 21x
4 4x
3 1x
2 0x
1 0x
100+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Milan, Chlumec 18.12.2018
Telefon velmi překvapil, za tu cenu nemá asi konkurenci. Baterie vydrží při plném denním používaní 2-3 dny. Opravdu záleží, co na něm děláte. U mě jede Youtube, celý den zapnuté Bluetooth + Wifi/data + další aplikace. Flyme se mi líbí musel jsem dotahovat poslední aktualizaci Flyme 7.1.0.0G. Nabídne odemykání obličejem :-) zrychlení systému a stabilitu. Jen se člověk nesmí leknout, že mu zmizela funkce duálního foťáku, ta je pouze jinak označená. Přední kamera docela zajímavá, opravdu pro "selfíčkaře". Zadní duální je super při dobrém světle udělá super fotky, lze je pak upravit. Celkově tedy telefon za 3 400(byla akce) super. Pro uživatele, který chce něco více od telefonu ideální koupě. Mnohé možná odradí značka, ale ruku na srdce všechny telefony jsou z Číny :D :D
Baterie Foťák Rychlost
Veronika, Praha 5 - Smíchov 17.10.2018
  fotak obcas pocas fotenia zamrzne, inak nic
Jaroslav, Praha 9 - Letňany 29.05.2018
Výborný poměr cena výkon. Perfektní výrobek a řemeslné zpracování. Zatím nevím čim to jé ,ale občas se zasekne stahování dat z netu a ke nutné restart telefonu. Vypadá to že vada muze být na straně WiFi. Prakticky nikde nelze stáhnout manual k telefonu . Ve specifikaci je uvedeno Dualsim, aleusote si vybrat buď dvě simky nebo sim + SD karts.
Jakub, Brno 35 25.11.2018
Za mě palec nahoru - určitě v poměru cena výkon je toto zařízení jasným výhercem. Trošku zabolel první okamžik, kdy si to nerozumělo s sdhc 128GB, ale formátování na NTFS zabralo. Fotky pěkný, výdrž nemohu hodnotit, ale nabití za cca 1H do 100% ze 4%. Systém FLYME je takový nedonošený dítě, ale za plynulý chod se prostě někde platit musí. Slot na sim a sd je pevný, ale do stran to není fixováno a mírně lítá mezi obalem z hliníku. Byl jsem do teď od 2014 jen na iPhonech a vypalováním displeje na X-ku jsem si řekl, že zkusím tentokrát jen poměr cena výkon. Ještě jednou napíši, že všem pomyslným zájemcům o nové a cenově dostupné zařízení, doporučuji! Koupě tohoto stroje - plechového boxu s displejem a velkou baterkou :D stojí za to! Nevolal jsem z telefonu, proto nevím, jak je na tom s kvalitou hovoru...
kapacita baterie kombinace - displej/ procesor/ baterie rychlá odezva Nevím... tváří se lidově a libově :D
Jiří, Tábor 07.10.2018
svižný systém Displej Foto aktualizace odemikání obličejem je super probuzení poklepem Snapdragon 625(630 by byla lepší) Baterie Flyme(zbytečně se vnucuje, Lancher 3 jej nahradil) TouchPal android verze 7.1.2 Comodo u některých systémových apk. hlásí malware
Honza 19.09.2018
Poměr cena výkon...TOP
desing cena : výkon nástavba na android čtečka otisků prstů zepředu
Tomáš Brada 17.09.2018
S mobilem jsem velmi spokojený. V testu AnTuTu dosáhl 75 000 budů, což je za tu cenu slušné.
4G LTE umí natáčet zpomalené záběry 120fps fotoaparát baterie 4000 mAh z 32GB je na začátku volných cca 25GB chybí menu aplikací (všechny jsou na ploše)
Miroslav 21.06.2019
Telefon mi hned padnul do oka kvůli svým rozměrům a poměru stran displeje 16:9.Provedení je super,váha taky, displej krásný(rozlišení i barvy), Flyme OS je rychlý,sice ikony nic moc,ale to je subjektivní.Zvukově přes repráček super,daleko lepší než o mnoho dražší Samsung Galaxy A7,který hraje ploše a dost potichu a zkresleně. Bohužel jsem asi narazil na špatný kus,jelikož ve spodní 1/3 displeje přecházelo podsvícení tak nějak do žluta.Možná to byla ale vada jen mého kusu.Jinak zlatá barva mi připadne spíše do růžova,doporučuji proto někde prohlédnout.Jinak baterie super, displej barvy super,jas super, provedení konstrukce je super....kdyby nebylo té chyby v podsvícení displeje,tak si ho nechám...
Vzhled a design Kvalita provedení Kvalita displeje Kvalita fotoaparátu Dokonce 5G Wi-fi internet! Super LED pro foťák - 4LED vedle sebe Kvalita zvuku z repráčku - hlasitost a příjemný zvuk Flyme OS je svižný Zlatá je spíše růžová Nerovnoměrně podsvícený displej - možná jen vada mého kusu
Martina 02.03.2019
Telefon je pekny a funkcni.
Velky a prehledny displej. Foti hezky, jen za tmy/sera hur. Pohodlne psani. Za ty penize neni spatny. Volani super, ciste, hlasite, i handsfree. Displej krasne barvy a prehledny. Obcas zbytecne slozite nastaveni funkci. MMS nejdou nastavit vubec. Neco je zbytecne pouze v anglictine. Obcas se vypne displej, ikdyz telefon pouzivam.
Milan, Milovice 25.01.2019
zatím můj nejlepší telefon
Iva, všeruby 03.11.2018
Super telefon ,moc překvapil za tuto cenu žadné
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi