Bazarové zboží Bazarové zboží

Recenze Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK

Zobrazit katalog
Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK - Klávesnice

Recenze Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK

Zajímají Vás názory a recenze na Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 89 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Microsoft All-in-One Media Keyboard - CZ/SK i vy.
859,-
Skladem 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Michal, Polerady 11.11.2014
lze používat v BIOSU pokud máte uspaný počítač, tak jen tím, že zapnete klávesnici se počítač probudí levá myš u klávesy ESC multimediální klávesy touchpad na gesta program na jednoduché nastavení
Radomír, Úvalno 01.07.2016
kvalitní zpracování používám ji na práci a velmi příjemně se mi na ni píše multitouch touchpad levé tlačítko myši i na levé straně. Doccela rychle jsem si na to zvykl a používám ho velice často. touchad je mírně horší (např. oproti Logitech K400). Používám Ubuntu a pohyb mi přijde nepřesna a cukavý. Možná by se to dalo ještě vyladit nastavením. Vestavěný touchpad na notebooku nebo např. Logitech K400 je mnohem přesnější. klávesa fn je dost nezvykle na pravé straně. Pro někoho maličkost, ale většina klávesnice má tuto klávesu na levé straně a příjde mi to při používání příjemnější. Hlavně používání fn + šipky je pro mě dost nepohodlné.
Zakaznik 27.09.2015
Microsoft vie robit hw, funguje bez instalacie pri baterkach krit na primac, slusny dosah Toutchpad je citliví obcas preskoci inam ale to sa da odladit vo operacnom systeme.
Petr, Praha 22.06.2015
presne to co jsem hledal, zapojis a nemusis nic resit nenalezeno
Mikuláš 29.11.2015
skvela klavaesnica k TV
Firma, Čelákovice 20.10.2015
přesná při rychlém psaní, perfektní odezva kláves, přirozené ovládání touchpadu, levé tlačítko myši pro druhou ruku!, pravé a levé tlačítko na touchpadu klávesy F jsou pprimárně multimediální - když zmáčknu F4, tak to vždy uspí počítač - musím k nim používat ještě Fn... nevím, jde li to někde přepnout. Neindikuje zapnutý capslock. K dokonalosti chybí podsvícení, ale zas by to žralo baterky... zkusil jsem i jiné a už bych neměnil!
Zákazník 29.07.2015
všetko... :D funguje ako ma nič... :D na touchpade sa na zaciatku trocha zasekava prst
Pavel, Liberec 25 15.12.2014
Příjemná na dotyk Levé tlačítko myši vlevo nahoře u Escape - opravdu dobře vymyšlené! Mohla by být trošku větší
Milan, Praha 9 - Letňany 20.09.2016
Používám k Raspberry PI 2 a 3 (OpenELEC)...funguje perfektně. Na výběr a ovládání funguje perfektně. Baterky jsem za rok ještě neměnil a to klávesnici vůbec nevypínám (tlačítko má) Prakticky nikdy se mi nestalo, že by klávesnice vypadla, nepřipojila nebo jinak blblo spojení TouchPad má divný materiál a velký odpor, prst po něm lehce skáče a tím je nepřesný Nemá klávesi Home, End (jako vůbec nemá!) a PgUp a PgDn jen přes Fn.
Jan, Úštěk - Habřina 25.06.2015
malá chytře řešeno levé tlačítko myši na levý palec, pokud máte klávesnici v rukách, samozřejmě můžete ťukat či mačkat prstem na dotykovou plochu stejně přístupné nastavování hlasitosti včetně mute výborné řešení k HTPC pokud leží na stolní desce, nemá vyklapávací nožičky vzhledem k rozměru a rozmístění kláves není na trvalou práci
123 ...
 
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací