Den dětí Výhodné nákupy pro živnostníky

Recenze Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum

Zobrazit katalog
Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum - Myš

Recenze Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum

Zajímají Vás názory a recenze na Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 89 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum i vy.

Uživatelské recenze

David, Řehlovice 06.03.2020
funguje jak má nedá se vypnout
Firma, Praha 10 - Uhříněves 13.02.2020
Pecka mys Mame jiz 12x na firme.
Ferdinand, Olomouc 9 06.12.2019
funguje ako má
Petr, Ostrava - Moravská Ostrava 08.11.2019
Lehká Ergonomická Praktická
Jiří, Brno 35 24.04.2019
Lehka Tenka Bez potreby BT USB adapteru Za ty prachy pusobi trochu lacine (snad vydrzi)
Vilém, Praha 5 - Zbraslav 20.05.2021
Funkčně je myš v pořádku, senzor ok, bluetooth stabilní, ale co se týče tvaru pracuje se mi s ní nepohodlně.
Kvalita zpracování Funkční bluetooth Jednoduchý design Tvar-manipulace je mi s touto myší nepříjemná
Lukáš, praha 6 03.04.2020
zpracování jenoduchost odezva mírná nerovnost spodní strany myši, patrně výrobní vada ne každému může vyhovovat nízký profil myši
Firma, Brno 07.01.2020
bluetooth připojení neblokuje USB nízký profil je soper do kabely, nezabírá místo nepřišel jsem na to jak ji vypnout jinak než vyndat baterie :(
Patrik 03.12.2020
Každý tady píše jak je myš skvělá, mně osobně teda vůbec do ruky nesedla, podobně ani manželce. Když jsem ji vracel, pan za kasou říkal, že mu taky nesedla. Tak jen pozor na to. Neříkám, že je špatná, ale skutečně zdaleka její tvar nemusí sednout každému.
vypadala kvalitně absolutně mi nesedla do riky
Lukáš, Písek 27.02.2020
Rychlá synchronizace. Dobře padne do ruky. Myš nelze vypnout. Podle návodu uvedeného na stránkách stačí přidržet obě tlačítka a myš se vypne. Tento způsob nefunguje a na jiný jsem nepřišel.
123 ...
 
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací