Rychlé dárky do obálky realme 8 a 8 Pro

Recenze Na volné noze: Podnikejte jako profesionálové

Zobrazit katalog
Na volné noze: Podnikejte jako profesionálové - Robert Vlach

Recenze Na volné noze: Podnikejte jako profesionálové

Zajímají Vás názory a recenze na Na volné noze: Podnikejte jako profesionálové? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 37 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Na volné noze: Podnikejte jako profesionálové. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Na volné noze: Podnikejte jako profesionálové i vy.
499,-
Ihned ke čtení
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Firma, Brno - Bystrc 13.04.2017
Robert ví o čem píše a je to opravdu znát. Knížka je vzhledem k tématu velmi čtivá. Doporučuji ji opravdu každému, kdo někdy přemýšlel o tom, začne podnikat. Je to jedna z knih, které vám mohou změnit život. Je těžká. Na čtení před spaním doporučuji přikoupit ebook :-)
Petr, Luka nad Jihlavou 01.01.2018
Autor v knize podrobně a popisuje, co obnáší práce na volné noze napříč obory. Výborně napsaná čtivá kniha. Důležutý zdroj informací pro volnonožce. Vřele doporučuji. Nemám připomínky.
Daniel Fiala 26.10.2017
Kniha tak má smysl opravdu pro každého, koho téma podnikání zajímá, je jeho přímým účastníkem, případně se chce oprostit od zkreslených představ o podnikání a zjistit, jak je tomu doopravdy.
 
Naďa Moyzesová 26.10.2017
Můžu potvrdit, že si kniha Na volné noze, kterou napsal Robert Vlach, přezdívku bible freelancerů právem zaslouží. Celkově musím vyzdvihnout skvělou čtivost knihy, která je přehledně a logicky strukturovaná. Vůbec se nejedná, o jednoduchý manuál na zaručený úspěch v podnikání na volné noze, ale o stovky užitečných námětů, nápadů, návodů a příkladů, často podložených příběhy z praxe, jak své freelance podnikání zlepšit a pozdvihnout na vyšší úroveň, a také zároveň popis světa na volné noze takový jaký je, bez příkras a bohémské aureoly, jak si mnozí freelancing představují. Za sebe vřele doporučuju ke čtení.
 
Roman Věžník 26.10.2017
Netuším, co přinese titul Na volné noze ostříleným volnonožcům. Ale zakusil jsem, jak pomůže těm, kteří s podnikáním na vlastní triko začínají nebo o něm teprve přemýšlejí. Kniha Roberta Vlacha totiž vyšla přesně v době, kdy jsem přecházel na volnou nohu. Při četbě jsem si mockrát uvědomil, kolika přešlapů, škobrtnutí a chybných kroků jsem díky ní byl ušetřen. Po půl roce od prvního přečtení se k ní často vracím, protože mi stále pomáhá posouvat mé podnikání na vyšší úroveň.
 
Tomáš Baránek 26.10.2017
Zatím jsem žádnou jinou takto dobrou a propracovanou původní knihu o českém podnikatelském prostředí nečetl a považuji ji za jedno z nejlepších děl v oblasti osobního rozvoje, které u nás od českého autora vyšlo. Pro Forbes jsem o tom napsal tady: http://www.forbes.cz/podnikani-na-volne-noze-prinasi-obzivu-i-spokojenost-musite-ale-vedet-jak-na-to/
 
Miroslav Pošta 26.10.2017
Začetl jsem se do prvních stránek a vím, že mě čeká důkladná inventura mého snažení na volné noze. A pak bych asi měl zajít na Ústav translatologie a všem tam říct, že by to měla být povinná literatura každého budoucího překladatele. Člověk se díky knize vznese do výšky a může se podívat na své podnikání jako astronaut z vesmíru na Zemi.
 
Martin Kavka 26.10.2017
Nemám rád, když jsou některé knihy označovány jako ‚bible’ čehokoli. Ale mám takového tušáka, že tenhle tlustospis se jí pro mnohé volnonožce stane.
 
Michal Kašpárek 26.10.2017
V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la 'jděte za svým snem a uspějete', ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!
 
Daniel Gamrot 26.10.2017
Na volné noze je balíčkem neuvěřitelně čtivě sepsaných postřehů a zkušeností, které za dlouhé roky své podnikatelské praxe sesbíral. V žádném případě nečekejte prostý manuál, jež je zárukou úspěchu. Jde o stovky námětů k zamyšlení a k implementaci, které mě baví i dnes, když již poněkolikáté listuji stránkami a nacházím stále nové tipy pro zlepšení vlastních postupů.
 
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi