Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Nejvýhodnější doručení domů Partnerská odběrná místa Česká pošta
dnes nebo zítra dnes nebo zítra 1-2 dny 1-2 dny 1-2 dny 1-2 dny
Black Friday je zpět a s ním až 80% slevy! Nepropásněte ideální čas na nákup, nyní navíc s dopravou zdarma!

Recenze Netatmo Valves Starter Pack

Zobrazit katalog
Netatmo Valves Starter Pack

Sada dvou termostatických hlavic Netatmo Valve + centrální jednotka - termostatická hlavice snadno ovladatelná, bezdrátová, 4x podsvícený displej, kompatibilní s většinou termostatických ventilů (6x radiátorový adaptér v balení), manuální regulace, E-ink display, kompatibilita s iOS/ Android, Apple HomeKit, baterie 2x AA

Posledních 21 ks
Cena s DPH 4 399,-
Původní cena 5 499,-
4,6
Hodnotilo 26 uživatelů
5 17x
4 7x
3 1x
2 1x
1 0x
500+ zákazníků již zakoupilo
92 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Karel, Brno 35 24.01.2018
celková ovladatelnost a přehlednost systému je výborná. samotné hlavice lze lehce a kdykoliv zkalibrovat. pokud naměřené teplota neodpovídá lze ji poupravit. připojovací prvek nesvítí takže po čase o něm ani nevíte. co se týče hlasitosti je to v porovnání s Honeywell Evohome jak utlumená televize vs start letadla snadná instalace i když deklarují detekci otevřeného okna nic takového to neumí. horší nastavené plánování topení pro jednotlivé hlavice. ovládací systém na webu nemá volbu ČJ ale pozor slovenštinu má.
Jan, Praha 10 - Kolovraty 30.10.2017
splnilo očekávání, velmi pohodlné je nastavení přes mobil. Dají se sledovat grafy, jak dlouho topení topilo, atd. motorek v hlavici je hlasitý, může to někoho budit, pokud to bude mít ložnici zatím jsem napřišel na možnost nastavit jiné časové schéma pro každou hlavici hlavice ukazují obecně vyšší teplotu než je v místnosti, dá se to v SW zkorigovat
Marek, Praha 10 - Uhříněves 27.10.2017
Recenze po zhruba 14 dnech zkoušení.
Funguje a udržuje zvolenou teplotu Je nehlučný 2 senzory teploty Ovládání na dálku přes mobil nebo počítač Pěkný design Plastové šroubení Otevřené okno nedetekuje (dle výrobce "available soon") Oproti značce Tado nemá snímač vlhkosti Poměrně dost drahý
Marek, Praha 10 - Uhříněves 25.10.2017
Funguje a udržuje zvolenou teplotu Je nehlučný 2 senzory teploty Ovládání na dálku přes mobil nebo počítač Pěkný design Plastové šroubení Otevřené okno nedetekuje Oproti značce Tado nemá snímač vlhkosti Poměrně dost drahý
Zakaznik, Praha 10 30.01.2018
jednoduchy setup jednoduche prostredi
Tomáš, Praha 8 16.11.2017
dodané adaptéry a šablona pro zjištění, který použít, plně vyhovovaly zprovoznění hlavic, brány, nastavení v aplikaci - vše šlo intuitivně a dobře e-ink displej na hlavicích je skvěle čitelný, pěkný a navíc úsporný na odběr z baterií nastavení topných schemat pro jednotlivé dny v týdnu, jde velmi snadno řešit přímo v mobilní aplikaci (kopírování jednoho dne do vybraných dnů v týdnu, atd.) grafy nastavených hodnot a skutečně naměřených hodnot, info, kdy které těleso topilo - velmi pěkné a přehledné krásný design, skvělá funkčnost, skvělá aplikace - za mě celková spokojenost s řešením (Starter kit používám v kombinaci s ústředním topením - pouze ovládání radiátorů) fyzické osazení hlavic na termostatické ventily Danfoss nešlo úplně snadno a hladce - prstenec hlavice nejde dobře dotáhnout rukou - hlavice se tvářily, že nemohou ventil správně ovládat - po dotažení sikovkami vše OK zpřístupnění pro další uživatele (guest access) zná pouze jeden typ přístupu "Admin" (sami na to upozorňují na svém webu), kdy host má stejná práva jako skutečný admin a může ho ze systému odebrat - to je nedořešená díra, doufám, že ji Netatmo brzy odstraní mobilní aplikace nezobrazuje výkon, se kterým bylo topení zapnuto, webová aplikace ano (zobrazuje procenta, na kolik byl ventil otevřen)
Aleš, Praha 17.10.2017
jednoduchá instalace kvalitní zpracování přehledná mobilní aplikace pohodlné ovládání radiátorů
Pavel, Brno 16 28.11.2018
Funguje jak má Máme nastavený rozvrh a topení jede podle toho Když se vracíme z dovolené tak si můžeme vytopit byt na dálku Naprosto jednoduchá instalace Baterky v jedné hlavici se vybily asi během týdne. Snad to bylo tím, že ty startovací baterky nebyly úplně nabité. Cena je vyšší, takže zatím máme pouze dva radiátory chytré
Pavel, Praha 4 05.02.2018
Dálkové ovládání teploty, Přehled o tom jak se topí, Možnost řídit přes aplikaci i web, Lehká instalace, Budou přibývat další zařízení Funkce na detekci otevírání oken zatím nefunguje, Support reaguje pouze na twitterovém účtu, Úplně si nejsem jist přesností teploty
Zakaznik, Kladno 1 09.04.2018
  Vrátil sem nejde na všechny druhy radiátorů
Ondřej, Praha 06.12.2018
mnoho nastevení napojení na google asistenta vzdálený přístup odkudkliv pokud máte nekompatibilní ventil, musí vám stačit redukce dodávané v balení. Pokud vám nestačí redukce dodávané v balení, jste nucen koupit redukce přímo od výrobce - balení je po 10ks, platí drahé poštovné a na zboží se čeká měsíc. Alza nenabízí další redukce, které nejsou v balení. Přesto že je hlavním distributorem pro ČR (což je velká OSTUDA). Pokud máte více zařízení od Netatmo, (meteostanici, atd) musíte mít v mobilu pro každé typové zařízení vlastní aplikaci - není jedna zastřešujícíc vše dohromady. NA webu tvrdí, že si hlavice umí zapnout kotel, neboť komunikuje s termostatem. To není pravda! Pokud je termostat ve stejné mistosti jako termostat, zlobí nastavení teploty a kotel pak topí i když nemusí - teplota osciluje kolem hodnoty. To je ZÁSADNÍ CHYBA! guest přístup je formou admin práv, takže může odpojit i majitele od účtu. TO je zásadní chyba! Proto nedoporučuji do objektů které pronajímáte.
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB11
Váš osobní asistent
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Nová konverzace
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi