Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma XXL týdny

Recenze OEM USB kabel Ipod/ Iphone 1.5m bílý

Zobrazit katalog
OEM USB kabel Ipod/ Iphone 1.5m bílý

Skladem > 20 ks
a na 6 prodejnách
Cena s DPH 79,-
4,7
Hodnotilo 118 uživatelů
5 100x
4 11x
3 2x
2 0x
1 5x
5 000+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
poměr kvalita vs. cena
Roman Skalický 06.05.2016
poměr cena a kvalita
Pavel, Brno 23.12.2015
dělá, což má dělat...
Jiří, Most 05.11.2018
funguje jak má
Michaela, Praha 58 11.10.2018
Dokonalá bezpečnostní pojistka, takže jí junior nevytáhne sám z Ipadu:-).
Pavel 04.10.2018
Vynikající
Petr, Praha 10 21.04.2018
Kabel funguje bez halseni chyb a upozorneni na neoriginalni prislusenstvi.
Martin, Karviná - Hranice 17.01.2018
Robustnější než originál Na rozdíl od originálu se neodpojí, když za něj zatáhnete atp.
Zakaznik, Praha 1 09.09.2017
drzi sam, ma pojistku neni
Firma, Česká Lípa 1 28.10.2016
Vyhovující délka kabelu. žádné
Firma, Mnichovice 04.09.2016
Funguje nabijeni i data. Iphohe 4s x win10. Dobra cena
Radek, Sokolov 10.07.2016
Funguje :-) Zatím nic
Filip, Praha 1 - Nové Město 24.06.2016
Funguje
Věra, Praha 6 - Vokovice 22.06.2016
Funguje i s Ipadem třetí generace
Miroslav, Stožec 17.11.2015
velmi dobrá kvalita nízká cena žádný
Jaroslav, Kamenný Přívoz 08.11.2015
funguje drží v telefonu pevný kabel nic
Vincenc, Úpice 07.10.2015
Funkcni Ocenuji velky konektor-pri zapojeni/vypojeni z tabletu se drzi prsty opravdu konektor a ne castecne kabel ( jak u nekterych jinych kabelu) coz eliminuje poniceni kabelu tesne u konektoru. Mohl by byt prurez kabelu slabsi.
Firma, Hromnice 11.09.2015
zatím funguje zatím nic
Lukáš, Most 27.08.2015
USB kabel skvěle padne pro iPhone 4 i pro 4S.
USB kabel má "klapky",které se po zasunutí do iPhonu zaklapnou a zabrání samovolnému odpojení od přístroje.
David, Ostrava - Moravská Ostrava 12.08.2015
Rychlost nabíjení nic
Ľubomír 17.06.2015
dlhší pevnejší kábel, ako originálny dodaný s iphonom; doteraz som mal 3 tenšie a všetky sa skôr, či neskôr polámali, tento vyzerá podstatne odolnejší.
Zákazník, Nová Bystřice 18.05.2015
Cena Kvalita Nic
Zákazník 14.05.2015
Použití k adaptérům jiných mobilních značek
Martin, Lomnice nad Popelkou 07.06.2016
Funguje bez problémů
Karel, Brno-Bohunice 27.02.2016
funguje
Karol 26.01.2016
funguje ako má, cena zatiaľ žiadne
Kamil 21.10.2015
Fungují (koupil jsem si hned dva) Kabel je robustnější než originál, kolik vydrží ukáže čas. Dobrá cena. Pro perfekcionisty: Kabel je oproti originálu tužší a po smotání zabere více místa.
Zakaznik 04.10.2015
Naozaj ma 1,5 metra ?? Uz 4 v poradí, často sa lame
Adriána 24.09.2015
vhodné aj na nabíjanie iPhone 4S
Firma, Podbrdy 23.08.2016
funguje, je levný tělo konektoru je tak silné, že se nedá nabíjet telefon v pouzdře - konektor nedocvakne.
Aneta, Kladno 10.11.2018
  I kdyz je to na tomto kabelu a nabiji to tak to nabiji desne pomalu a kdyz koukam na tablet a mam to na teto nabijecce tak to spise vybiji nedokaze se to nabijet
Jan, Jindřichův Hradec 25.01.2016
  Prilis robustni konektor, s iphone 4 nejde spojit aniz by se sundal ochranny kryt telefonu
Petr, Plzeň 26 18.11.2015
  k ničemu, nefunguje.
Lukáš, Nový Jičín 05.10.2015
Nefunkční zboží nemůže mít žádný klad :) Nenabíjí iPhone, takže naprosto zbytečný.
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB9
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi