Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 451 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny.

Rychlé dárky do obálky Zpátky do formy

Recenze OLIVIA GARDEN Healthy Hair Thermal Brush 33

Zobrazit katalog
OLIVIA GARDEN Healthy Hair Thermal Brush 33 - Kartáč na vlasy

Recenze OLIVIA GARDEN Healthy Hair Thermal Brush 33

Zajímají Vás názory a recenze na OLIVIA GARDEN Healthy Hair Thermal Brush 33? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 47 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s OLIVIA GARDEN Healthy Hair Thermal Brush 33. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na OLIVIA GARDEN Healthy Hair Thermal Brush 33 i vy.
159,- 139,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Zákazník 28.08.2014
splňuje svou fci
splňuje svou fci
Zakaznik 18.11.2020
Dcera si prala k vanocum,tak snad dobry.
Natálie, Praha 03.11.2020
Skvělý :)
Splňuje svoji funkci Dobře vypadá Je eko Dobře se s ním manipuluje :)
Ivana, Praha 1 - Staré Město 20.05.2020
Skvělý hřeben - krásně pročeše a pomůže vysušit vlasy Dobrá průchodnost tepla fénu - opravdu rychlé usušení vlasů Pozor na zahřívání kovové části - pálí
Firma, Praha 1 - Staré Město 11.12.2018
výborně vypadá, funguje klasicky, tedy velmi dobře, dá se kombinovat s jinými produkty stejné značky (hřeben, kartáč) a nemáte pocit, že máte na své poličce všehochuť.
Andrea, Slaný 06.09.2018
Naprostá spokojenost při fénování
Zakaznik 17.08.2015
Super, príjemná, neskube ani neškriabe hlavu. Nepochopila som tam len tie sruby, ale naštastie nic nespôsobujú. Žiadne
Pavlína, Doksy 19.03.2015
Díky krátkým štětinám netrhá vlasy. Je lehký a lehce se s ním tvarují vlasy. žádné
Zákazník 25.11.2014
Perfektní kulatý kartáč pro foukání delších vlasů do objemu. Jsem s produktem velmi spokojená, splňuje má očekávání.
velký průměr - pěkně se foukají i dlouhé vlasypo vyfoukání mají vlasy opravdu objem malinko elektrizují vlasy (oproti předešlému opravdu jen minimálně)
Jana, Příbram 1 12.02.2020
Vlasy nesou rozlítané Dodá objem Širší rukojeť, ale je to o zvyku
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi