Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaCafé Hračky? Máme!

Recenze ořezávací STANDARD, pro odizolování kabeláže UTP, FTP, STP

Zobrazit katalog
ořezávací STANDARD, pro odizolování kabeláže UTP, FTP, STP - Nástroj

Recenze ořezávací STANDARD, pro odizolování kabeláže UTP, FTP, STP

Zajímají Vás názory a recenze na ořezávací STANDARD, pro odizolování kabeláže UTP, FTP, STP? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 50 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ořezávací STANDARD, pro odizolování kabeláže UTP, FTP, STP. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ořezávací STANDARD, pro odizolování kabeláže UTP, FTP, STP i vy.
249,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Vladimír, Trutnov 23.04.2014
splňují účel cena - dají se sehnat i levněji
Firma, České Budějovice 22.06.2013
Kvalitní zpracování Malé rozměry Při "holení" kabelů je potřeba dát pozor na poškození drátů. Dírky nesedí přesně na žádný.
Firma, Praha 2 02.10.2015
Kdo píše, že je OK, tak jej požívá asi MAX jednou za rok, nebo nikdy nepoznal kvalitní nástroj. Pokud denně nakrimpujete desítky konektorů, oceníte jiný model např Proskit CP-505
  Nemá nastavovací kolečko hloubky prořezu nože, musí se dělat šroubovákem. Tupé břity Nerovnoměrný prořez Už od pohledu vypadá lacině
Marek, Praha 9 - Libeň 19.05.2015
Bez tohoto nebo něčeho podobného se strukturka nebo anténa dělá zbytečně složitě a zkazí se materiál. Dosz drahé oproti obyčejným nožům nebo kleštím.
Martin, Líně 12.05.2018
Fungují jak mají Vyšší cena
Firma, Prostějov 01.08.2016
nemám sním problém
Pavol 19.03.2015
funguje
Firma, Praha 9 15.09.2017
funguje jak má...
Ondřej, Jilemnice 09.12.2013
malý, lehký dlouhá výdrž baterie ¨pěkný desing 3x USB Windows 8 cena pro nenenáročného uživatele
12
 
P-DC1-WEB30
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací