Vánoční přípravy Huawei Watch GT 3

Recenze Panasonic RP-HS34E-V fialová

Zobrazit katalog
Panasonic RP-HS34E-V fialová - Sluchátka

Recenze Panasonic RP-HS34E-V fialová

Zajímají Vás názory a recenze na Panasonic RP-HS34E-V fialová? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 107 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Panasonic RP-HS34E-V fialová. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Panasonic RP-HS34E-V fialová i vy.

Uživatelské recenze

Matěj, Praha 5 - Hlubočepy 01.05.2016
cena prakticky nemožné nasadiť aby držali. Nulové odhlučnenie okolia. Počas behu vypadávajú, stačí prudký pohyb alebo jemné zachytenie o oblečenie. Jednoducho otras.
Jan 14.07.2015
dobře drží 2. den jsem je ztratil :-)
Zákazník 30.06.2015
Při jízdě na silničním kole je slyšet aerodinamický ruch, ale sluchátka jsou určena primárně na běhání. Na MTB jsou bez problémů použitelná.
Na běhání ideální. Možnost nastavení. Nejsou skoro cítit na uších. Použitelná v kombinaci s přilbou na kolo a dokonce mi nepřekáží ani v kombinaci se sportovními brýlemi.
Josef, Třebechovice pod Orebem 10.07.2020
Kvalitní sluchátka s dobrým zpracováním.
MarekSa 16.09.2018
K některým postřehům, že nedrží na uších: Velikost lze seřídit.:-)
Překvapivě plný zvuk, na uších dobře sedí i při běhu, s ohledem na kvalitu zvuku velmi dobrá cena (299,-) Nevím. Uvidíme, kolik vydrží kabel.
Firma, Ostrava - Michálkovice 15.06.2018
drží v uších při běhu cena zatím nic
Firma, Praha 07.05.2017
dobře drží na uších
Josef, Roztoky u Prahy 17.10.2016
štelovací veliost, výběr barev, solidní zvuk zatím nic
Leoš, Praha 10 - Hostivař 08.10.2016
Skvěle sedí ani skoro nejdou cítít v uších. Zvuk taky super. Výraznější basy by nebyly na škodu
Richard, Kladno 22.04.2016
Dobrý zvuk Ideální na sport Dlouhý kabel
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Alza pro Firmy Jak nakoupit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi