Cenové bomby 6 tipů, jak ušetřit

Recenze Patriot SO-DIMM 2GB DDR2 800 MHz CL6 Signature Line

Zobrazit katalog
Patriot SO-DIMM 2GB DDR2 800 MHz CL6 Signature Line - Operační paměť

Recenze Patriot SO-DIMM 2GB DDR2 800 MHz CL6 Signature Line

Zajímají Vás názory a recenze na Patriot SO-DIMM 2GB DDR2 800 MHz CL6 Signature Line? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 118 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Patriot SO-DIMM 2GB DDR2 800 MHz CL6 Signature Line. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Patriot SO-DIMM 2GB DDR2 800 MHz CL6 Signature Line i vy.
399,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zakaznik 03.09.2016
dobrá cena, bezproblémové dodanie, overená značka, pamäť tohto výrobcu som už pred časom bez problémov osadil v notebooku, významne sa zvýšila rýchlosť môjho HP po osadení tejto pamäte do RAM slotu
Marek, Praha 9 - Běchovice 25.06.2018
funguje i se staršími notebooky HP kvalitní paměť dostatečná kapacita mohla by být levnější
florenc 30.05.2013
Naprosto bezproblémová paměť.
Ihned si rozuměla s ntb eee Rychlá Ceny DDR dvojěk všude vysoké :-(
Roman, Starý Hrozenkov 21.02.2013
vyměnil jsem za 1GB na noteboku a rychlost je znatelná , a pracuje se mnohem rychleji nic
Zákazník 01.03.2022
starý HP jede jak nový rychlost doručení Nic
Martin, Praha 18.11.2021
100% spokojenost, tři stařečci notebooci jedou ještě ve spojení se ssd diskem jak zamlada :)
FUNGUJE s NTB ibm/lenovo x60s jak samostatně, tak s původním 1GB modulem společně (celkem pak 3 GB) FUNGUJE v netbooku EEE PC 1005 a 1001 s Intel Atom namísto původního 1GB modulu Obojí Linux Debian 11.1 32 bit verze, memtest po 4 hodinách na obou strojích bez chyby Dodávám ještě, že stejně dobře FUNGUJE s NTB DELL D630 s původním 1 GB modulem (celkem 3GB)
Petr, Most 1 26.10.2021
Výměna za 1GB ram v Acer One 10.1" s procesorem Intel Atom o frekvenci 1,33 GHz. Spolu s SSD diskem je zrychlení znát.
Petr, Mratín 26.04.2021
přesně co jsem potřeboval
Dominik, Troskotovice 20.03.2021
Použita spolu s SSD diskem pro oživení starého notebooku Toshiba Satellite A210 A19 a vylepšení je rozhodně poznat. Kéž by tak lehce šel vyměnit i procesor.
Plus je že se stále ještě vyrábí notebookové paměti typu DDR2 Cena mohla být o něco nižší
Martin, Trutnov 23.01.2020
Cena
123 ...
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací