Valentýnské TOPky AlzaPlus+

Recenze Patriot SO-DIMM 4GB DDR3 1600MHz CL11 Signature Line

Zobrazit katalog
Patriot SO-DIMM 4GB DDR3 1600MHz CL11 Signature Line - Operační paměť

Recenze Patriot SO-DIMM 4GB DDR3 1600MHz CL11 Signature Line

Zajímají Vás názory a recenze na Patriot SO-DIMM 4GB DDR3 1600MHz CL11 Signature Line? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 78 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Patriot SO-DIMM 4GB DDR3 1600MHz CL11 Signature Line. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Patriot SO-DIMM 4GB DDR3 1600MHz CL11 Signature Line i vy.
399,-
Skladem 1 ks u partnera

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Tomáš, Plaňany 03.03.2020
Funguje
Martin 24.08.2015
Funguje v dual chanelu s Ramaxel RMT3160ED58E9W-1600, kterym je osazen muj notas Lenovo Z500 a maka bez problemu. Takze není pravda, ze musí byt vždy stejne pametove moduly pro spravnou funkci. Jen staci stejny počet ranks i banks. Cena oproti doporucenym pamětem Lenovo ci Crucial. Neeeee
Jan, Praha 8 11.01.2023
Funguje jak má
Roman, Česká Lípa 18.11.2022
Na mém Lenovo B590 funguje jak má.Dobrá cena. Nic.
Zákazník, Vysoké Mýto 15.07.2022
Koupil jsem si tuto RAMku pro starý notebook HP ProBook4535s, do druhého slotu, k doplnění 4GB RAM k původní paměti od výrobce Hynix. RAMka perfektně funguje a díky ní mi nyní plynule běží aplikace náročné na RAM, pro které bylo původní 4GB RAM strašně málo.
Rozumí si s notebookem. Není zde žádný viditelný konflikt s původní RAM Hynix v prvním slotu. Funguje perfektně. Není si na co stěžovat.
Miroslav, Pardubice 10.07.2022
LevnáFunkční na HP Profibook 4545s
Zákazník 24.12.2021
Vše v pořádku funguje jak má. Ok Nic
Vladislav, Plzeň 16.03.2021
bez problému chodí do páru s originálem v NTB Lenovo B590. Firefox se již nehltí.
Michal, Vysoké Chvojno 22.02.2021
bezproblémová instalace funguje ve starším ntb ASUS K50ID
Antonín, Praha 6 - Suchdol 06.01.2019
Za ty prachy hodně muziky
123
 
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací