Rychlé dárky do obálky Akční týden tabletů

Recenze PERWOLL Care & Repair 1,8 l (30 praní)

Zobrazit katalog
PERWOLL Care & Repair 1,8 l (30 praní) - Prací gel

Recenze PERWOLL Care & Repair 1,8 l (30 praní)

Zajímají Vás názory a recenze na PERWOLL Care & Repair 1,8 l (30 praní)? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 46 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PERWOLL Care & Repair 1,8 l (30 praní). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PERWOLL Care & Repair 1,8 l (30 praní) i vy.
119,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

wenatka 14.12.2020
Konečně sem našla prostředek, který šetrně vypere a krásně provoní naše běžecké oblečení. Bylo by fajn větší balení
vůně, cena jen malé balení
Kateřina Drmolová 18.12.2020
Výrobek mi vyhovuje, příjemně voní a vypere dle očekávání.
Příjemná vůně. Nemusím používat aviváž, nezanechává stopy a nemění strukturu prádla.
Denisa D. 16.12.2020
Jsem mile překvapena z vůně mého běžeckého oblečení. Prádlo je měkké i bez použití aviváže. Určitě znovu objednám. :)
Neutralizuje zápach Odstraní skvrny od potu Menší balení
Vanda Kolářová 14.12.2020
Jsem velmi překvapená,jak krásně voní a jak je prádlo po vyprání měkké.Skvěle vypral skvrny od bláta a potu.Na tmavé prádlo je jednoznačně nejlepší
Vypere snad každou špínu Pěkně voní Prádlo je příjemně měkké Nemusím použít ani aviváž Žádné
Water 14.12.2020
Perwol krásně sportovní prádlo provonil, odstranil skvrny od potu a bahna, a prádlu zůstala jeho sportovní funkčnost. Jsem nadšená.
Odstranění skvrn Vůně
Nela Vrbová 14.12.2020
Prádlo bylo po použití skvěle vyprané a provoněné. co mě mile překvapilo, tak že se vypraly skvrny od bahna i staršího data.
 
Nikola Koglerova 13.12.2020
Jsem velkým milovníkem voňavého prádla a proto tento prostředek můžu jen a jen doporučit! Perwoll krásně pere a nádherně voní.
 
Lucie 13.12.2020
S pracím práškem na sportovní oblečení jsem byla spokojená. Prala jsem s ním funkční prádlo a zůstalo v původním stavu, navíc krásně vonělo.
vůně na sportovní prádlo
Tereza, Praha 11.12.2020
Krásně pere a hlavně krásně voní! Na sportovní oblečení nepoužívám aviváž, abych si oblečení neponičila. Na druhou stranu jsem ale milovníkem voňavého prádla, takže jsem ráda, že jsem objevila Perwoll, který mi svou vůní aviváž kompletně nahradí.
Krásně voní Prosím, začněte dělat 100l balení!
Adnyl 08.12.2020
Prací prostředek krásně a svěže voní. Prádlo je čisté a voňavé, voní ještě dlouho po vyprání.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi