Garance výhodné ceny Zažij rychlé doručení.

Recenze Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00

Zobrazit katalog
Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00 - Fén na vlasy

Recenze Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00

Zajímají Vás názory a recenze na Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 35 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00 i vy.
7 999,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Laura B. 27.10.2019
Tenhle fén je nádhera! Má krásný futuristický design , 3 nástavce a jeho menu super svítí. - Fén obsahuje sensor,který měří teplotu přímo Vašeho vlasu,takže kdykoliv naměří teplotu,která by vlas poškozovala,okamžitě ji sníží tak aby poškození zabránil. -V menu,který se mi strašně líbí jak svítí, si můžete vybrat z FAST,MANUAL,GENTLE,STYLE a pak také CURLY. - Nejdřív mi přišlo,že zas tak moc nefouká'' ale zjistila jsem,že mi suší vlasy mnohem rychleji než můj starý fén. Díky jeho Ionizaci a nové technologii mám vlasy vysušené mnohem rychleji. -Po fénování je VIDITELNÝ rozdíl. Vlasy sou hebké,měkké a lesklé! -Pokud máte třeba zničené,křehké vlasy tak tento fén je pro Vás jasná volba. -Pokud jen prostě milujete své vlasy a chcete pro ně co nejlepší,tak ano,tento fén je jasná volba. Težký mi nepřijde,možná trošku neskladný.
Sensor IQ,který nepřepaluje vlasy Ionizace super design rychlé sušení zdravé sušení nemám
Tereza Ulčová 27.10.2019
Naprosto dokonalý produkt, který nepřesouší vlasy a je velmi šetrný. Pohodlná manipulace, je lehký, výkonný a jednoduchý na ovládání. Philips Drycare je vybaven technologií sense IQ, která během foukání neustále vyhodnocuje teplotu vlasů, tak aby nedošlo k přesoušení. Vlasy jsou zdravější a méně zatížené. Rozhodně doporučuji investovat do tohoto produktu, který mě velmi mile přkvapil. Dále je vybaven difuzérem a masážní hlavicí, což je velmi komfortní. Doporučuji, za mě 11 z 10!
Šetrná péče. Kvalita. Výkon. Design. Inovace. Stylingové funkce.
Gabriela Stará 22.10.2019
Tento vysoušeč vlasů jsem používala přes týden a za mě je to produkt na 1*. Vlasy mám rychle vysušené a krásně lesklé. Zkoušeli jsme doma i s přítelem a ten je s fénem taky neskutečně spokojený. Za mě rozhodně stojí za to.
Designovka Přizpůsobí se vlasům Vlasy jsou lesklé 3 nástavce Rychle uschlé vlasy Hmotnost
Michaela Šedová 22.10.2019
Fén nadchne neotřelým designem, svou velikostí, která je nesmírně praktická na cesty a taky jednotlivými násadci. Skvělý je výkon, díky kterému jsou vlasy vysušeny opravdu velmi, velmi rychle. Pokud člověk hodně spěchá, může si přepnout na manuální ovládání a nastavit si jak vyšší výkon, tak i teplotu. Celkově asi nedokážu odhadnout, do jaké míry funguje ta automatická regulace teploty, protože když se vlasy budou sušit dlouho, prostě vysušené budou. Nicméně celkově naprostá spokojenost!
rychlý výkonný lehký designový
andy_linhartova 21.10.2019
Na výrobku se mi především líbí možné funkce. Já osobně používám nejčastěji režim Fast, mám dlouhé husté vlasy a věčně nestíhám. Samozřejmě tomu tak není vždy, ale když nestíháte jít na schůzku, do práce, školy nebo na rande, tento program vám zaručeně ušetří pár minutek. Výrobek se hodí jak pro mladší slečny, tak pro starší dámy, obsluha vysoušeče je jednoduchá, po nastudování návodu, ale myslím, že by to šlo i bez přečtení. Vysoušeč má lehce futuristický vzhled, který se mi líbí. V balení naleznete difuzér, tvarovací a masážní nástavec. Jediné malé mínus bych viděla v ceně a v trochu vyšší hmotnosti. Ale je to investice, která zpříjemní vysoušení vlasů.
Vzhled Rychlost Funkce Nástavce Cena Hmotnost
BarbaraEl 20.10.2019
výrazně mi zkrátil dobu vysoušení vlasů (za 10 minut hotovo, hurá) - vždy začínám vysoušením pokožky hlavy - na to používám masážní nástavec k tomu určený (a ta masáž je tak boží!) - pak vyměním nástavec - (hubice k fénu dokonale sedí a mám tak pod kontrolou směr vzduchu) většinou foukám s programem “fast” a končím “style” - na závěr vlasy zafixuji pomocí studeného vzduchu - a vzduch je studený okamžitě, né jako s mým starým fénem, kdy studený vzduch byl spíš teplý - fén je tichý, konečně mám pocit, že nevzbudím všechny sousedy na patře - je poměrně lehký, takže z tohohle modelu mít křeče v ruce fakt nebudete - je to dost povrchní a naprosto nepodstatný, ALE - je hrozně hezký! :)
tichý, lehký, 3 stupně teploty vzduchu + studený vzduch, 3 stupně intenzity foukání, designový kousek, mnoho funkcí, několik výměných hlavic - hubice na vzduch, difuzér, nástavec na masáž hlavy nenašla jsem
Daba Halušková 16.10.2019
Fén má krásný design, je rychlý a výkonný. Účes drží dlouho a přitom chytře nastavená teplota vlasy nepoškozuje. Pokud vám nevadí investovat do kvality, určitě doporučuji všem!
rychlost vysoký výkon chytrá funkce nepoškozuje vlasy větší balení
Petra 15.10.2019
Philips Hair Dryer Prestige mohu všem, kteří nad novým "fénem" uvažují maximálně doporučit. Nechápala jsem dříve, že když odejdu ze salonu, že mám nádherné, lesklé, heboučké vlasy a dokonalý účes a doma sama najednou přesný opak zdravých a krásných vlasů. Vždy jsem si myslela, že dělám chybu u přípravků a nikdy mně (ani na zlomek sekundy) nenapadlo, že vše je ve vysoušení, ale vážně evidentně je, protože moje vlasy jsou mnohem silnější, lesklejší, prostě pevné, zdravé a krásné, což jsem si myslela, že už snad nikdy nedosáhnu. A že ten zázrak spočívá ve vysoušení, to mně opravdu nikdy nenapadlo. Navíc od té doby, co používám Philips sem navíc mohla úplně přestat používat žehličku na vlasy, protože nástavec dokonale vysuší vlasy do rovna. Naprosto skvělý je také fakt, že při použití nástavce si fén sám nastaví způsob sušení - rychlost a teplotu. Ale člověk si to může i nastavit i ručně sám podle zvyku nebo potřeby. Tak tohle je opravdu skvělá věc. Za mně velký palec nahoru a díky za krásné vlasy, přeci jenom - vlasy jsou pro ženy jednou z nejdůležitějších součástí její krásy.
Různé nástavce Délka kabelu Programy Design a kvalita provedení nenašla jsem
Martina Jägr 24.10.2019
Prijemny lehky a designovy fen u ktereho se diky sense iq funkci nemusim bat, ze si znicim vlasy. Zmeny teploty pri fenovani jdou citit. Libi se mi i nastavce!
Ochrana pred presusenim vlasu Leskle vlasy Design Vaha Prehledne svitici menu
Jan, Ledčice 09.03.2021
Fén fungoval rok, pak shořel. Jiskry, smrad...
funguje dobře, pokud funguje vydržel rok běžného fungování dvakrát za týden
123
 
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací