Nakupování budoucnosti Týden kojení

Recenze Philips Sonicare ProResults HX6014/07

Zobrazit katalog
Philips Sonicare ProResults HX6014/07 - Náhradní hlavice

Recenze Philips Sonicare ProResults HX6014/07

Zajímají Vás názory a recenze na Philips Sonicare ProResults HX6014/07? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 199 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Philips Sonicare ProResults HX6014/07. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Philips Sonicare ProResults HX6014/07 i vy.
699,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,8
Hodnotilo 199 zákazníků
Napsat recenzi
5 164 ×
4 31 ×
3 2 ×
2 1 ×
1 1 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
97 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 23.12.2014
doporučuji
kvalita vysoká cena
Marcela, Praha 7 - Holešovice 06.02.2021
Dobrá cena
Zakaznik, Příbram 05.01.2021
balení s osmi kusy za slušnou cenu samotné nástavce jsou v pohodě ale elektrický kartáček vám odejde cca za dva roky (po záruce)
Jan, Chomutov 1 15.11.2020
Kvalita Dobře profilované Štětinky
Josef, Praha 10 - Vršovice 01.07.2020
Velice příjemné a účinné.
Tereza, Praha 26.05.2020
Perfektně vyčistí
Jan, Havířov 1 18.09.2019
Hlavice je skvěle ergonomická a původně jsem se trochu bál její velikosti. Vždy jsem zatím používal velikost hlavice Mini. Štětiny krásně drží a čistí dokonale každou část zubů.
Skvělé vyčištění celých úst
Misssa 14.09.2019
Výborná hlavice pro rychle vyčištění a vylesteni, je trochu tvrdší k daním pokud víc zatlačite
Rychle vyčištění, vyleštění Tvrdší štětiny k dásni
Eleni, kolešovice 15.08.2019
Hlavice skvěle čistí zuby, nestříká pastu když vám náhodou ujede kartáček od zubů. Hlavice má krásně měkké štětinky takze pro citlivé zuby ideální. Díky malému zaoblení se dostane na všechny místa mezi zuby takže pro lidi s nerovnými zuby perfektní.
Měkké štětinky, nestříká pastu, krásně sedí Zatím žádné
Jitka, Králův Dvůr 12.08.2019
Skvělý tvar hlavice, dostane se do mezizubních prostor, perfektně vyčistí zuby. Velmi rychle si na to zuby i dásně zvyknou, když po nějaké době zkusíte vyčistit zuby manuálním kartáčkem, máte pocit jako kdybyste si je nevyčistili.
 
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi