Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Velký soutěžní úlet Dovolená bez stresu

Recenze Pioneer SE-MJ711-W bílá

Zobrazit katalog
Pioneer SE-MJ711-W bílá

Sluchátka uzavřená, extra basy, kmitočtový rozsah 10-25 000Hz, impedance 32Ohm, 1000mW, 102dB, pozlacený konektor, kabel 1.2m

4,7
Hodnotilo 33 uživatelů
5 24x
4 8x
3 1x
2 0x
1 0x
100+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 25.03.2014
Dobrá koupě.
Cena,kvalita zvuku,jsou pohodlné. Nic
Zákazník 29.03.2014
Dobrý rychlý nákup
Ve srovnání s předchozími sluchátky výrazně lepší zvuk
Zákazník 21.03.2014
Poté, co mi pes rozkousal moje stará sluchátka od Samsungu,jsem dlouho vybíral nové. Nakonec padlo rozhodnutí pro tyto sluchátka a můžu říct,že opravdu splnily má očekávání .
Dobré basy Cena žádné
Zákazník 15.03.2014
Super basove sluchadla a moc hezke. Jsou za super cenu,hraji lepe nez trikrat drazsi sluchatka. zatim nic.
Zákazník 28.04.2014
za ty prachy super zvuk a basy
 
Zákazník 16.04.2014
Pro domácí tj. běžné používání jsou dostatečná.
Poměr kvalita cena.
Zákazník 11.03.2014
Jsem ráda, že je mám.
Kvalita zvuku Tlačí mě do uší, jsem velmi citlivá a ještě je pro mne poněkud krátký kabel, preferovala bych delší.
Jaroslav, Cvikov 26.07.2018
1A. Nic víc co se týká poměru cena/výkon nemusím nic víc dodávat. Za 599,- smích.
Zvuk, cena, kvalita Mám řepu jako kráva tak po chvíli mě tlačí
Zákazník 12.07.2014
Velice pohodlné s dobrým přítlakemuši mě z nich nebolíZvukově znějí skvěle.
Zákazník 29.03.2014
kabel tak akorát pro připojení k notebooku, což je vzhledem k účelu koupě vyhovující
kvalitní zvuk, čisté tóny menší mušle
Dalibor 09.03.2019
Celkem elegantni sluchatka s prumernym az podprumernym zvukovym projevem. Zvuk je dosti tlumeny a neprirozeny. Pripadam si jako bych mel hlavu v kyblu. Dosti postradaji vysky. Basy jsou opravdu prehnane pri zakladnim nastaveni zvuku. S ekvalizerem se zvuk mirne zlepsi ale u kazdeho zanru je potreba vse znovu prenastavit. Ani Dj pult za 15 tis. si s timto neporadil. Mam dosti rozpacite pocity u techto sluchatek. Zkousel jsem je pouzit i u digitalniho piana yamaha a zde absolutne nepouzitelne. Zvukovy projev klaviru byl naprosto zkresleny a radeji pouziji zakladni sluchatka od jakehokoliv telefonu abych si uzil zvuk klaviru. Pritlak sluchatek na lebku je dost veliky. Brzy zacne bolet hlava. Sluchatka byly nahradou za cenove podobne od Gembirdu, ktere mi znicila ma 14 mesicni dcera. "Celkove hodnotim sluchatka znamkou 3-".
Vzhled Znacka Kabel Zkresleny zvuk Prehnane basy v zakkadnim nastaveni Velky pritlak sluchatek na hlavu
Zákazník 12.03.2014
jsem s nimi spokojen k mobilu i pc mi přijdou velmi dobré
super zvuk čekal jsem že budou víc izolovat od okolí
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi