Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou od 22. 10. otevřené pouze pro výdej objednávek. Využijte bezpečného nakupování z pohodlí domova nebo zkuste jeden z našich AlzaBoxů. Reklamace a vrácení zboží fungují beze změny.

Alzabox Vánoce HP, média Šrotovné na kávovary

Recenze Právo - 01-08-2019

Zobrazit katalog
Právo - 01-08-2019 - Elektronické noviny

Recenze Právo - 01-08-2019

Zajímají Vás názory a recenze na Právo - 01-08-2019? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 81 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Právo - 01-08-2019. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Právo - 01-08-2019 i vy.
17,01
Ihned ke čtení
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Dita, Brno 23 25.09.2017
Dobré noviny. Nedají se stáhnout do počítače!
Tereza 22.05.2016
Nemusím vytáhnout paty z domu. Zaplatím si to, ale nemůžu si to stáhnout a nakládat s tím tak, jak bych si u svého majetku, za který jsem zaplatila, představovala. Zatímco s tištěnou verzí ano.
Zakaznik, Praha 03.05.2018
Čtení e-časopisů ihned 1. Problém nastává v místech kde není internet v dosahu 2. Text se nedá vytisknout.
Helena, Praha 4 25.09.2016
Automaticky se archivuje denní tisk. Noviny je možno si přečíst zpětně. Nelze si uložit v PC nebo vytisknout jednotlivé články nebo výběr textu.
Josef, Mnichov/München 22.01.2016
V zásadě kvalitní a bezproblémové čtení textu. Při otevření novin se první stránka zobrazí jenom zmenšeně, a je nutno se složitě proklikávat metodou pokus-omyl, než se konečně otevře v celoplošném formátu.
Petr, Praha 3 - Žižkov 30.05.2018
Pohotovost, spolehlivá dodávka do bytu. Těžkopádná manipulace při čtení stránek, pomalé zvětšování textu (zbytečně drobné kroky). Čitelnost textu nevalná.
Jindřiška, Grygov 12.05.2019
můžu číst hned stáhnu si přílohu Olomouc a Zlín, objeví se příloha Severní Morava a Slezsko - tzn. Ostrava a Opava, Olomouc a Zlín není
Jiří, Přerov 14.07.2017
noviny kdykoliv ke čtení a bez hromadění papírového vydání s šedými obdelníky a deformacemi se načítají v aplikaci Alza media pro PC krajové přílohy
Miloš, Praha 13.06.2019
Je to pohodlné. Je to drahé a vydání jsou okradená o přílohy. Když nechtěně klepnu na článek na pravé straně, tak se mi to celé přesune na levo.
Jindřiška, Grygov 11.03.2019
Deník právo - sobotní výtisk
ihned ke čtení po uhrazení není uvolněné ke čtení, musím volat operátora, aby zaslal fakturu a pak si mohu výtisk stáhnout
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
WEB2
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi