Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód DOPRAVACZ při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen XXL týdny

Recenze Právo - 07-06-2019

Zobrazit katalog
Právo - 07-06-2019

Ihned ke čtení
Cena s DPH 17,-
4,3
Hodnotilo 54 uživatelů
5 36x
4 7x
3 5x
2 2x
1 4x
79 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Tereza 22.05.2016
Nemusím vytáhnout paty z domu. Zaplatím si to, ale nemůžu si to stáhnout a nakládat s tím tak, jak bych si u svého majetku, za který jsem zaplatila, představovala. Zatímco s tištěnou verzí ano.
Josef, Mnichov/München 22.01.2016
V zásadě kvalitní a bezproblémové čtení textu. Při otevření novin se první stránka zobrazí jenom zmenšeně, a je nutno se složitě proklikávat metodou pokus-omyl, než se konečně otevře v celoplošném formátu.
Dita, Brno 23 25.09.2017
Dobré noviny. Nedají se stáhnout do počítače!
Jan, Most 15.06.2019
Kvalitní žurnalistika Špičkoví autoři Dobré přílohy Z původně režimního plátku dnes seriózní levicové noviny vysoké úrovně Snad ten design stránek by chtěl update
Michal, Veselí nad Lužnicí 15.07.2018
Jedny z mála novin, které se ještě dají číst
Zakaznik, Praha 03.05.2018
Čtení e-časopisů ihned 1. Problém nastává v místech kde není internet v dosahu 2. Text se nedá vytisknout.
Miroslav, Svratka 17.07.2017
rychlost, spolehlivost
Josef, Odry 10.05.2017
Potřeboval jsem konkrétní informaci z tohoto vydání. Nejsou.
Firma, Grygov 12.05.2019
můžu číst hned stáhnu si přílohu Olomouc a Zlín, objeví se příloha Severní Morava a Slezsko - tzn. Ostrava a Opava, Olomouc a Zlín není
Jaroslav, Praha 10 Vrsovice 08.05.2018
Noviny v českých rukou Příliš prostoru dávají Mitrofanovi a Pehemu
Jiří, Přerov 14.07.2017
noviny kdykoliv ke čtení a bez hromadění papírového vydání s šedými obdelníky a deformacemi se načítají v aplikaci Alza media pro PC krajové přílohy
Helena, Praha 4 25.09.2016
Automaticky se archivuje denní tisk. Noviny je možno si přečíst zpětně. Nelze si uložit v PC nebo vytisknout jednotlivé články nebo výběr textu.
Zakaznik 13.06.2019
Je to pohodlné. Je to drahé a vydání jsou okradená o přílohy. Když nechtěně klepnu na článek na pravé straně, tak se mi to celé přesune na levo.
Firma, Grygov 11.03.2019
Deník právo - sobotní výtisk
ihned ke čtení po uhrazení není uvolněné ke čtení, musím volat operátora, aby zaslal fakturu a pak si mohu výtisk stáhnout
Petr, Praha 3 - Žižkov 30.05.2018
Pohotovost, spolehlivá dodávka do bytu. Těžkopádná manipulace při čtení stránek, pomalé zvětšování textu (zbytečně drobné kroky). Čitelnost textu nevalná.
Jiří, Hradec Kralove 28.01.2018
Nemusím z domu Nic moc čtečka
Josef, Mořice 04.02.2018
Nemůžu otevřít nově zakoupené PRÁVO. Je tam jen prázdný obrázek a počet výtisků, který mi zbývá. ALZA TO NEŘEŠÍ!
domácí pohoda - pokud to funguje jak má Nejde otevřít zakoupené Právo. Je tam jen prázdný obrázek a počet výtisků. Archiv otevřít jde.
Viktor, Hrusice 14.02.2019
  Neotevřely se další stránky
Tomáš, Pardubice 3 14.05.2018
  Nenačetla se příloha novin. Není možnost přecházet z článku do článku.
Zakaznik 10.05.2018
digitální verze šetří životní prostředí listování je pomalé a uživatelsky nepříjemné vydání je k dispozici příliš pozdě, někdy až po 8. hodině ráno (tedy 10 hodin po vytištění papírové verze)
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB9
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi