Zažij rychlé doručení. Zažij rychlé doručení.

Recenze Právo - 22-06-2018

Zobrazit katalog
Právo - 22-06-2018 - Elektronické noviny

Recenze Právo - 22-06-2018

Zajímají Vás názory a recenze na Právo - 22-06-2018? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 98 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Právo - 22-06-2018. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Právo - 22-06-2018 i vy.
17,01
Ihned ke čtení

Uživatelské recenze

Jiří, Hradec Kralove 28.01.2018
Nemusím z domu Nic moc čtečka
Josef, Mořice 04.02.2018
Nemůžu otevřít nově zakoupené PRÁVO. Je tam jen prázdný obrázek a počet výtisků, který mi zbývá. ALZA TO NEŘEŠÍ!
domácí pohoda - pokud to funguje jak má Nejde otevřít zakoupené Právo. Je tam jen prázdný obrázek a počet výtisků. Archiv otevřít jde.
Miloslav, Plzeň 30.06.2019
  elektronické noviny byly k dispozici až v poledne, aplikace při výběru titulů nestálé hlásí, že výběr není k dispozici
Viktor, Hrusice 14.02.2019
  Neotevřely se další stránky
Tomáš, Pardubice 3 14.05.2018
  Nenačetla se příloha novin. Není možnost přecházet z článku do článku.
Kryštof, Praha 10 (Prag) 10.05.2018
digitální verze šetří životní prostředí listování je pomalé a uživatelsky nepříjemné vydání je k dispozici příliš pozdě, někdy až po 8. hodině ráno (tedy 10 hodin po vytištění papírové verze)
Jaroslav, Praha 10 Vrsovice 13.02.2022
seriozní noviny v českých rukou vystrnadění pana Jana Kellera
Oldřich, Hradec Králové 26.11.2021
Ráno ho mám v počítači, přijatelná cena c pohodě ...
Zakaznik, Načeradec 04.04.2020
Hned po ruce. Žádný zápor není.
Jan, Praha 1 01.04.2020
hlavní i regionální vydání v plném rozsahu oproti tištěné verzi o něco nižší kvalita snímků (otázka stupně ztrátové komprese)
123 ...
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací