Osvěžte se letní slevou na vše! 😎💥 Nakupte nad 2000 Kč, v košíku zadejte kód LETNIDVOUSTOVKA a objednávku vám zlevníme o 200 Kč. Akce platí jen do neděle!

Rychlé dárky do obálky Johnnie Walker - Den otců

Recenze Právo - 30-07-2020

Zobrazit katalog
Právo - 30-07-2020 - Elektronické noviny

Recenze Právo - 30-07-2020

Zajímají Vás názory a recenze na Právo - 30-07-2020? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 85 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Právo - 30-07-2020. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Právo - 30-07-2020 i vy.
17,01
Ihned ke čtení
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Tereza 22.05.2016
Nemusím vytáhnout paty z domu. Zaplatím si to, ale nemůžu si to stáhnout a nakládat s tím tak, jak bych si u svého majetku, za který jsem zaplatila, představovala. Zatímco s tištěnou verzí ano.
Dita, Brno 23 25.09.2017
Dobré noviny. Nedají se stáhnout do počítače!
Zakaznik, Praha 03.05.2018
Čtení e-časopisů ihned 1. Problém nastává v místech kde není internet v dosahu 2. Text se nedá vytisknout.
Helena, Praha 4 25.09.2016
Automaticky se archivuje denní tisk. Noviny je možno si přečíst zpětně. Nelze si uložit v PC nebo vytisknout jednotlivé články nebo výběr textu.
Josef, Mnichov/München 22.01.2016
V zásadě kvalitní a bezproblémové čtení textu. Při otevření novin se první stránka zobrazí jenom zmenšeně, a je nutno se složitě proklikávat metodou pokus-omyl, než se konečně otevře v celoplošném formátu.
Petr, Praha 3 - Žižkov 30.05.2018
Pohotovost, spolehlivá dodávka do bytu. Těžkopádná manipulace při čtení stránek, pomalé zvětšování textu (zbytečně drobné kroky). Čitelnost textu nevalná.
Firma, Grygov 12.05.2019
můžu číst hned stáhnu si přílohu Olomouc a Zlín, objeví se příloha Severní Morava a Slezsko - tzn. Ostrava a Opava, Olomouc a Zlín není
Jiří, Přerov 14.07.2017
noviny kdykoliv ke čtení a bez hromadění papírového vydání s šedými obdelníky a deformacemi se načítají v aplikaci Alza media pro PC krajové přílohy
Miloš, Praha 13.06.2019
Je to pohodlné. Je to drahé a vydání jsou okradená o přílohy. Když nechtěně klepnu na článek na pravé straně, tak se mi to celé přesune na levo.
Firma, Grygov 11.03.2019
Deník právo - sobotní výtisk
ihned ke čtení po uhrazení není uvolněné ke čtení, musím volat operátora, aby zaslal fakturu a pak si mohu výtisk stáhnout
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi