Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Konec podpory Windows 7

Recenze Premium Line Manikúrová sada Rodinná PL 252S Smetanová Made in Solingen

Zobrazit katalog
Premium Line Manikúrová sada Rodinná PL 252S Smetanová Made in Solingen

Skladem 5 ks
Cena s DPH 1 390,-
4,8
Hodnotilo 78 uživatelů
5 65x
4 8x
3 2x
2 2x
1 1x
100+ zákazníků již zakoupilo
93 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Milan, Kopidlno 21.12.2019
Dobrá komunikace, vše v pořádku.
Firma, Liberec 2 04.12.2019
Luxusně zpracovaná, nádherný materiál. A je v ní vše potřebné.
Michal, Praha 02.02.2019
kvalitni zpracovani
David, Třebíč 07.03.2018
precizní provedení je vidět kvalita
Patrik, Plzeň 24.02.2018
Kompletní sada v luxusním balení Očekával jsem o něco jemnější nůžky
Firma, Praha 9 Prosek 26.12.2017
kompletní vybavení pro manikúru pouze jedno provedení pouzdra
Michal, Dětřichov u Moravské Třebové 30.12.2016
Perfektní
Zakaznik, Pelhřimov 02.12.2016
Krásná a kvalitní. nic
Zakaznik 21.11.2016
Pomerne kvalitné spracovanie Cena Obsahuje všetko potrebné Dodaná bola v inej farbe ako som objednal.
Lenka, Vyškov 1 04.01.2016
Chtěla jsem manikúru, která obsahuje "všechno". Je to kvalitní manikúra, po roce používání vše stříhá perfektně, po každém použití si říkám, že se mi investice vyplatila. Na žádné jsem stále nepřišla.
Zákazník 28.12.2015
Jsem spokojen se zbožím i s rychlostí dodání.
Zboží splňuje moje očekávání, navíc je v kvalitním obalu. Zatím nic
Jaroslav, Sázava 28.12.2015
Skvěle vybavená. Hezký design. Ještě ale nebyla použita. Zatím žádné.
Zákazník 15.12.2015
Tato manikúra budě věnována jako dárek, ale vlastníme stejnou, jen v jiné barvě, a jsme s ní naprosto spokojeni. Je velmi kvalitní, dobře zpracovaná, pro domácí péči absolutně dostačující.
Zákazník 03.12.2015
vzhledově je manikúra pěkná, ale použitelnost nemohu ohodnotit - dárek
mně se manikúra líbí, ale je to dárek pro dceru
Firma, Brno 13.03.2015
super kvalitní manikúra
David, Sedlcany 08.11.2014
Skvělá sada, přítelkyně je s ní velice spokojena. Nůžky jsou krásně ostré, i ostatní nástroje využívá. Doporučuji. Nic.
Václav, Praha 7 - Bubeneč 29.12.2016
Je dobře vybavená Bohužel první byla poškozená
Lukáš, Černčice 24.03.2015
kvalita sice dražší ale vše krásně zabalené na jednom miste v kvalitním obalu obsahuje vše co běžný uživatel potřebuje. cena
Richard, Lešná 12.09.2015
Vše dělá to co má, kvalitní materiály nic
Dana, Rajhrad 12.12.2017
x Barva neodpovídá. Je světle hnědá.
Jan, Praha 15.05.2015
Standard. Nevhodný a nekvalitní materiál. Nůžky se při málé síle ohýbyjí! Jako nouzovka dobré, ale jinak nedporučuji. Kvalita nic moc.
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi