AlzaCafé Rozdíl? Cena! Nabíječka

Recenze PremiumCord 2x cinch (M) - 2x cinch (F) 10m

Zobrazit katalog
PremiumCord 2x cinch (M) - 2x cinch (F) 10m - Audio kabel

Recenze PremiumCord 2x cinch (M) - 2x cinch (F) 10m

Zajímají Vás názory a recenze na PremiumCord 2x cinch (M) - 2x cinch (F) 10m? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 91 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PremiumCord 2x cinch (M) - 2x cinch (F) 10m. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PremiumCord 2x cinch (M) - 2x cinch (F) 10m i vy.
139,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Daniel, Praha 15.04.2016
  Výsoký odpor Hlasitost se sníží více než o polovinu
Firma, Plzeň 10.11.2015
  Příliš dlouhý nekvalitní kabel, signál je podstatně slabší, než při použití 2m kabelu. Nedoporučuji - nekvalitní.
Tomáš, Česká Lípa 08.08.2015
  signál je podstatě degradován, kabely jsou příliš dlouhé na použitý materiál, z mého pohledu se nevyplatí vůbec kupovat, cena je sice malá, ale kabel je v podstatě nepoužitelný
Jiří, Klášterec nad Ohří 1 08.09.2015
Pěkné zpracování Konektory drží pěkně
Pavel, Jemníky 10.05.2015
funguje jak ma nein
Zákazník 22.07.2014
standardní použití
 
Maroš 31.03.2015
Spĺňa to čo som očakával Nič
Michal, Klecany 08.01.2015
Cena Je to Čína, snad se z toho nebudou uvolňovat nějaké cajrajty do ovzduší a také to snad bude dlouho fungovat..
Zákazník 04.06.2014
Takže doporučuji
Naprostá spokojenost,
Radek, Praha 3 07.05.2020
  Velký útlum
12
 
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací