Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

6 tipů, jak ušetřit Rozdíl? Cena! Nabíječka

Recenze PremiumCord DisplayPort propojovací, stíněný, 1m

Zobrazit katalog
PremiumCord DisplayPort propojovací, stíněný, 1m - Video kabel

Recenze PremiumCord DisplayPort propojovací, stíněný, 1m

Zajímají Vás názory a recenze na PremiumCord DisplayPort propojovací, stíněný, 1m? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 370 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PremiumCord DisplayPort propojovací, stíněný, 1m. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PremiumCord DisplayPort propojovací, stíněný, 1m i vy.
249,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Šenov 19.12.2013
Propojuje skvěle Stínění je perfektní (je docela úzký, nevrhá tak dostatečný stín) - pro stínění se vyplatí pořídit slunečník
Firma, Liberec III - Jeřáb 09.08.2018
10m verze - 144Hz FHD naprosto OK
Jakub, Praha 20.01.2015
  Nefunguje. BIOS se ještě zobrazil, ale vyšší rozlišení ve Windows už ne. Testováno s úplně novou grafickou kartou Gigabyte GeForce a novým monitorem Philips. S kvalitnějším kabelem je vše bez nejmenších problémů.
Lukáš, Mokrá-Horákov 20.08.2021
délka dobrý obraz celkem ohebný materiál tloušťka kabelu
Jan, Písek 1 14.08.2020
Funguje jak má Cena
Andrea, Praha 5 19.06.2020
Spokojenost
Patrik, Chomutov 25.04.2020
Funguje nádherně na FullHD 144Hz
Zakaznik 01.04.2020
funguje OK
Zakaznik, Hlučín 26.02.2020
Kabeluje 16k 240hz Není ze zlata
Adam, Předboj 16.01.2020
funguje super
123 ...
 
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací