Recenze PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér

Zobrazit katalog
PremiumCord   - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér - Redukce

Recenze PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér

Zajímají Vás názory a recenze na PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 65 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér i vy.

Uživatelské recenze

Peter, Bratislava - Račaflag
Hodnoceno 06.03.2024, varianta PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zjednodušene prevedenie
PATA/SATA v jednom
Made in China …tj kvalita prevedenia
Napájací konektor pre HDD sa ťažko nasadzuje/vytahuje. Treba davat pozor..
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.10.2023, varianta PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér
Ověřený nákup
nachylne na zlomenie zarazok inak OK.
funguje spolahlivo
_
0 ×Nahlásit
Jan, Plzeňflag
Hodnoceno 27.09.2019, varianta PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér
Ověřený nákup
bez problémů utáhne 3,5 HDD
přenos až 180 MB/s (skutečně dosažená rychlost)
vypínač napájení
je to velké a má to dva kabely - zase další kabely na stole navíc, ale to asi jinak nejde...
0 ×Nahlásit
Mayr-Melnhof Holz Paskov s.r.o., Staříčflag
Hodnoceno 02.07.2018, varianta PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér
Ověřený nákup
rychlé připojení přes USB
0 ×Nahlásit
Michal, Cvikovflag
Hodnoceno 14.01.2017, varianta PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér
Ověřený nákup
Zatím funguje na jedničku, žádné problémy s kompatibilitou u jakéhokoliv připojeného disku.
Vypínač napájení bych ocenil přímo na redukci, uprostřed napájecího kabelu je to nepraktické.
0 ×Nahlásit
HŽP a.s., Prostějovflag
Hodnoceno 02.12.2016, varianta PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér
Ověřený nákup
super věc
0 ×Nahlásit
Jakub, Moravany u Brnaflag
Hodnoceno 26.10.2016, varianta PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér
Ověřený nákup
dostatocne napajanie aj pre 3.5" disk
0 ×Nahlásit
ELKOPLAST CZ, s.r.o., Zlínflag
Hodnoceno 25.08.2016, varianta PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér
Ověřený nákup
Funguje bez problémů, sic asi díky staršímu disku rychlost nic moc (40 Mb/s)
Cena.
0 ×Nahlásit
Pavel, Prostějovflag
Hodnoceno 05.08.2016, varianta PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér
Ověřený nákup
super pomocník
0 ×Nahlásit
Jakub, Miskoviceflag
Hodnoceno 31.05.2016, varianta PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> SATA, pro 2.5" i 3.5" zařízení, AC adaptér
Ověřený nákup
Jednoduché a spolehlivé
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 22
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací