Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

RING Startovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12V REPP950

Zobrazit katalog
RING Startovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12V REPP950
5 2 hodnocení
Startovací sada lithiová, startovací zdroj s powerbankou, 800A, 4.000mAh
Kód:  AUPR01841 Prod. číslo:  REPP950 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

RING Startovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12V REPP950 Prodej skončil

RING Startovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12V REPP950

RING Compact Lithium PowerPack 12V REPP 950 je výtečný pomocník při startování vozidla. Dvě plně izolované kleště zajišťují efektivní napájení proudem. Součástí startovacího zdroje je vestavěný akumulátor, powerbanka, v kombinaci s ochranou proti přepólování, zkratu a přepětí. Lithiový startovací zdroj je vhodný jako pomocný startovací zdroj pro vozy s obsahem motoru do 3 l. Startovací zdroj má LED svítilnu pro případ nouze, k tomu také obsahuje 12V zásuvku a USB slot pro mobilní napájení.

Vlastnosti a příslušenství

  • Funkce powerbanky
  • LED svítilna s funkcí SOS
  • Vestavěný akumulátor
  • 12V zásuvka
  • USB slot
  • Automatický napájecí síťový zdroj
  • Kabel pro zapojení do zásuvky pro zapalovač (12V adaptér)
  • Ochrana proti přepólování, zkratu a přepětí

Nejen startovací zdroj

Startovací zdroj obsahuje ochranu proti přepólování, zkratu i přepětí. Špičkový proud startovacího zdroje je 800 A, startovací pak činí 300 A. Přístroj pracuje s napětím 12 V, s jeho pomocí nastartovat všechny vozy s 12V autobaterií. Funkce powerbanky rozšiřuje možnosti použití přístroje tím, že lze snadno dobít mobilní telefon, nebo tablet. Vnitřní akumulátor o kapacitě 4 Ah lze snadno a rychle dobít přiloženým síťovým adaptérem za 4 hodiny. Startovací zdroj umožňuje i nouzové napájení přes 12V zásuvku či USB výstup. Robustní kryt zvyšuje odolnost a životnost startovacího zdroje vážícího 1,25 kg. Pro všechny případy obsahuje startovací zdroj kvalitní LED svítilnu s SOS funkcí. 

Rozměry:
55 × 212 × 98 mm

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se může vztahovat doba záruky v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Obsahuje také startovací kabel s kleštěmi pro připojení na baterie?

Diskuze a poradna k RING Startovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12V REPP950
Příslušenství pro RING Startovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12V REPP950 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RING Štartovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12 V REPP950.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací